Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkonbeglazing plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkonbeglazing plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkonbeglazing plaatsen

Balkonbeglazing plaatsen

Wij hebben interesse in balkonbeglazing. De afmeting is 4 meter breed en 2.30 meter hoog. De voorkeur gaat uit naar 4 schuifdelen van 1 meter breed die men voor elkaar langs kan open schuiven.

Balkonbeglazing plaatsen

Ik wil balkonbeglazing met zo'n schuifsysteem. Het betreft een rechthoekige opening van 156 cm breed bij 172 cm hoog. Wat kost dat? Ik heb wat foto's bijgevoegd.

Balkonbeglazing leveren en plaatsen

Wij hebben een inpandig balkon met een muurtje willen daar glas op laten plaatsen. Voornaamste reden daarvoor is geluid tegen te gaan. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ons te adviseren wat hier het beste past. We willen een glaswand die wel open kan, door te scharnieren of schuiven. Het gaat om ongeveer een lengte van 750 cm en twee haakse delen daarop van 90 cm. De hoogte bedraagt ongeveer 170 cm. We ontvangen graag uw offerte.

Sunflex, Klimaflex of andere balkonbeglazing plaatsen

Ik wil graag op het balkon een glazen afscheiding laten plaatsen van het merk KlimaFlex. Aan een zijde is dit reeds gebeurt in 2009 onder de vorige eigenaar van de woning. Betreft KlimaFlex ruit draai systeem KF25. Is een hangend geheel glas systeem in boven en onder rails. Enkel glas 8mm (ESG) Moeten 4 panelen zijn met gelijke breedtes. Allen weg te klappen en te schuiven. Buitenmaat 3005 bij 2295 mm. Graag een specificatie in het genoemde glas en daarnaast als het glas geheel matteerd is aan 1 zijde (fabrieksmatig gezandstraald). Inclusief meten en monteren.

Balkonbeglazing leveren en plaatsen

Het betreft het documentatie voor balkonbeglazing.

Sunflex, Klimaflex of andere balkonbeglazing plaatsen

We willen ons balkon voorzien van balkonbeglazing van het type glazen schuifpanelen zoals Sunflex SF20, maar er zijn meerdere merken op de markt zoals Klimaflex (dus schuivend en niet het draai/kiep systeem). Het gaat om 3 aparte secties: bxh 190x260cm (3 glazen panelen) bxh 300x260cm (5 glazen panelen) bxh 220x260cm (4 glazen panelen) Kleur: RAL 7016 GEEN omlijsting om het glas met tochtstrip oid. Betreft leveren en plaatsen van glazen panelen.