Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkon dicht laten zetten met beglazing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkon dicht laten zetten met beglazing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkon dicht laten zetten met beglazing

Balkon dicht laten zetten met beglazing

Ik wil dat mijn balkon dichtgemaakt wordt en dat er een schuifpui van gemaakt wordt met dubbel glas, maar niet tot de grond. De afmetingen zijn 400 cm bij 143 cm. Het appartement is op 13 hoog.

Dubbelglas leveren en plaatsen

Wij willen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van dubbelglas in bestaande houten kozijn (schuiframen). Wij hebben 4 schuiframen van ongeveer 2 meter hoog en 1 meter breed. Daarnaast hebben we een deur naar het balkon die erg tocht. We willen een nieuwe deur (met ruit) die beter af dicht. De maten van 75 cm breed en 2,05 meter hoog. Het raam in de deur is 1,10 lang en 50 cm breed. Wellicht moet er ook een nieuw kozijn voor de deur komen. Dan hebben we nog een groot raam van 2 meter bij 1.5 meter, nu enkel glas en te vervangen in zelfde kozijn naar dubbel glas. Het grote raam kijkt uit op het balkon. Is dus makkelijk bereikbaar. Dan nog een uitklapbaar onder raam van 80 cm breed en 1 meter hoog, met daarboven een vast raam van 80 cm breed en 40 cm hoog, dit laatste raam kan niet open. Het laatste raam is ook uit tweeën delen, maar hier is het onderste deel vast circa 95x90 cm en daar boven een raam van 90 cm breed en 45 cm hoog (uitklapbaar). De oude kozijnen kunnen waarschijnlijk blijven, omdat het enkel glas makkelijk te verwijderen zal zijn. Het huis bevindt zich 3 hoog. Ik zou graag iemand willen uit regio Amsterdam.

Balkon dicht laten zetten met beglazing

Ik wil graag 2 kanten van het hoekbalkon dicht laten maken met beglazing. De afmetingen weet ik niet precies, ik schat het 1e raam op 3.50 meter breed en de hoogte voor het glas 160 a 180 cm hoog. Raam 2 zal ongeveer 2.50 meter breed en 160 a 180 cm hoog moet worden. We willen een tuinkamer van ons balkon maken.

Balkonbeglazing monteren

Ik wil mijn balkon dicht laten maken met een vouwwand of iets dergelijks. Afmetingen 1550 mm. hoog en 4550 mm. breed.

1 zolderraam ongeveer 76x110 cm ...

1 zolderraam ongeveer 76x110 cm (geluidswereld dubbel glas) 2 ramen ongeveer 56 x109 cm 2 ramen ongeveer 66,5x121 cm 1 badkamerraam boven balkon 64x 99 cm 1 badkamerraam boven balkon 15x53,5 cm 1 raam boven balkon 93x129 cm 1 raam in deur boven balkon 122x67 cm De laatste 2 zijn in overweging, we zouden graag weten of het mogenlijk is ons balkon dicht te maken met een scherm van ongeveer 88 cm hoog en daarboven dubbel glas ... 288 x 138,5 cm inclusief kozijn. Ik heb begrepen dat hier iets van een vergunning voor moet worden aangevraagd. Graag prijzen wanneer alles dubbel geluidswerend glas is, alles gewoon dubbel glas en wat de extra prijs voor geluidswerend dubbelglas voor de zolder zou zijn. En prijs voor het dichtmaken van het balkon. Alles is nu enkel glas in hout.

Pand is van jaren 30, er is nu enkel ...

Pand is van jaren 30, er is nu enkel glas in houten raam kozijnen, en deuren. Deze moeten worden vervangen door dubbelglas om zo de warmte verlies tegen te gaan. Het is ook mogelijk dat een aantaal (balkon) deuren vervangen zullen worden. Tevens moet binnenhuis de trappengat dicht. Dit wordt gedaan door boven en glazenwand te plaatsen met een (glazen) schuifdeur. Ge ruwe afmeting van deze is 3m x 1m x 2.5m hoog. De uitdaging hier is onder andere dat er een lichtkoepel in de weg zit.