Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas (88 x 197cm) van een raam in vakantiehuisje vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas (88 x 197cm) van een raam in vakantiehuisje vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas (88 x 197cm) van een raam in vakantiehuisje vervangen

Glas (88 x 197cm) van een raam in vakantiehuisje vervangen

In het vaste raam aan de voorkant van mijn (eenvoudige) houten vakantiehuisje op Bungalowpark De Spar zit een sterretje. Ik wil graag het raam met hetzelfde enkelglas laten vervangen, dagmaat is ongeveer 88cm x197cm. Het raam zit bevestigd met stopverf. Zie foto

Dubbel glas in raam van caravan vervangen (suseeker)

Ik zoek een glaszetter die een klein raampje kan vervangen van een stacaravan. Het is dubbel glas met een binnenmaat van ongeveer 24 bij 88 cm. Het glas zit in een kunststof kozijn.

Houten ramen vervangen in bestaande kozijnen

Ik wil 3 enkel glas houten ramen in de garage vervangen door HR++ houten ramen. Waarschijnlijk kunnen ze in de bestaande kozijnen worden geplaatst, deze moeten wel even op houtrot worden gecontroleerd. Het raamformaat is 59 x 88 cm (liggend) met aan de bovenzijde 2 scharnieren. Ramen v.z.v. grondlak graag. Oud materiaal ook graag afvoeren.

Dubbelglas met ventilatierooster plaatsen

Ik wil in het bestaande bovenlicht van de voordeur, dubbelglas met ventilatierooster laten plaatsen. Huidige afmetingen glas (enkel): ongeveer 88 cm breed bij ongeveer 25 cm hoogte.

HR++ plaatsen

Ik zoek een glaszetter die een HR++ glas kan vervangen van de schuifpui maat (bxh) 88 cm x 181 cm. Rechts onderin het glas moet een uitsparing aanwezig zijn voor een kattenluik van 21,5 bij 21,5 cm.

Glas in bovenlichten binnendeuren plaatsen

Er dienen bij 9 bovenlichten boven de Berkvens binnendeuren glas geplaatst te worden. De kozijnen zijn 88 cm breed en de hoogte verschilt per deur maar zal maximaal 50 cm hoog zijn. Graag laten wij dit goed inmeten, leveren en plaatsen door de vakman.

Kattenluik in enkel glas plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een raam van enkel glas, 88 cm x 1.37 meter. Met een uitsparing ten behoeve van een kattenluik. Het nieuwe raam moet het oude raam van dubbel glas vervangen. Het bestaande raam houd ik hier en wordt later bij mijn verhuizing weer teruggeplaatst. Het kattenluik koop ik zelf.

Glas-in-lood ruiten opknappen en kozijn met glas-in-lood maken

In de voorgevel zit momenteel een geschilderd plaklood ruitje, welke rechtstreeks in de muur gemetseld zit. Wij willen hierin graag een kozijn laten plaatsen en de ruit dient te worden vervangen. Zie bijgevoegde afbeeldingen. De kozijn maten gemeten in-de-dag zijn: 88 cm breed, zijkanten 37 cm hoog, hoogste middenpunt 47 cm. Materiaal mag hardhout of kunststof, dit hangt van de offerteprijs af. De ruit dient te worden vervangen volgens het reeds aanwezige ontwerp en als glas-in-lood ruit in het nieuwe kozijn te komen. Hiervoor plaatsen wij een aparte opdracht, maar als u beide opdrachten aan kunt nemen of ons kunt verwijzen naar een glas-in-lood restaurateur, dan horen wij graag van u. Daarnaast hebben wij 2 originele glas-in-lood panelen (uit 1941) en deze dienen gerestaureerd te worden en dusdanig verstevigd dat zij in een openslaande deur kunnen worden geplaatst. Origineel zaten zij in schuifpanelen. Wij willen ze graag opnieuw in het huis plaatsen, maar dan in openslaande deuren. Graag willen wij de panelen in zo'n origineel mogelijke staat houden. Mocht u de objecten eerst willen komen bekijken alvorens u offerte op kunt maken, dan bent u van harte welkom. Wel graag vooraf even bellen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er iemand aanwezig is op ons adres. Er is geen haast bij.

HR++ glas laten zetten

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van 6 ruiten door HR++ glas op de begane grond. De kozijnen zijn van hout en in goede staat. Graag uw offerte all inclusief. Het gaat om de volgende glas afmetingen: - 54 x 110 (2x) centimeter - 70 x 107 centimeter - 88 x 94 centimeter - 77 x 15 centimeter - 194 x 129 centimeter.

Kattenluik in dubbelglas zetten

Ik zou graag een kattenluik in dubbelglas laten plaatsen. Het glas is 88 cm en een paar mm breed en de hoogte is 160,5 cm. Ik wil er graag een kattenluik in laten plaatsen dat reageert op de chipcode van de kat (sureflap microchip luik). Hieronder wat maten van het luik: - Totale maat: B 21 x H 21 cm; - Maat opening: B 14 x H 12 cm; - Tunnel diepte: 7 cm; - Maat te installeren gedeelte: B 16,5 x H 17,1 cm. Montageadapter voor glas: - Inbouw in dubbel glas mogelijk; - Bestaat uit 2 delen; - Diameter: 28,5 cm; - Dekt gaten met een diameter van 21 tot 26 cm af. Een andere optie is het bijmaken van een plank in onze achterdeur waardoor het luik beneden in het hout zou kunnen. Wat zijn hiervan de kosten exclusief het kattenluik? Wij zouden graag eerst kosten willen weten, op basis daarvan beslissen wij of we überhaupt tot deze optie overgaan.

Partners

Partners van Casius