Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Zaandam of directe omgeving.

1179 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: rolluik verwijderen en glazen vervangen in de woning voor dubbelglas, lekkage in dubbel glas repareren, vervangen stalen raamkozijn door hout, dubbelglas in aluminium schuifpui vervangen, houtenkozijn in blinde muur plaatsen, inclusief latei, ventilatierooster in badkamer / hal en een dubbelglas raam vervangen, double glass in windows, inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen, lekkage kiep/kantel raam, achterzetraam glas in lood bovenlicht, dubbel glas in voordeur vervangen, ventilatieroosters in drie bestaande dubbelglas ramen maken, dubbel glas in raam van caravan vervangen (suseeker), kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten, glas in lood in binnendeur zetten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Zaandam:

Mechanische ventilatie plaatsen in enkelglas schuif raam

Onze badkamer dient beter geventileerd te worden. Nu zit er een oud schuifraam die vaak wel op een kiertje staat maar omdat dat dan aan de onderkant is, en in de winter vaak toch koud is, ventileert dit niet echt. Nou wil ik graag in het bovenste gedeelte van het kozijn mechanische ventilatie laten plaatsen.

Gat maken in dubbel glas voor een airco

Ik zoek iemand voor het boren van een gat in dubbel glas, gaat om een mobiele airconditioning afvoerslang.

HR++ isolatieglas vervangen

I need to replace 5 windows with double glass and build a new wooden frame for one of them. The windows are all at the first floor. Size of the windows: - 4 windows 80cm(length) x 37cm(height) - 1 window 80cm(length) x 211cm(height) <- needs a new frame The second one is currently made of three different glasses and has a triangular top, which needs to be closed with some wood so we can install a single normal rectangular window, see pictures.

Ventilatieroosters in kozijnen monteren

Wij willen graag 4 bovenraampjes (nu klapraampjes?) voorzien van ventilatieroosters. Ongeveer 60 x 40 cm. Er zit op dit moment al dubbel glas in. Moet dat vervangen worden? Eventueel door vaste raampjes kunnen er ook filters in de roosters geplaatst worden die fijnstof tegenhouden?

Raam van de schuifpui vervangen

Mijn raam van mijn schuifpui is stuk gegaan (dubbelglas) afmeting is ongeveer H 198 / B 120 cm. Graag een mooie prijs voor de vervanging.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een ruit met kattenluik laten plaatsen. Het betreft dubbel glas. Afmetingen 119 x 51.50 cm. Kunt u kosten en levertijd aangeven?

Glas in de binnendeur vervangen

In onze deur naar de woonkamer is een ruitje stuk. Het ruitje is inmiddels verwijderd en er moet een nieuw ruitje in. De afmeting is 29 x 31 cm. Het is enkel glas.

Kattenluik in enkel glas plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een raam van enkel glas, 88 cm x 1.37 meter. Met een uitsparing ten behoeve van een kattenluik. Het nieuwe raam moet het oude raam van dubbel glas vervangen. Het bestaande raam houd ik hier en wordt later bij mijn verhuizing weer teruggeplaatst. Het kattenluik koop ik zelf.

Ventilatieroosters in ramen plaatsen

Voor 2 ramen wil ik graag ventilatieroosters thermopane plaatsen. Het gaat om bovenramen van de slaapkamer en badkamer (1e etage). Beide ramen hebben houten kozijnen. De afmetingen van de ramen zijn ong. 120 x 90 (L x H). Een raam is dubbel glas. De andere is enkel glas. Ik wil graag een bezoek inplannen om de situatie hier even te bespreken en mij te laten adviseren over de mogelijkheden. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Gebarsten glas-in-lood restaureren

Onze tussendeur is dichtgeklapt door de wind. Het glas in lood is gebarsten. De deur betreft getint glas van 1 kleur geel. Het raam van de deur is ongeveer 60 bij 130 cm.

Tafelglas vervangen

Mijn eettafel glas is stuk, ik wil een nieuwe, grote best wel dikke glasplaat op maat laten maken, graag informatie hierover. Het glas moet in een ovale vorm met geslepen randen gemaakt worden. Ongeveer 2 meter lang en een meter breed. De verzekeraar moet eerst akkoord.

Cementsluier op ramen verwijderen

Onze tuindeuren zijn helaas over de gehele lengte geëtst. Kunt U me een indicatie geven wat het gaat kosten om dit te verwijderen? Is verwijderen bij alle soorten ramen mogelijk? Valt e.e.a. nog onder een glasverzekering? Met vriendelijke groet,

Dubbel glas laten monteren

Ik wil graag van 6 ramen het enkele glas laten vervangen voor dubbel glas. Let op: ik spreek alleen Engels.

Glas vervangen voor HR+

Ik wil het dubbel glas in de huiskamer laten vervangen, enkele zijn lek. Ik wil dan HR + indien mogelijk, ik wil het laten zetten eventueel met nieuwe latjes. Het betreft 4 ramen van 89 cm breed en 157 cm hoog.

HR++ glas laten zetten

Wij zouden graag onze 6 ramen laten vervangen voor hr++glas. Er zijn 3 ramen van 755 X 1415. Er zit dubbel glas in maar er zijn er twee lek. Daarboven nog 3 ramen van 755 x 450 waarvan er 1 met een rooster. Graag offerte exclusief en inclusief plaatsen.

Glas-in-loodraampjes isoleren

Mijn vraag is: mijn glas in lood is nu enkel glas en ik wil het laten isoleren. Een raam van circa 143 x 23 cm. Kan het geïsoleerd worden? Misschien kan er een extra ruit geplaatst worden? Of heeft u een beter idee?

Raamventilator plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van een raamventilator in mijn werkruimte. Het raam heeft dubbel glas, maar tussen de twee glasplaten zit ongeveer een halve meter ruimte. De ramen kunnen niet open.

Raam laten polijsten

Ik wil graag een raam laten polijsten!

Ronde spiegels leveren en plaatsen

Ik zou graag de kosten willen weten voor het leveren en plaatsen van diverse maten ronde spiegels. De spiegels wil ik graag met een meter doorsnee hebben.

Vervanging 2 lekke ruiten

Het vervangen van 2 lekke dubbele ramen van om en nabij 1.70 x 1.50 m. (raam 1) en 1.80 x 150 m. (raam 2). Dubbel glas. Op 6 hoog, lift aanwezig. Raam 1 (houten kozijn) kan vanaf balkonzijde vervangen worden en raam 2 van binnenuit (kunststof kozijn).

8 enkel glas ramen vervangen door dubbelglas

8 enkel glas ramen vervangen door dubbelglas. Maten in millimeters: 2 x 610 x 315 4 x 820 x 440 1 x 770 x 540 1 x 1010 x 415 (van dit raam moet het kozijn vervangen worden) Compleet: glas plaatsen en leveren. Graag even komen kijken.

Project betreft vervangen van houten ...

Project betreft vervangen van houten ramen met enkel glas door hardhouten ramen met dubbelglas (HR++) inclusief hang en sluitwerk. Houten kozijnen blijven in principe gehandhaafd. Speciaal aandacht voor vervangen glas-in-lood en/of plaatsen van voorzetramen. Daarnaast ook aandacht voor goede afdichting en sluiting van ramen en kozijnen ter voorkomen van tocht. Het betreft in totaal 10 ramen met totale oppervlakte van circa 4 m2. Tevens 2 glas-in-lood ramen met oppervlakte van circa 1 m2.