Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dubbele beglazing plaatsen:

Dubbele beglazing plaatsen

In een kleine dakkapel (jaren '30 woning) graag dubbele beglazing laten plaatsen. Het gaat om totaal 3 ramen van circa 60 cm breed. Het gaat nu om een offerte voor de dakkapel, maar ik zou ook graag weten wat dubbele beglazing in het beneden raam kost. Momenteel zijn alle ramen enkel glas. Zijn voorzet ramen mogelijk?
Onze klant uit Zaandijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele beglazing plaatsen uit heel Nederland:

Ventilatieroosters in ramen laten maken

Wij hebben voor 3 bestaande ramen in verschillende kamers op de 1e verdieping ventilatieroosters nodig. Het betreft kiepramen en het glas bevind zich in een houten kozijn. Het is dubbele beglazing. Er hangen momenteel vouwgordijnen op de houten kozijnen en die zouden we graag behouden. Is het daarom mogelijk de ventilatieroosters in (nieuw) glas te plaatsen?

Ventilatierooster in raam maken

Ik moet in een praktijkruimte een ventilatierooster in een bestaand raam hebben. Het gaat om dubbele beglazing.

Garage ombouwen tot slaapkamer met badkamer

Garage moet soort studentenkamer voor zoon worden. Garagedeur laten zitten, wand ertegenaan en daar tegenaan douche/toilet. Muur met deur plaatsen vanuit badkamer naar woon/slaapkamer. Isoleren slaapkamer gedeelte voor wat betreft deel dat nog niet gebeurd is + dubbele beglazing in ramen achter. Oppervlakte ongeveer 10 x 3,5 meter.

Rubbers in kozijnen vervangen

Mijn aluminium kozijn/schuifpui met dubbele beglazing tocht enorm. Je hoort en voelt de wind van buiten naar binnen komen. Volgens mij heb ik ook geen rubberen koudebrug onderbreking. Er zit wel overal een soort schuim/harig materiaal, vergelijkbaar met een tochtstrip, wat niet toereikend is. Dit moet beter geïsoleerd worden. De werkplek is goed bereikbaar, De klant heeft een plek in de garage.

Chalet binnen en buiten renoveren

Ik heb zojuist een chalet gekocht in Ermelo. Ik wil graag nieuwe dakbekleding en ook het Electrabel dient gemoderniseerd te worden (stoppen uitbreiding). Ook het vervangen van 1 raam en het plaatsen van dubbele beglazing moet gebeuren. Daarnaast heb ik een budget over voor verdere modernisering. Op ons wensenlijstje staat het vernieuwen van de keuken, badkamer (gedateerd uiterlijk). Op de buitenkant zijn een aantal plaatsen met verrot hout. Ik ben benieuwd wat de kosten van ingrijpende vervanging zullen zijn.

Lekkage in raamkozijn

Als het hard regen met wind heb ik lekkage, het lijkt of het komt van de binnenkant van het kozijn. Die zijn 8 jaren geleden nieuw geplaatst, dubbele beglazing, alleen het bedrijf is failliet gegaan, waardoor we geen aansprak kunnen doen op onze garantie.

Appartement renoveren

Het betreft een sociale huurwoning van 45 m2. (particulier eigenaar) er is een hoop achterstallig onderhoud. Het zal vooral gericht worden op isoleren, badkamer, keuken, dubbele beglazing enz.

CV aanleggen in stacaravan/chalet

Wij hebben in Voorthuizen een chalet met dubbele beglazing. Er is nog geen cv installatie in de chalet aanwezig dus dit willen wij graag laten plaatsen. De chalet is 10.7 x 3.7 meter groot. De chalet is opgedeeld in een woonkamer met keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Wij ontvangen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van de complete cv-installatie (Intergas HRE 24/18 propaan met dakdoorvoer).

Woning uit- en verbouwen

Wij zijn op dit moment eigenaar van 2 naast elkaar gelegen woningen. 1 woning was al in ons bezit en werd door ons verhuurd. We willen daar binnenkort zelf gaan wonen. We hebben de naastgelegen woning gekocht en willen die gaan ombouwen voor verhuur. We willen bij de 1e woning een aanbouw van 300 x 600 cm laten maken met een plat dak, hardhouten kozijnen, openslaande tuindeuren en een losse loopdeur. We willen dubbele beglazing en kleine raampjes, conform bijgevoegde tekening. Op de bovenverdieping boven die aanbouw moet een gevelkozijn met ramen worden vernieuwd. We gaan graag in gesprek met bedrijven om de diverse onderdelen van de verbouwing te bespreken. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Tuinhuisje laten monteren

Ik wil graag een tuinhuisje laten monteren in mijn achtertuin in Amsterdam. De blokhut Bieslook is gemaakt van Noord-Europees vurenhout. De rechthoekige blokhut is 2 meter 30 breed en 2 meter lang. Hij heeft een grondoppervlak van 4,6 vierkante meter en een inhoud van bijna 9,5 kubieke meter. De blokhut is aan de voorzijde hoger dan aan de achterzijde. Aan de voorkant is hij 2 meter 14 hoog. De wanden van de blokhut zijn 1 meter 95 hoog en 1,8 centimeter dik. De blokhut is uitgerust met een dubbele deur van 130 centimeter breed. De deuren zijn voorzien van kunststof beglazing. Het dakhout bestaat uit een messing en groef in 16 millimeter dik hout. U kunt ervoor kiezen een houten vloer bij de blokhut te bestellen. Deze heeft ook een messing en groef van 16 mm dikte en is verder voorzien van geïmpregneerde vloerbalken (40 bij 60 mm). Deze stapelbouw blokhut wordt geleverd inclusief dakleer, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving. Het tuinhuis komt op funderingsbalk te staan. Funderingsbalk moet wel aan vloer gelijmd worden zodat geen regenwater naar binnen kunnen. Graag hoor ik van u wat er kosten voor zijn.

Partners

Partners van Casius