Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas in antieke toog binnendeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas in antieke toog binnendeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas in antieke toog binnendeur vervangen

Glas van antieke kast herstellen

Glas vervangen in een houten antieke kastje. Ook moeten waarschijnlijk de glaslatten vervangen worden. Enkelglas, ongeveer 30*90cm

Glas van antieke kast herstellen

Graag zou ik het glas in het deurtje van een oud houten kastje laten herstellen en het plankje aan de onderkant repareren.

Glas van antieke kast herstellen

Glas in een antiek kastje laten vervangen. Oud glaswerk. Glas loopt in een driehoek, misschien 50 cm hoog en 25 cm breed.

Glas in antieke toog binnendeur vervangen

Ik wil graag het glas, 13 kleine panelen, in een hardhouten ronde toog binnendeur laten vervangen voor helder glas.

Glas van antieke kast herstellen

Bij het opstaan, stootte ik tegen het deurtje van onze antieke kast aan... resultaat: glas kapot van het deurtje. Ontvang graag een offerte om dit te repareren. Graag mailcontact

Antieke hand spiegel repareren

Wij hebben een antieke handspiegel waarbij het glas is gebroken, wij willen die graag laten repareren. Zodat we dit erfstuk kunnen door geven !

Glas in lood laten repareren

Van een antieke kastdeur zijn drie ruitjes kapot. Ze meten ongeveer 12 cm bij 10 cm en ze zijn 2 mm dik. Het gaat om glas met luchtbelletjes (eigenlijk meer streepjes dan belletjes). Ik kan de deur eruit halen en ter reparatie afgeven.

Er is een glas in loodraam beschadigd. 4 ...

Er is een glas in loodraam beschadigd. 4 raamelementen zijn uit het glas in loodraam gesprongen en moeten opnieuw gemaakt worden, op kleur, en geplaatst worden in het raam. Graag wil ik een glas in looddeskundige dit antieke raam laten repareren. Op afspraak is het raam te bezichtigen.