Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkon beglazing plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkon beglazing plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkon beglazing plaatsen

Balkon beglazing plaatsen

Ik wil graag balkonbeglazing op mijn balustrade hebben, bv Sunflex 20. Het betreft 2 delen, 1,20 m hoog en 4,00 breed. Afwerking rondom met aluminium.

Balkonbeglazing laten monteren

Ik wil balkonbeglazing laten plaatsen op mijn balkon. De beglazing dient te worden gemonteerd tegen de bestaande spijlen van dit balkon (zie hiervoor de bijlage), dit mag aan de binnenzijde of buitenzijde, dit laat ik aan u over. Het gaat om een stuk van ongeveer 2.12 m. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.

Balkon beglazing plaatsen

Hoogte 1. 92 meter Lengte 3. 50 meter Kan dan op het balkonmuurtje

Balkon dicht laten zetten met beglazing

Ik wil dat mijn balkon dichtgemaakt wordt en dat er een schuifpui van gemaakt wordt met dubbel glas, maar niet tot de grond. De afmetingen zijn 400 cm bij 143 cm. Het appartement is op 13 hoog.

Beglazing op een balkon

Balkon van 6,2 meter breed en 2 meter hoog voorzijde.

Beglazing op een balkon aanbrengen

Ik wil graag beglazing op een balkon aan laten brengen. Het gaat om een balkon met aan twee zijden een opening. Aan de voorkant heeft het ook twee openingen, met daar tussenin een opening van de grond tot aan het plafond. Ik wil graag een schuifsysteem in de grote opening. En in de vier open gaten wil ik graag openslaande ramen. De 4 hoek uitsparingen verschillen in breedte. Eén uitsparing heeft een breedtemaat van 220 cm met een hoogtemaat van 245 cm. De bovenvermelde maten zijn ongeveer 2 bij 102 cm (balkon zijkant uitsparing) & 2 bij 90 cm met één de zelfde hoogte maat van.

Balkon dicht laten zetten met beglazing

Ik wil graag 2 kanten van het hoekbalkon dicht laten maken met beglazing. De afmetingen weet ik niet precies, ik schat het 1e raam op 3.50 meter breed en de hoogte voor het glas 160 a 180 cm hoog. Raam 2 zal ongeveer 2.50 meter breed en 160 a 180 cm hoog moet worden. We willen een tuinkamer van ons balkon maken.

Beglazing op het balkon aanbrengen

Ik wil graag mijn balkon helemaal afschermen. Lengte 3.50 lang en 2.50 breed.

Beglazing op het balkon aanbrengen

Ik neem de beglazing over van mensen met hetzelfde appartement als ik. Het betreft de beglazing aan de zijkanten van het balkon. Het appartement waar het glas eerst moet worden verwijderd, bevindt zich in hetzelfde wooncomplex. Vervolgens het glas op mijn balkon plaatsen, dit wordt direct op de ondergrond geplaatst.