Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dubbelglas raampje in bovenlicht vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dubbelglas raampje in bovenlicht vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dubbelglas raampje in bovenlicht vervangen

Bovenlichten vervangen door vaste ramen met rooster en dubbelglas

Ik wil graag 2 bovenlichten vervangen door 2 vaste ramen met rooster en dubbelglas. 40 hoog bij 75 breed en 40 hoog bij 55 breed. verder wil ik nog een klein kiepraampje laten vervangen voor een vast raampje met dubbelglas zonder rooster 32 hoog bij 88 breed. ik zou graag willen weten wat de totale kosten zijn inclusief plaatsen.

Dubbelglas raampje in bovenlicht vervangen

Aan de voorkant van ons huis zit op de eerste verdieping een bovenlichtje (dubbelglas) dat 'lek' is. Er zitten geen breuken of barsten in. Het bovenlichtje kan open en dicht gedraaid worden van binnen met een klein hendeltje. We zijn benieuwd naar de (all in) kosten van het vervangen van het raampje. Afmetingen zijn (ongeveer) 87 x 22 cm en aan/om het raampje zitten dunne randjes (geverfd) kozijn. De situatie van de voorgevel is te zien op (het huis waar de fietsen staan). Twee (helaas totaal overbelichte) foto's vanuit binnen zijn bijgevoegd.

Ventilatierooster in dubbelglas plaatsen

Wij willen het raam aan de voorkant van onze woning die nu uit 1 groot deel, een klein raampje en een naar buiten opendraaiend raamgedeelte vervangen voor 1 raam met ventilatierooster. Het betreft een raam van 180 centimeter hoog en 160 centimeren breed

Ventilatieroosters in raampjes plaatsen

Ik wil een aantal raampjes van mijn pui laten voorzien van ventilatieroosters. Binnenmaat van het kozijn is 51 cm bij 51 cm, dit is nu voorzien van dubbelglas. Graag een offerte per raampje, de uiteindelijke wordt opdracht waarschijnlijk voor 3 of 4 raampjes.

Dubbelglas plaatsen en ventilatieroosters plaatsen

Graag wil ik vrijblijvende offertes ontvangen voor meerdere opdrachten. Opdracht 1: Ik wil dubbelglas laten plaatsen in de voordeur en in het raampje boven de voordeur. Dit is nu enkel glas en wil dit laten vervangen door HR++ glas (materiaal deur/kozijn is hout). De maten van de voordeur zijn: Onderkant: hoogte 46,0 cm en breedte 60,0 cm Bovenkant: hoogte 84,4 cm en breedte 60,0 cm Raam boven voordeur: hoogte 22,0 cm en breedte 80,0 cm Opdracht 2: Ik wil een draairaam in de woonkamer laten vervangen door een vast raam met HR++ glas (houten kozijn). De binnenmaten van dit raam zijn: hoogte 90,0 cm en breedte 50,0 cm Opdracht 3: Ik wil de klepramen in de keuken en in de woonkamer laten vervangen door ramen met ventilatierooster (houten kozijnen). De binnenmaten van het koepelraam in de keuken zijn: hoogte 22,0 cm en breedte 119,4 cm de binnenmaten van het klepraam in de woonkamer zijn: hoogte 24,4 cm en breedte 80,0 cm

Dubbelglas laten plaatsen

Ik wil een compleet nieuw raampje laten plaatsen in het toilet omdat het niet goed geïsoleerd is en er veel toch doorheen komt. Maat is ongeveer H 71/ B 29 centimeter.

Ventilatierooster in bovenlicht van dubbel glas aanbrengen

Ik wil graag een ventilatierooster in het bovenluikje in de woonkamer. Het betreft dubbelglas wat er nu in zit. Het raampje is ongeveer 67 cm breed en 30 cm hoog.

Dubbelglas in bestaande kozijnen plaatsen

In bestaande houten kozijnen graag dubbel glas plaatsen HR ++ 2 kamers met ieder 3 ramen, 1 groot vast raam,1 groot openslaand raam en 1 klein openslaand raampje. Grote raam 1050 mmx610 mm Grote openslaande raam 800x370 mm Kleine openslaande raam 370x145 mm Bij 1 kamer graag ventilatierooster in het vaste raam.

Dubbelglas met behoud van glas in lood plaatsen

Graag wil ik advies over de mogelijkheden om dubbel glas te laten plaatsen met behoud van ons mooie glas in lood ramen, en kunststofkozijnen. Het gaat om een aantal ramen met diverse afmetingen. Er is 1 raampje waar ik nu glas in lood heb. Dit wil ik graag behouden echter dient hier wel dubbel glas te komen.

Vervanging dubbelglas door dubbelglas met dauerluft

Ik wil graag een klein uitzet klapraampje vervangen door iets met ventilatie. Aangezien dit klapraampje grenst aan een galerij in een appartementen complex, kan ik het niet voldoende naar mijn zin laten ventileren. In verband met inbraak, sluit je immers zo'n raampje als je van huis bent. Iets in de zin van een dauerluft zou dan wel kunnen. Raampje hoeft dan ook niet meer open te kunnen. Gewoon een vast geheel. Mag eventueel enkel glas zijn.Raampje is zo ongeveer 60 x 38 cm Ik zou graag eens weten wat hiervoor eventueel de mogelijkheden zijn. Hopelijk heeft u een mogelijkheid, of een idee dat we uit kunnen werken. Alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius