Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draadglas vervangen op een dakterras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draadglas vervangen op een dakterras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draadglas vervangen op een dakterras

Brute draadglas in een schuurdeur vervangen

Het raam (brute draadglas) in onze schuurdeur is gebarsten. We willen deze laten vervangen. Hoogte 160 en breedte 65 cm.

Draadglas in de voordeur vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten plaatsen van dubbelglas in mijn voordeur. Nu zit er enkelglas in en dit moet ondoorzichtig HR++ draadglas worden. De deur heeft twee glazen panelen (58*93 centimeter en 58*59 centimeter). Ik wil het glas door de glaszetter laten leveren.

Glas vervangen

Draadglas vervangen. Afmeting: 100 x 50 cm

Draadglas vervangen op een dakterras

Op mijn dakterras is een ruit gesneuveld en ik wil die laten vervangen. Het gaat om draadglas van ongeveer 65 x 165 cm. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Gebroken ruit vervangen

Mijn voordeur ruit is helaas gebroken. De ruit is ongeveer 49 cm bij 64,5 cm. Kan ik deze laten vervangen? Het is draadglas.

Draadglas in een deur plaatsen

Draadglas in de deur van het schuurtje moet vervangen worden. De afmeting is 70 cm bij 134 cm.

Glas in een bovenlicht vervangen

Boven de deur tussen de woonkamer en de gang zat een ruit, deze is gesneuveld en ik wil er graag een nieuwe ruit in hebben. Er zat draadglas in maar ik ontvang graag uw advies of het wenselijk is hier weer voor te kiezen. De tussendeur zelf bestaat namelijk grotendeels uit geslepen glas. De maat is ongeveer 93 x 34 centimeter. Graag ontvang ik een complete offerte voor verschillende glas opties (draadglas en 'gewoon' glas), het leveren en plaatsen van het nieuwe glas inclusief de hiervoor noodzakelijke latjes etc. De kozijnen zijn van kunststof.

Glas in de schuurdeur vervangen

Het glas in schuurdeur vervangen. De afmeting +/- 72 x 103 cm. Ik wil er draadglas in hebben.

Glas in de schuurdeur vervangen

Het draadglas in de schuurdeur is kapot. Ik wil dit laten vervangen. Ik weet niet of de glaslatten hieromheen ook vervangen moeten worden. Als dat zo is, dan zal de deur ook geschilderd moeten worden. Het enkele draadglas meet 57 cm x 113 cm.

Raam in de schuurdeur vervangen

Er is een barst in het raam gekomen van de schuurdeur. Mijn verzekering vraagt om een offerte voor het vervangen van het raam, wat ik graag wil laten doen. Het gaat om draadglas. Met een Afmeting 58 cm breed en 122 cm hoog cm, inclusief een houten frame. Graag zou ik per email offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!