Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dauerluft vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dauerluft vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dauerluft vervangen

Dauerluft vervangen

Plaatsen van een nieuwe verstelbare Dauerluft in het raam van een schuifpui met dubbel glas. De breedte van het rooster is 158 cm en de hoogte 11 cm.

Dubbelglas met barst vervangen

In twee dubbelglas ramen moeten dauerluft roosters komen, afmetingen ramen (dus niet kozijnen): 525 x 2100 mm. Vervanging door nieuwe ramen met roosters in plaats van bestaande ramen aanpassen is een optie.

Vervanging dubbelglas door dubbelglas met dauerluft

Ik wil graag een klein uitzet klapraampje vervangen door iets met ventilatie. Aangezien dit klapraampje grenst aan een galerij in een appartementen complex, kan ik het niet voldoende naar mijn zin laten ventileren. In verband met inbraak, sluit je immers zo'n raampje als je van huis bent. Iets in de zin van een dauerluft zou dan wel kunnen. Raampje hoeft dan ook niet meer open te kunnen. Gewoon een vast geheel. Mag eventueel enkel glas zijn.Raampje is zo ongeveer 60 x 38 cm Ik zou graag eens weten wat hiervoor eventueel de mogelijkheden zijn. Hopelijk heeft u een mogelijkheid, of een idee dat we uit kunnen werken. Alvast bedankt.

Dubbel glas en dauerluft vervangen

Van een raam op de benedenverdieping het huidige dubbelglas vervangen en het ventilatierooster. Afmeting raam is 40 x 30 cm. Graag een offerte inclusief leveren en plaatsen.