Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks)

Gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks)

Voor de ventilatie van buitenlucht naar de privé ruimtes in mijn studio wil ik gaten laten maken in het dubbele glas. In totaal zijn er 4 glasmuren die van 3 gaten moeten worden voorzien om voldoende tocht te creëren.

Kattenluik in dubbelglas zetten

Ik zou graag een kattenluik in dubbelglas laten plaatsen. Het glas is 88 cm en een paar mm breed en de hoogte is 160,5 cm. Ik wil er graag een kattenluik in laten plaatsen dat reageert op de chipcode van de kat (sureflap microchip luik). Hieronder wat maten van het luik: - Totale maat: B 21 x H 21 cm; - Maat opening: B 14 x H 12 cm; - Tunnel diepte: 7 cm; - Maat te installeren gedeelte: B 16,5 x H 17,1 cm. Montageadapter voor glas: - Inbouw in dubbel glas mogelijk; - Bestaat uit 2 delen; - Diameter: 28,5 cm; - Dekt gaten met een diameter van 21 tot 26 cm af. Een andere optie is het bijmaken van een plank in onze achterdeur waardoor het luik beneden in het hout zou kunnen. Wat zijn hiervan de kosten exclusief het kattenluik? Wij zouden graag eerst kosten willen weten, op basis daarvan beslissen wij of we überhaupt tot deze optie overgaan.

Er zijn nog een aantal ramen die we ...

Er zijn nog een aantal ramen die we willen hebben met dubbel glas. Gaat om 1 openslaande raam 60x120, een groot slaapkamer raam 142x120, Openslaande raam 69x93 en een klapraampje boven openslaande raam 69x21 maten zijn van binnenuit genomen. Huis is aan achtekant deel opgebouwd. Deel van de wand en een deel van plafond moet worden afgewerkt. Opbouw is afgewerkt aan de binnenkant met gipsplaten. Gaten + naden zitten nog niet dicht