Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draadglas in de voordeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draadglas in de voordeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draadglas in de voordeur vervangen

Draadglas in de voordeur vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten plaatsen van dubbelglas in mijn voordeur. Nu zit er enkelglas in en dit moet ondoorzichtig HR++ draadglas worden. De deur heeft twee glazen panelen (58*93 centimeter en 58*59 centimeter). Ik wil het glas door de glaszetter laten leveren.

Gebroken ruit vervangen

Mijn voordeur ruit is helaas gebroken. De ruit is ongeveer 49 cm bij 64,5 cm. Kan ik deze laten vervangen? Het is draadglas.

Draadglas zetten

Glaszetter, betreft kleine opdracht!! Ons voordeur bestaat uit 2 ramen met DRAAD-glas Het onderste raam zit een flinke barst in. Ik zou dit onderste raam graag willen vervangen. De woning is in Alphen a/d Rijn. Als u mij een berichtje/mailtje terug stuurt met uw telefoonnummer dan zal ik u spoedig contacteren. Alvast dank

Glaszetten in de woning

Betreft: ééngezinswoning, 4 ruitjes in de voorgevel op de begane grond. Ik wil minimaal HR+ melkglas laten zetten in de voordeur, 2 ruiten, en de raampjes naast de voordeur, ook 2 ruiten. Nu zit er nog enkelvoudig draadglas in. Afmetingen: 4 ruiten in totaal dus,in de deur: circa 65 x 44 en 56 x 104 cm. Naast de deur circa 38,5 x 72,5 en 38,5 x 106 cm. Ik denk dat 4-9-5 glas moet passen met standaard rechte glaslatten, maar dit hoor ik graag van jullie bij het inmeten. Graag ook de glaslatten vervangen. Nu zijn de ruiten naast de deur aan de onderzijde met aluminium lekprofielen i.p.v. een glaslat vastgezet. Die aluminium profieltjes zullen aan de binnenzijde weg moeten en graag heb ik er gewoon een houten lat voor terug in de plaats aangezien dat profiel alleen maar vuil opvangt. Aan de buitenzijde zitten deze ruiten tegen vast aluminium profiel geklemd. Die profieltjes aan de buitenzijde kunnen denk ik gewoon blijven zitten. De ramen naast de voordeur zijn geloof ik van binnenaf beglaasd. De voordeur van buitenaf. Niets hoeft geschilderd te worden. De schilder komt halverwege juli, vandaar dat er ook enige spoed bij het plaatsen gewenst. Er zijn foto's beschikbaar

Glas vervangen

Bij trapopgang zit nu draadglas, dit vervangen door 'gewoon' uitziend glas. Misschien moet het wel veiligheidsglas ofzo zijn. Vier maal 0.89 meter breed, twee van 1.47 meter hoog en twee van 0.83 meter hoog. Voordeur + raam ernaast heeft nu nog enkel glas, kan dit vervangen worden door dubbel glas? Indien kozijn hier niet geschikt voor is, moet dit misschien aangepast worden.

Aanbrengen van draadglas (plat boven voordeur)

Boven onze voordeur zijn 2 draadglasplaten aangebracht (plat liggend). Deze zijn op een houten constructie verlijmd. In het trapgat waar onze voordeur is gesitueerd en waarboven de glasplaten zich bevinden, hebben wij last van lekkage. Dit moet door de aannemer worden verholpen. Indien de aannemer het werk dient te schouwen, kan dit op de volgende data: 3-8-2010 of 10-8-2010. Foto's van de glasplaten zijn aanwezig.

Vervangen onderglaspaneel, leveren en ...

Vervangen onderglaspaneel, leveren en plaatsen brute draadglas in voordeur.