Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dubbelglas in een kiepraam plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dubbelglas in een kiepraam plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dubbelglas in een kiepraam plaatsen

Dubbelglas in een kiepraam plaatsen

We hebben een slaapkamer waarin er geen raam is die open kan. Er zijn bestaande klein ramen en ik wil een kiepraam laten plaatsen die open kan. Het raam is 110 x 23 cm.

Dubbelglas en ventilatieroosters plaatsen

Ik wil een keukenraam (1.50 meter x 1 meter) en eventueel het raam in de buitendeur die nog van enkel glas zijn vervangen met dubbelglas en eventueel nieuwe kozijnen. Het is nu een houten kozijn met roeden en we willen dit graag terug. Nu zijn het het twee open slaande ramen en dit mag één kiepraam worden. Graag ontvang ik een offerte.

Enkel glas, een raam en deuren vervangen

Ik heb een jaren '20 huis waar nog enkel glas in zit. Dit wil ik graag laten vervangen door dubbelglas. Daarnaast wil ik graag een kiepraam vervangen door een gewoon raam. En 3 deuren vervangen.

Ramen dakkapel vervangen voor dubbelglas

Wij hebben een gedeelde dakkapel met de buren. Van deze dakkapel willen wij graag het lood onder de dakkapel laten vervangen. Tevens zit er in 2 ramen nog enkel glas, dit moet vervangen worden voor dubbelglas. Het gaat dan om een vast raam en een kiepraam, het kiepraam zal in zijn geheel vervangen moeten worden. Van binnenuit gemeten is een enkel raam ongeveer 0.88 x 1.22 meter groot.

Plaatsen van dubbelglas

Het plaatsen van dubbelglas voor de ramen op bijgevoegde foto's. Afmetingen in cm: Foto 1: 2 grote ramen van 52 x 92 waarvan 1 openslaand 2 kleine ramen van 52 x 32 waarvan 1 kiepraam Foto 2: Deur hoeft niet 1 groot raam 52 x 85 1 klein raam 52 x 20 1 kiepraam van 64 x 20 (deze mag zonder tussenschot worden uitgevoerd) Foto 3: 4 grote ramen van 52 x 84 waarvan 2 openslaand foto 4: (ook nog een keer in de gespiegelde uitvoering) 4 grote ramen (in totaal) 52 x 88 waarvan 2 openslaande Leveren en plaatsen van ramen/glas.