Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco

Gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco

Wij hebben twee balkondeuren met dubbelglas waar wij een afvoerslang van een mobiele airco doorheen willen hebben. Nu hebben wij begrepen dat de meeste mensen geen gaten in dubbelglas willen maken. Wij zijn dus opzoek naar een oplossing waar het raam er eventueel uit gaat en wordt vervangen door een paneel waar de slang doorheen kan.

Dubbelglas met gat voor kattenluik

Van bestaande deur het dubbelglas vervangen door een ruit van dubbelglas met gat voor een kattenluik. Afmeting ruit ongeveer 66 x 191 cm.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

We zoeken een glazenzetter die het dubbele glas van onze glazen deur (zo’n 75x230) kan vervangen door dubbel glas met een gat ten behoeve van een kattenluik. Het werk moet op de begane grond plaatsvinden.

Kattenluik in enkel glas monteren

Wij zijn op zoek naar iemand die een kattenluik kan monteren in een paneel (onderste op foto) van een glazen deur (woonkamer-hal). Mag ook het leveren van een nieuw venster met gat. Het is enkel glas. Hiervoor graag offertes.

Deuropening maken in een enkelsteens binnenmuur

Tussen een slaapkamer en een badkamer wil ik een doorgang laten zagen in een enkelsteense muur (9.50 cm dik). Kozijn en deur zijn aanwezig en plaats ik zelf. Afvoeren van puin doe ik ook. Wat kost het om dit gat te zagen en kan dit op korte termijn?

Kattenluik in HR++ glas plaatsen

Ik wil een kattenluik in H++ dubbel isolatieglas laten plaatsen. De afmetingen van het glas zijn ongeveer 207,5 cm bij 73,5 cm. Het plaatsen van een volledige nieuwe ruit met luik is een optie, maar mijn voorkeur gaat vanwege de kosten uit naar het maken van een gat in de bestaande ruit en het plaatsen van het luik daarin. Kan dat of moet ik een nieuw ruit met daarin het kattenluikje aanschaffen? De deur waar het glas in zit, is van kunststof. Een gewoon kattenluik volstaat, een met chip is niet nodig.

Glas in lood ruitje in een deur repareren

In de hal heb ik twee deuren met glas in lood. 1 klein ruitje van ongeveer 20 bij 10 cm is stuk. Ik wil dit graag in precies dezelfde stijl laten repareren, er zit nu een gat in. Ik heb gehoord dat het dan nodig is om het gehele raam te laten vervangen. Wat is mogelijk en wat zijn de kosten?

Kattenluik plaatsen in dubbelglas

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in een dubbelglas raam. Het raam is 45 cm breed en het gat zal een doorsnede van 30 cm hebben. In een ruit dat naast een scharnierende deur is. Kan dat of moet er een apart paneel in? Welke mogelijkheden zijn er? Zowel het kattenluik als de montagerand is in bezit.

Kattenluikje plaatsen

Ik wil een kattenluikje in dubbelglazen balkondeur hebben. Als het niet in het glas kan dan een gat in de muur. Muur is 29 cm dikte. Afmeting deur = standaard, een telefonische indicatie is ook goed.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil een kattenluik laten plaatsen in een deur met dubbel glas. Wat zijn hiervoor de mogelijkheden? Ik begreep dat door een gat in dubbel glas te maken, de isolatie van het raam verdwijnt.