Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draadglas in schuurdeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draadglas in schuurdeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draadglas in schuurdeur vervangen

Draadglas in schuurdeur vervangen

Het beschadigde glas is ongeveer 132 cm hoog bij 71 cm breed. Dit is helemaal kapot en wil ik graag laten vervangen.

Brute draadglas in een schuurdeur vervangen

Het raam (brute draadglas) in onze schuurdeur is gebarsten. We willen deze laten vervangen. Hoogte 160 en breedte 65 cm.

Draadglas in de schuurdeur vernieuwen

Ik wil graag een offerte voor het vernieuwen (op maat aanschaffen en aanleggen/afwerken) van het draadglas in de schuurdeur. De maat van het draadglas is in mm qua breedte is 735 en qua hoogte 1365. Ik denk, maar ik weet het niet zeker, dat de latjes hergebruikt kunnen worden, dus graag offerte met en offerte zonder latjes. Er is een achterom.

Glas in de schuurdeur vervangen

Het glas in schuurdeur vervangen. De afmeting +/- 72 x 103 cm. Ik wil er draadglas in hebben.

Glas in de schuurdeur vervangen

Het draadglas in de schuurdeur is kapot. Ik wil dit laten vervangen. Ik weet niet of de glaslatten hieromheen ook vervangen moeten worden. Als dat zo is, dan zal de deur ook geschilderd moeten worden. Het enkele draadglas meet 57 cm x 113 cm.

Raam in de schuurdeur vervangen

Er is een barst in het raam gekomen van de schuurdeur. Mijn verzekering vraagt om een offerte voor het vervangen van het raam, wat ik graag wil laten doen. Het gaat om draadglas. Met een Afmeting 58 cm breed en 122 cm hoog cm, inclusief een houten frame. Graag zou ik per email offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Draadglas in schuurdeur vervangen

De ruit in de schuurdeur is kapot. Ik wil deze graag laten vervangen. Afmeting is 70 x 142 cm. Graag ontvang ik een prijsopgave. Het gaat om glas met draad erin.

Draadglas vervangen in een schuurdeur

Draadglas vervangen in schuurdeur: Glas 70 - 134.

Raam in een schuurdeur vervangen

Het betreft het vervangen van een raam in een schuurdeur. Het gaat om een draadglas. Raam afmetingen zijn: breedte 67.4 cm en lengte 137.4 cm.

Draadglas in een schuurdeur vervangen

Ik wil draadglas in de schuurdeur vervangen. Afmeting 70 cm x102 cm