Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dubbelglas monteren in een pand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dubbelglas monteren in een pand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dubbelglas monteren in een pand

Ventilatierooster in bestaand raam maken

Graag wil ik een aantal ventilatierooster laten monteren in of 3 ramen of 2 ramen en in 1 deur. 1. rooster in bestaande deur of raam, in raam 70 cm breed x 170 cm hoog, dubbel glas HR ++ of in de deur 75 cm breed x 40 cm hoog 2. Rooster in raam 107 cm breed x 226 cm hoog, dubbel glas HR++ 3. Rooster in raam 47 cm breed x 32 cm hoog, dubbelglas HR ++

Dubbelglas monteren in een pand

Voor ons pand te Amsterdam willen wij ons enkel glas vervangen voor monumenten dubbelglas. Om dezelfde uitstraling te behouden maar een betere isolerende werking van de ramen te creëren. De ramen zijn ingemeten en wij zijn opzoek naar een leverancier, die de ramen kan leveren en kan meedenken aan een oplossing om het dikte verschil op te vangen in de bestaande kozijnen. De tekeningen met de glasmaten zitten als bijlage in de mail. De ramen in de bovenlichten lopen iets rond. Uitgangspunten voor de offerte; - monumenten dubbelglas max 10mm dik - levering van het glas, geen montage - levering van glaslatten en of alternatief - beide te Amsterdam - offerte graag berekenen met buitenzijde getrokken glas - aanvullend ook aanbieden tweezijdig getrokken glas - ramen zijn van binnenuit ingemeten - de opgegeven maten zijn de strakke ingemeten maten - de ramen in de bovenlichten lopen iets rond Mocht u aanvullende vragen hebben dan kunt u mij bereiken op de onderstaande telefoonnummers. We zien u aanbieding graag tegemoet.

Erkerkozijn van ramen met ingesloten glas in lood voorzien

Het kozijn bestaat uit 5 ramen van 1,55 meter hoog en 0,8 meter breed en voorzien van glas in lood. De werkzaamheden bestaan uit: - 5 voorzetramen demonteren, - 5 raamkozijnen demonteren waarbij glas in lood wordt hergebruikt, - 5 hardhouten ramen met dorpel maken met binnenmaat boven dorpel 0,52 meter hoog en 0,67 meter breed en binnenmaat onder dorpel 1,02 meter hoog en 0,67 meter breed. Uitbesteden maken van 5 stuks HR++ dubbelglas ramen waarin het bestaande glas in lood wordt ingesloten. Graag 5 ramen compleet met beglazing monteren en afkitten. Schilderwerk geschiedt in eigen beheer. Graag voor de winter uitvoeren.

Kattenluik in dubbel glas deur of raam

Ik wil graag een kattenluik met chip monteren in de tuindeur of het raam. Heb dubbelglas. Heb geen materialen. Ik kan wel de kattenluik alvast kopen. Verzorgen jullie het vervangend glas?

Kattenluik in dubbelglas monteren

Wij willen een kattenluik laten monteren in ons raam. Het kattenluik is nog niet aanwezig. Wat zijn hiervoor de kosten van het dubbele glas en welk merk kattenluik kunnen jullie erin verwerken. Ik wil er een die werkt op een chip en een luik van 30 cm hoog en 10 cm breed. Of een nieuw raam: het raam moet van dubbel glas zijn en 61 cm breed zijn en 43 cm hoog.

Dubbelglas in houten kozijnen monteren

Graag wil ik het enkele glas bij 6 ramen in houten kozijnen van een jaren '30 woning vervangen door dubbel HR++ glas op begane grond omstreeks medio augustus. Het zijn 4 ramen van 122 hoog x 85 cm breed en 2 ramen van 122 cm hoog bij 68 cm breed.

Kattenluik in dubbelglas monteren

Ik wil graag een advies voor het plaatsen van een kattenluik in dubbelglas. Wat voor kattenluik is het meest geschikt, op welke plek in het glas, en wat zijn de totale kosten van plaatsen inclusief eventuele aanpassingen van het glas. De onderste rij bestaat uit 2 ruiten, elk ongeveer 35 cm breed. Mogelijk moet ze er beide uit en 1 nieuwe van 70 cm geplaatst worden? We zien het graag zo snel mogelijk geplaatst.

Dubbel glas in een dakraam monteren

Graag zou ik i.p.v. een enkelglas dakraam een dubbelglas willen. Het gaat om een dakraam van +/- 40cm bij 40 cm.

Dubbel glas monteren

Ik wil graag een zijde van het appartement laten voorzien van dubbelglas. Het zijn hele oude ramen die omhoog geschoven kunnen worden. Ik weet niet of hier dubbelglas in geplaatst kan worden. Het gaat om 1 groot raam met 2 kleine ramen aan de zijkant en daarboven zitten glas in lood ramen, kunnen deze behouden worden?

Ruit met dubbelglas vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het dubbelglas daar deze lekt is. Het ruit is ongeveer 2.40 bij 3 meter groot. De vakman dient het ruit in te meten, te leveren en te monteren.

Partners

Partners van Casius