Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deur reparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deur reparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deur reparatie

Offerte aanvragen deur reparatie

Ik wil dubbelglas laten vervangen. Het onderste raam in de voordeur is stuk. Nu zit er HR ++ dubbelglas in met motief grof byzantijns aan de buitenkant. De binnenkant is glad. De afmeting is ongeveer 68 cm breed bij 45 cm hoog en 10 mm dik. Graag ook de glaslatten vervangen. De deur dient hierna dus ook afgeschilderd te worden.

Gebroken glas vervangen

Achter buiten deur is vanocthend gebroken. Reparatie is met spoed nodig.

Glas in lood repareren

Goede Middag, Kunt u voor mij een prijs indicatie geven, voor de reparatie aan de glas en lood (tussen) deur. Het gaat om vervangen van twee glas in lood ruitjes (zie foto’) ik zal daar uitleg bij geven. Ik ga proberen het via onze wa verzekering te regelen dat foto 1, en foto 2, misschien kunnen worden vergoedt. Tijdens de kerst is er met een tafel tegen aan gestoten dus wie niet waagt wie niet wint toch. Van foto 3 daar zat geen ruitje in mijn dochter heeft het huis vorig jaar gekocht en eerlijk gezegd niet opgevallen. Vandaar dat we het met plakband hebben dicht gemaakt tocht flink zonder plakband. De maten van de ruitjes zijn Foto’s 1+2 10X16 cm en Foto 3 = 10X17 cm. Kunnen dan een prijsopgaaf door geven aan de verzekering dus foto 3 betalen we zelf. Zie graag u reactie, Met Vriendelijke Groet.

Glas in lood ruitjes repareren

3 Ruitjes van mijn glas in lood raam in de deur zijn stuk. Het betreft gewoon glas en de afmeting van 1 raampje is 15 bij 23 cm, graag reparatie hiervan.

Glas in lood laten repareren

Van een antieke kastdeur zijn drie ruitjes kapot. Ze meten ongeveer 12 cm bij 10 cm en ze zijn 2 mm dik. Het gaat om glas met luchtbelletjes (eigenlijk meer streepjes dan belletjes). Ik kan de deur eruit halen en ter reparatie afgeven.

Wens van dubbele beglazing voor ramen op ...

Wens van dubbele beglazing voor ramen op 1e verdieping: 5 ramen van ongeveer 1,2mtr x 0,5mtr (4 uitzetramen+1 vast), 1 raam voor een deur van ongeveer 1,5mtr x 0,7 mtr, 2 vaste ramen van ongeveer 1,5mtr x 1,2 mtr. Plaatsing incl. glaslatten en gronden. + Reparatie van verrotte hoek in kozijn (dorpelhoek) Plaatsing in mei. In de offerte de kosten voor het plaatsen van de dubbele beglazing en de reparatie scheiden. Offerte s.v.p. met spoed. Offerte t.a.v. van Oostrom, Beumerskamp 31, 6983 GE, Doesburg. tel nr 06-13166098