Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beschadigd raam repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beschadigd raam repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beschadigd raam repareren

Diepe kras uit glas verwijderen

Beschadigd raam door met een schuurmachine op het glas heeft geraakt. Ik heb met het schuren het glas geraakt van een schuifpui. Ik krijg het niet eruit met polijsten. Kunt u een diepe kras eventueel eruit krijgen? Het betreffen zo'n 2 plekjes van elk 20 cm ongeveer.

Beschadigd raam repareren

Ik wil het gebarsten dubbelglas raam vervangen in een houten kozijn. Afmetingen ongeveer 136 x 51 cm (ik heb het opgemeten, maar kan niet precies meten hoeveel ruit er in de kozijn valt). Uit te voeren werkzaamheden is op de begane grond (makkelijk bereikbaar). Raam kon vroeger open, maar nu niet meer (dicht gelijmd/geschroefd). Ik weet niet wat voor dubbel glas het betreft, of welke dikte. Het betreft een huurhuis dus wij willen de kosten laag houden.

SureFlap kattenluik in dubbelglas plaatsen

Wij willen een isolatieruit van ongeveer 70 x 81 cm laten vervangen door een isolatieruit met daarin een SureFlap kattenluik. Het gaat om HR ++ glas in een houten kozijn. Wij zoeken een goede glaszetter die hier ervaring mee heeft en garantie geeft dat het raam niet beschadigd raakt, er geen functieverlies is van het dubbelglas en dat er bijvoorbeeld geen condens komt in het raam. Wij gaan waarschijnlijk het 'SureFlap Microchip Kattenluik' kopen inclusief adapter voor glas. Het gat dat hiervoor geplaatst moet worden heeft een diameter van 212 mm. Wij zouden graag eerst de kosten willen weten, op basis daarvan beslissen wij of we überhaupt tot deze optie overgaan.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Wij willen een kattenluik laten plaatsen in een groot dubbel glasraam/deur. Wij zoeken een goede glaszetter die hier ervaring mee heeft en garantie geeft dat het raam niet beschadigd raakt, en er geen functieverlies is van het dubbelglas en dat er bv. Geen condens komt in het raam. Wij gaan waarschijnlijk het 'SureFlap Microchip Kattenluik' kopen incl. Adapter voor glas. Benodigde grootte van de uitsparing: B 16,6 cm x H 17,3 cm. Totale afmeting: 21 cm x 21 cm. Installatie-adapter voor glazen ramen is apart verkrijgbaar. Afmetingen: 30 x 30 x 3,5 cm. Past in openingen met een diameter van 21 - 26 cm. Geschikt voor dubbelglas. Bij levering: Bouten in 3 verschillende lengtes, Handleiding.

Beschadigde ramen polijsten

Het polijsten van diverse oude ramen, die beschadigd zijn door vorige bewoners door gebruik te maken van een schuurmachine en dat met name langs de randen. Het glas is oud glas en het pand is een rijks monument. 1 raam bestaat uit 6 kleine raampjes van 25 x 20 cm. En dan gaat het om ongeveer 9 van dat soort ramen. De een wat minder beschadigd dan de ander.

Ramen polijsten

1 x groot raam en 2 x klein raam hier en daar beschadigd in de randen door schuurmachine.

Beschadigd raam repareren

Ik vraag me af of u kunt helpen met reparatie van een beschadigd raam. In eerste instantie wil ik alleen het glas laten vervangen, als optie ook reparatie van het houten kozijn. Het kozijn is ongeveer 80 x 125 cm. Voor meer info heb ik foto's van het kapotte raam een één voorbeeld foto van een goed raam.

Dubbelglas vervangen

Ik wil een raam vervangen waar inmiddels dubbelglas in zit maar die is dusdanig vervuild cq beschadigd. Het betreft een raam van de huiskamer in de achtergevel. Afmeting is 100 cm breed en 123 cm hoog. Voor de juiste maat moet er iemand langs komen. Maar deze maat is wel een indicatie. Graag offerte per mail aanbieden i.v.m. mijn werktijden.

Lek dubbelglas vervangen

Het raam op de zolderverdieping is lek. Ik zou deze graag vervangen. Ook het raam in de keuken is door ijzer fragmenten - ontstaan bij de verbouwing- beschadigd. Tenslotte zou ik het laatste raam op de 1e verdieping willen voorzien van dubbelglas.

Vandalisme: glas / raam beschadigd

Woord in raam wegpolijsten.