Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Enkel glas vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: enkel glas vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: enkel glas vervangen

Vervangen enkel glas door HR glas

In Rotterdam hebben wij een appartement aan de eerste, tweede en derde verdieping. Graag zouden wij het met u hebben over het navolgende: Aan de woonkamer, op de 1e verdieping (voorzijde) met maat 0485 *1170 dient het glas te worden vervangen door HR glas. Aan de achterzijde 0555*0650 op de derde verdieping (bereikbaar met korte ladder in de dakgoot) dient ook het enkele glas te worden vervangen door isolatieglas. Op de tweede verdieping aan de voorzijde dient het kozijn van 2560*1100 te worden vervangen of gerepareerd met invoeging van isolatieglas. Daarnaast aan dezelfde kant maar in een andere kamer dient het glas te worden vervangen door isolatieglas met een maat van 0760 * 1100. Alvast dank u wel voor uw bericht terug.

Raam vervangen in caravan

Ik wil het raam van enkel glas van ongeveer 66 bij 110 cm laten vervangen in een caravan. Ik zou graag weer enkel glas teruggeplaatst hebben welke ik via de vakman wil bestellen. De uitvoerdatum graag in de eerste 2 weken van september.

Gat maken in enkel glas voor een soort airco/afzuigsysteem

Ik wil graag een gat laten maken in enkel glas zodat ik mijn losse afzuigsysteem naar buiten kan laten gaan. Het raam heeft een grootte van 33.5cm bij 43.5cm. het gat zou ongeveer een diameter met 10cm moeten worden.

Ruit schuurdeur plaatsen

Het ruitje van ongeveer 60 bij 100 enkel glas moet erin worden gezet

Kattenluikje plaatsen in enkel glas

Ik wil graag in het badkamer raam een kattenluikje laten plaatsen. De ruit is enkel glas

Ventilator plaatsen in een raam

Ik wil graag een ventilator plaatsen in een raam. Het gaat om een raam met enkel glas ruiten van 60 cm x 80 cm.

Glas laten zetten

Enkel glas plaatsen. ca 85 x 25 cm, gaat om één ruitje (enkel glas) dat geschoven zit in een glazen rooster, bestaande uit 5 van dat soort ruitjes. Is met trap te bereiken

Ventilator plaatsen in een raam

Ik heb 5 slaapkamers met ramen die niet open kunnen . Daar wil ik graag een ventilator in plaatsen. Echter weet ik niet of dit enkel of dubbel glas niet. Graag een geluidsarme ventilator met voldoende zuigkracht.

Nieuw bovenlicht plaatsen

Bovenlicht vervangen door dubbel glas. Is nu enkel glas en sluit ronduit slecht. Heeft telescoop scharnieren. Zie foto. Afmetingen: 159 cm bij 29 cm. Het bovenlicht zit erg hoog, Electrische scharnieren monteren?

Raamventilator plaatsen

Ik wil graag 2x een raamventilator laten plaatsen. Beide is het in enkel glas. Eenmaal in de badkamer en eenmaal in een slaapkamer.

Partners

Partners van Casius