Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam met enkel glas laten vervangen door dubbelglas? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam met enkel glas laten vervangen door dubbelglas. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam met enkel glas laten vervangen door dubbelglas

Dakraam met enkel glas laten vervangen door dubbelglas

Goedendag, wij hebben een studeerkamer met enkel glas en geen ventilatie. Graag zouden wij het dakraam (ongeveer 40x30 cm) willen vervangen. Het liefst met dubbel glas en dat het raam open kan. Wat is hiervoor nodig?

Glas in een dakraam vervangen

Ik heb een dakraam van 57 x 85 cm. Het enkel glas is door hagelschade kapot gegaan. Graag wil ik dit glas laten vervangen als het mogelijk is. Het dakraam heeft een gietijzeren frame en is in de jaren '70 geplaatst. In de bijlage zit een foto van een vergelijkbaar dakraam.

Enkel glas deuren en dakraam vervangen

Graag had ik een offerte voor de vervanging van enkel glas voor twee buiten deuren en de vervanging van een dakraam. Afmeting dakraam 105 x 110 centimeter. Globale afmeting glas deur 1: 102 x 59,5 centimeter, deur 2: 97,5 x 64,5 en 46 x 64,5 centimeter. Let op: de afmetingen zijn gemeten op het glas, dus dit kan foutief zijn. Het gaat om deuren met houten kozijnen.

Glas in een dakraam vervangen

Ik heb bericht gekregen van de studenten die in mijn studentenhuis wonen, dat er tijdens de storm een ruit van een dakraam op de onbewoonde zolder is gesneuveld. Ik weet niet precies wat voor raam dat is en of het enkelglas of isolatieglas is. Ze hebben het nu provisorisch gedicht maar er moet wel even actie worden ondernomen. Graag laat ik hier een nieuwe ruit in zetten. Ik wil even overleggen of dit een isolatieruit moet worden of enkel glas. In het geval van isolatieglas moet er wel even een goede noodmaatregel worden genomen, ter voorkoming van inregenen.

Enkel glas door HR++ glas vervangen

Heer/mevrouw, Graag willen wij de oost en westkant begane grond en eerste verdieping voorzien van dubbel HR++ glas. Hierbij de afmetingen. 200x253, 61x101, 270x200, 131x54*, 39x54*, 69x69, 101x69, 3x(210x28) begane grond 2x(270x149), 3x(55x117)*, 87x103*, 120x149 eerste verdieping 4pansraam 54x44* dakraam 2e etage *raam wat open kan=* Alvast bedankt voor uw contact en offerte. Het is mogelijk om voortijds de woning op te meten en beoordelen. Sleuteloverdracht 15 december, die week voorkeur.

2 ramen op 2e verdieping waarvan 1 ...

2 ramen op 2e verdieping waarvan 1 geopend kan worden van enkel naar dubbel glas (40x60?). 2 ramen op 1e verdieping waarvan 1 geopend kan worden (kantel) van enkel naar dubbel glas (60x40? vergelijkbaar met bovenlicht). 1 raam op begane grond van enkel naar dubbel glas (kantel) braakwerend? (60x40? = bovenlicht) Overige ramen van het huis zijn voorzien van dubbel glas (houten kozijnen). Huis is gebouwd +/- 1930. Kunststof niet van toepassing. Vervanging van dakraam op tweede verdieping, mogelijk kunststof uitvoering vanwege duurzaamheid. Eventueel plaatsing van 2 extra dakramen (kunstof) 1 breed en 1 smal.

Van dubbelglas te voorzien 12 ruiten van ...

Van dubbelglas te voorzien 12 ruiten van +/- 0,9m2 in hardhouten kozijnen (waarvan 2 in een Velux dakraam), 3 ruiten van +/- 1,6 m2 welke melkwit mogen worden en 3 hardhouten deuren met +/- 0,9m2 glas. Daarnaast nog een stukje melkwit sierglas enkel van +/- 0,2 x 2m welke naast een binnendeur moet worden geplaatst. Dit alles moet gebeuren in een bestaande woning, waarbij de beste levertijd mede van belang is.