Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Enkelglas dakraam vervangen door dubbelglas met ventilatieoptie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: enkelglas dakraam vervangen door dubbelglas met ventilatieoptie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: enkelglas dakraam vervangen door dubbelglas met ventilatieoptie

Enkelglas dakraam vervangen door dubbelglas met ventilatieoptie

Ik heb vocht onder mijn raam zitten, het gaat om een enkelglas skylight deze lekt. Deze zal moeten worden vervangen door een dubbelglas optie, misschien met een ventilatieoptie of eentje die open kan. Het gaat om afmetingen van ongeveer 70 x 50 cm. Condensation forming underneath single glass skylight and dripping down on to floor. Need some better ventilation and double glass solution (perhaps mechanical). 70 x 50

Dubbel glas in een dakraam monteren

Graag zou ik i.p.v. een enkelglas dakraam een dubbelglas willen. Het gaat om een dakraam van +/- 40cm bij 40 cm.

Glas in een dakraam vervangen

Ik heb bericht gekregen van de studenten die in mijn studentenhuis wonen, dat er tijdens de storm een ruit van een dakraam op de onbewoonde zolder is gesneuveld. Ik weet niet precies wat voor raam dat is en of het enkelglas of isolatieglas is. Ze hebben het nu provisorisch gedicht maar er moet wel even actie worden ondernomen. Graag laat ik hier een nieuwe ruit in zetten. Ik wil even overleggen of dit een isolatieruit moet worden of enkel glas. In het geval van isolatieglas moet er wel even een goede noodmaatregel worden genomen, ter voorkoming van inregenen.