Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

(Diepe) krassen uit een glazen tafelblad verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: (Diepe) krassen uit een glazen tafelblad verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: (Diepe) krassen uit een glazen tafelblad verwijderen

Glazen salontafel polijsten

Glazen ronde tafel laten polijsten. De tafel heeft een diameter van 150cm. Betreft voornamelijk kleine krasjes en twee diepe krassen van 0,2mm. Het doel is om de tafel krasvrij te maken. Ivm werk graag via de mail reageren.

(Diepe) krassen uit een glazen tafelblad verwijderen

Het verwijderen van krassen (enkele tot 0,5mm diep) dmv polijsten dan wel schuren/polijsten uit een glazen salontafel van +/- 80x140cm.

Diepe krassen uit ramen polijsten

Bij 2 achterruiten heeft de hond van de voormalige bewoners krassen in de ruit achter gelaten. Graag zien we een offerte tegemoet om deze ramen te polijsten. Afmeting 90*210 cm en 80*160 cm (achterdeur en wandhoog glas

Glasplaat laten polijsten

Glasplaat 130 x 75 cm laten polijsten. Het is een tafelglasplaat en heeft geen diepe krassen.

Polijsten of vervangen ruit

Aan de voorzijde van mijn woning heb ik veel krassen zitten. Mijn vrouw heeft met een verfkrabber spatjes van de ruit willen halen, met over bijna de gehele breedte krassen. Het zijn vrij diepe krassen. De ruit is op de begane grond, afmeting ongeveer 120 x 75 cm. Ik heb geprobeerd er een foto ervan te maken maar dat lukt niet omdat dan de krassen niet zichtbaar zijn. Of, dat lijkt mij waarschijnlijker, er moet een nieuwe ruit in. Graag kom ik in contact om de oplossingen te bespreken. Er is ook nog een ruit met wat lichte krasjes, daar zou u ook even naar mogen kijken. Graag maak ik hiervoor een afspraak met u.

Krassen in glas herstellen van een openhaard

Op ruitje voor openhaard zitten 'schuurplekken' over vijf bij 15 cm. Wens is dit te polijsten. Op glazen raam woning zit een lelijke mm diepe kras van 15 cm lang. Ook wens deze te herstellen.