Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Van dakramen het glas vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: van dakramen het glas vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: van dakramen het glas vervangen

Van dakramen het glas vervangen

Wij hebben 2 Velux dakramen waarvan het glas kapot is en dat moet worden vervangen. Het gaat om 1 Velux dakraam GL CO4 (45 x 90 cm ) en 1 Velux dakraam GL9 (40 x 60 cm). Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Glas van Velux dakramen vervangen

Wij hebben 2 Velux dakramen waarvan het glas kapot is en dat moet worden vervangen. Het gaat om 1 Velux dakraam GL CO4 (45 x 90 cm ) en 1 Velux dakraam GL9 (40 x 60 cm). Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dubbelglas in dakramen vervangen

Ik wil graag het glas in 3 dakramen laten vervangen door dubbelglas hr++ glas. Het gaat om 2 x GGL 4 en 1 x GGL 3 dakraam. Wat gaat mij dat kosten om dit te laten vervangen? 2/3 ramen staan op de zuidkant van het huis, daarvoor zou ik graag warmtewerende ramen voor willen plaatsen.

Kunststof kozijn voorzien van ventilatie

Wegens het ontbreken van een, goede, ventilatiemogelijkheid wil ik graag een ventilatierooster laten plaatsen in een raam met een kunststof kozijn en dubbel glas. Het betreft een groot raam met afmetingen van ongeveer 2. 3 m x 1. 7 meter. Het project omvat zowel het plaatsen als het leveren van de materialen. Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Ventilatierooster plaatsen in een raamkozijn

Wegens het ontbreken van een, goede, ventilatiemogelijkheid wil ik graag een ventilatierooster laten plaatsen in een raam met een kunststof kozijn en dubbel glas. Het betreft een groot raam met afmetingen van ongeveer 2. 3mx1. 7m. Project omvat zowel het plaatsen als het leveren van de materialen. Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Dubbel glas in Velux GGL-4 dakramen vervangen

Ik heb 4 x Velux GGL-4 grenen dakramen. Hiervan is het dubbele glas lek. Ik wil dus bij alle 4 de dakramen het dubbele glas laten vervangen. De dakramen bevinden zich op de 2e verdieping. Velux type GGL-4 met een buitenmaat van 1.14 x 1.18 meter. Binnenmaat zelf opgemeten ongeveer 96.5 x 96.5 centimeter.

Glas in een Velux GGL5 dakraam vervangen

Het glas in een van onze dakramen is lek (condensvorming). Model GGL5 uit 1987 Wat kost het om dit glas te laten vervangen?

Glas in een Velux GGL2 dakraam vervangen

In 3 dakramen dient nieuw glas in HR++ uitvoering geplaatst te worden. Plaatsing conform fabrieksvoorwaarden. De ruiten zijn ongeveer 1.10 meter hoog en 65 cm breed. Het betreft het goed inmeten, leveren en plaatsen.

Glas in dakramen vervangen

Wij krijgen volgende week de sleutel van onze nieuwe woning. Er zijn daar vier ruiten in oude dakramen die lek zijn en vervangen moeten worden. Het betreft 1 x IPL GGL1, 1 x IPL GGL2 en 2 x IPL GGL7. Er moet isolatieglas HR++ worden geleverd. Het gaat om één raam in de vide en de anderen in overige ruimten op de eerste verdieping. Graag ontvangen wij een prijsopgave.

Glas in Velux GGL2 en GGL8 dakramen vervangen

Het glas in Velux GGL2 en GGL8 dakramen vervangen. De beide ramen zijn lek.