Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gebroken ruit vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gebroken ruit vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gebroken ruit vervangen

Vervangen van een sierglas ruit

In mijn woning zijn op de begane grond een viertal sier-glas ruiten geplaatst, welke in opdracht zijn vervaardigd. Een uniek kwartet. Één van deze ramen is gebroken en zou moeten worden vervangen. Het gaat om transparant glas, deels gematteerd met o gelegde gladde elementen in blauw.

Gebroken ruit vervangen

Mijn voordeur ruit is helaas gebroken. De ruit is ongeveer 49 cm bij 64,5 cm. Kan ik deze laten vervangen? Het is draadglas.

Gebroken ruit vervangen

Ik wil een ruitje laten vervangen. Maatvoering is 1.26 bij 1.15 meter, enkelglas.

Glas in een kastdeur vernieuwen

Wij hebben een nog niet zo oude kast, waar een ruit in de rechterdeur is gebroken. Wij laten hier graag een nieuwe ruit in zetten. Het betreft helder glas van ongeveer 3 mm dik met ongeveer de maat 44 x 120 cm. De ruit kan er vanaf de bovenzijde van de deur worden ingeschoven. We ontvangen graag uw offerte.

Glas vervangen in een deur

Een van de ruitjes in onze keukendeur is gebroken. De restanten glas moeten er uit en een nieuw ruitje geplaatst. We weten niet waar we het glas vandaan kunnen halen.... De ruit is ongeveer 20 x 25 cm, zie de foto van de deur. Kunnen jullie ons verder helpen?

Enkel glas laten plaatsen

Tijdens onderhoud is het enkel glas in onze garage gebroken. Het glas zat nog ouderwets met stopverf in een scharnierraam. De resten stopverf laten zich moeilijk door ons verwijderen. De maat van het glas is 100 cm hoog x 150 cm breed. Graag laten wij een nieuwe ruit plaatsen en ontvangen hiervoor een prijsopgave.

Gebroken glas vervangen

Ik wil graag een gedetailleerde offerte per mail ontvangen m.b.t. het vervangen van een kapotte isolatie ruit met behoud van eigen glasplaten. Graag offreren voor HR ++ glas. De afmeting is 120 x 60 centimeter. Ik wil het glas laten plaatsen.

Draadglas in de schuurdeur vervangen

Vervangen en afvoeren van gebroken ruit (draadglas) in schuurdeur. Afmetingen: 65 cm breed, 1 m lang. Graag totaalprijs incl. materiaal.

Glas in het aquarium repareren

Ik heb een Ciano emotions 100 gekocht en met het verhuizen van het aquarium is bij het neerzetten op de grond (om te rusten) een stukje glas uit het aquarium gebroken(zie foto), nog 1/3mm glasdikte over. De beschadiging zit alleen aan het voorruit en is dus niet door en door. Het glas van dit aquarium is 8 millimeter dik. Het aquarium is 99 centimeter breed, 37 centimeter diep en 61 centimeter hoog Het aquarium heeft een inhoud van 222 liter nu zou ik graag willen weten of het hele aquarium ruit vervangen moet worden of dat dit stukje opgevuld kan worden, ik heb het afgebroken stukje nog in mijn bezit. Graag ontvang ik een prijs van het vervangen van een hele ruit of indien mogelijk kosten van de reparatie.

Gebroken glas in de voordeur vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die het gebroken glas in mijn voordeur kan vervangen. Het zichtbare deel van de ruit is ongeveer 105 bij 70 centimeter. Het type glas is het best te omschrijven met een foto, zie bijlagen. Graag ontvang ik een offerte voor levering en plaatsing van het glas.