Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat in dubbelglas voor kattenluik? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat in dubbelglas voor kattenluik. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat in dubbelglas voor kattenluik

Gat in dubbelglas voor kattenluik

Ik wil een gat laten maken voor een kattenluik. Het gaat om dubbelglas.

Dubbelglas bestellen met gat voor kattenluik

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het vervangen van het dubbelglas in mijn achterdeur voor dubbelglas met gat voor een kattenluik. De afmeting van het raam is 71 x 159 cm.

Gat in het glas voor de afvoerslang maken

Gat in dubbelglas voor de afvoerslang van een mobiele airco.

Gat maken in dubbel glas voor een airco

Ik wil een gat in dubbelglas laten boren voor een airco.

SureFlap kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in dubbel glas. Nu zou ik graag het óf het glas geleverd hebben met alleen het gat voor het kattenluik (30 cm diameter) óf het glas laten leveren, het het laten maken en het kattenluik laten plaatsen. Het zou gaan om 71 x 112 cm ZHG Sanco 4790 dubbelglas.

SureFlap kattenluik in dubbelglas plaatsen

Wij willen een isolatieruit van ongeveer 70 x 81 cm laten vervangen door een isolatieruit met daarin een SureFlap kattenluik. Het gaat om HR ++ glas in een houten kozijn. Wij zoeken een goede glaszetter die hier ervaring mee heeft en garantie geeft dat het raam niet beschadigd raakt, er geen functieverlies is van het dubbelglas en dat er bijvoorbeeld geen condens komt in het raam. Wij gaan waarschijnlijk het 'SureFlap Microchip Kattenluik' kopen inclusief adapter voor glas. Het gat dat hiervoor geplaatst moet worden heeft een diameter van 212 mm. Wij zouden graag eerst de kosten willen weten, op basis daarvan beslissen wij of we überhaupt tot deze optie overgaan.

Kattenluik in dubbelglas

Graag ontvang ik uw offerte voor het plaatsen van een kattenluik die werkt op de chip van de kat. Het kattenluik wil ik laten plaatsen in dubbel glas; breedte raam 33.5 centimeter. Vereiste gat grootte: breedte 17.1 x hoogte 18 centimeter bzw. Ø 21,2 cm, in glas.

Dubbelglas met kattenluik

Wij zouden graag een kattenluik in ons dubbel glas willen hebben. Nu weet ik dat dat niet kan en dat er dus nieuw dubbel glas moet komen met het gat er al in gemaakt. Wat gaat dat ongeveer kosten: het glas, het kattenluik en de plaatsing? Het gaat om een glas in een kunststof kozijn en is 68cmx170cm.

Dubbelglas met gat voor kattenluik plaatsen

Ik wil mijn bestaande raam van 70 x 145 centimeter laten verwijderen. Kan iemand een nieuw raam met daarin een gat voor een kattenluik plaatsen? Ik kan zelf eventueel het kattenluik plaatsen. Het betreft dubbelglas in houten kozijnen.

Dubbelglas laten snijden

Dubbelglas laten snijden tbv een kattenluik, het betreft een gat van 223mm.