Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gehard glas polijsten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gehard glas polijsten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gehard glas polijsten

Gehard glas polijsten

een glas balustrade van gehard glas geplaatst. Afmeting totaal ongeveer 1500 x 1050 mm . Glas is 88.4 Zitten wat krassen op, kunt u dat repareren/polijsten?

Glazen salontafel herstellen

Van onze glazen salontafel is van de linker blad voet één grote stukje en wat kleinere stukjes glas afgebroken. Het gaat om een Holden Salontafel. Uitgevoerd met een bovenblad in gehard helder glas en een grijs onderblad. Afmetingen (lxb) 120x070 cm. Allereerst willen we weten of dit nog te repareren valt en zo ja, hoeveel gaat dit dan ongeveer kosten?

Glasplaat van salontafel vervangen

Ik wil graag een nieuwe glasplaat laten leveren en monteren op mijn salontafel, omdat de oude plaat kapot is gegaan. De glasplaat ligt los op het onderstel. Het is een plaat van gehard glas, aan 1 zijde gesatineerd, met recht geslepen zijkanten, zonder facet. De maat is 1200 x 550. Ik wil voor zowel een dikte van 8 mm als 10 mm een offerte ontvangen.

Balkonbeglazing laten monteren

Ik heb een balkon van 3 bij 3 meter met een vensterbank van 1 meter hoog. Ik wil graag een offerte hebben van gehard glas, aan 2 kanten lamellen, dus aan 3 kanten glas van, ongeveer 2 meter bij 1.40 hoog en 2 kanten lamellen, dus 2 x 1.40 meter bij 3 meter in lamellen van 40 a 50 cm breed.

Gehard en enkel glas plaatsen

Ik heb 3 stukken glas nodig voor op een tafelblad, ter bescherming. 1x gehard glas 8 mm : 695x1295 mm 1x enkel glas 8 mm : 1900x995 mm 1x enkel glas 8 mm : 450x1950 mm Alle 3 Poli geslepen en helder. Levering aan huis.

Glasplaatjes voor een tafel leveren

Ik wil graag 2 glasplaatjes voor op 2 tafeltjes van 590 mm bij 590 mm, van gehard helder glas en PP geslepen, wat gaat dat kosten?

Glasplaat van gehard Crepi glas leveren

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren van een glasplaat van 66 x 248 cm van gehard glas, crepi glas. De plaat dient 8 mm dik te zijn.

Gehard glas bij de trap plaatsen

Ik ben op zoek naar een glasplaat met de afmetingen, 140 mm bij 84 mm. Het gaat om gelaagd/gehard glas van 8 mm. Graag ontvang ik een offerte hiervoor. Er volgt ook nog een douchewand. Het betreft het inmeten, leveren en het plaatsen hiervan. Er is een tekening beschikbaar.

Inbraakwerend glas plaatsen in een winkelpand

Ik wil graag een ruit vervangen, het is een winkelpand, dus gehard veiligheidsglas. Er wordt nu iedere keer geprobeerd om door het glas heen te komen door inbrekers. Het is een fotozaak. De hoogte van het raam is 1880 mm en breedte 2880 mm. Er zit in een alu kozijn met hout aan binnenkant in, zo ik heb begrepen. Glasmaat is een indicatie, dus extra opmeten gewenst. Ook dient het glas geplaatst te worden.

Glasplaat van gehard glas leveren

Ik wil graag een tafelblad van 1.40 bij 0.85 meter (gehard glas) laten maken. Het betreft een rechthoek met ronde hoeken. Graag gratis offerte per mail.

Partners

Partners van Casius