Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vast raam vervangen voor een kleiner vast raam en een draairaam:

Vast raam vervangen voor een kleiner vast raam en een draairaam

Ik wil graag een vast raam vervangen voor 2 ramen (middenstijl nodig). Een vast raam en een draairaam. Raam bevindt zich op de eerste etage. Dit zal moeten gebeuren in de eerste week van juni.
Onze klant uit Wormer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vast raam vervangen voor een kleiner vast raam en een draairaam uit heel Nederland:

Klapraam maken van vast raam

Ik wil graag een klapraam laten maken van een vast raam aan de voorkant (wegkant) van de woning. Zie bijgaande foto's, het gaat om het kleine raampje rechtsboven (van buiten bezien). Afmeting van het raam zelf is ongeveer 50.5cm hoog en 20cm breed Afmeting van het raam incl lijst is ongeveer 58cm hoog en 31.5cm breed

Het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het vervangen 3 kozijnen boven van 1,9 x 1,6 m hoog een douche raam 0,5 x 1,2 en 2 kozijnen beneden 2,7 x 1,9 meter en 3,25 x 1,9 meter. Alle kozijnen moeten kunststof worden en hebben een vast raam en een kiepraam. Glas HR+++ toepassen. Verder ook bij de kiepramen een hor toepassen voor de vliegen end.

Schilderen dakkapel en buitenraam

Goededag, Ik mail u vanwege 2 schilder klussen die aan ons huis nog dienen te gebeuren: 1) Schilderen van de gehele dakkapel 2) Schilderen van een vast raam op de begane grond Zie bijlage ter verduidelijking! Graag zouden wij willen of u dit voor ons zou kunnen doen, op welke termijn en wat u hiervoor in rekening zou brengen. Dus wij zouden graag een offerte willen hebben voor deze werkzaamheden.

Kozijnen vervangen 1ste verdieping

Wij hebben op de eerste verdieping van ons huis 3 kozijnen die niet naar behoren werken, en slecht onderhouden zijn door de vorige bewoners. Nou hebben wij een offerte liggen om ze te laten opknappen maar die valt al zo hoog uit dat we benieuwd zijn wat het volledig vervangen van de kozijnen zou kosten. het gaat om 1 kozijn van 2.4m breed en 1.3m hoog. in 2 gelijke delen verdeeld, rechts (van binnenuit gezien) een vast raam, links een draai raam. en twee kozijnen van 2m breed bij 1.3m hoog. gelijk verdeeld, beide 1 vast raam en 1 draai raam. we zijn geinteresseerd in kunststof kozijnen in antraciet met hr++ glas. als er nog meer details nodig zijn voor een goede prijsindicatie hoor ik het graag.

Sluitwerk repareren van Roto draai kiep raam op eerste verdieping

Kunststof draai kiep raam van Roto kan niet open. Heel klein stukje maar. Zit vast aan scharnierkant. 1201 - 1400 Zie foto. Op beslag staat GR 1290K/H Raam is op slaapkamer eerste verdieping.

Nokverhoging 2 zijdig realiseren

Wij willen een nok verhoging 2 zijdig op ons huis. Ons huis is 5,5 meter breed en we willen graag een nokverhoging met kunststof kozijnen en kunststof afwerking met houtlook. We willen 4 draai-kiep ramen, 2 aan elke zijde, met een vast raam ernaast en beide een luchtrooster. We willen een casco oplevering. Een vergunning is nodig, deze zouden we graag laten regelen. Een aantal buren hebben ook al een nokverhoging, deze verschillen in uitvoering.

Aanbouw woonkamer/ aanhechting keuken

Bij een nieuw aangekochte woning zouden wij graag een aanbouw van 3.16x4 (fundering) willen plaatsen. De aanbouw komt 4 meter uit de gevel en wordt aan de zijkant tegen de reeds aanwezige aanbouw aangezet. Een stalen balk van 5,88m moet de overspanning van de bestaande buitenmuur en keukenmuur verzorgen omdat de tussenmuren en huidige buitenmuur van de bestaande uitbouw gesloopt worden (wordt zelf uitgevoerd). Het dak van de nieuwe aanbouw wordt 5,88m breed en 4 diep. In de aanbouw moet een lichtstraat komen van ongeveer 4-5 meter en de kozijnpartij met dubbel openslaande deuren met aan de zijkanten hiervan allebei een vast raam (van grond tot bovenkant). De rechtermuur (achteraanzicht) en een kleine strook aan de voorkant dient in metselwerk te worden uitgevoerd, de linkermuur is een reeds bestaande muur. Het huis is op zandgrond gefundeerd (Driebergen). De bouw is casco, binnen afwerking wordt zelf verzorgd. Houten skelet.

Raamkozijnen en dorpels vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van: 2x 1750 x 1500 cm (B x H) draai-kiepraam met 1 vast raam. Dit is voor 2 slaapkamers: * hr++ (dubbelglas) * Antraciet kozijn buitenzijde * Wit draaiende element buitenzijde * Wit binnenzijde * Verdiept profiel 120 mm zonder aanslag * Breedte draai-kiepraam 75 2x 210 x 950 cm (B x H) draai-kiep met 1 vaste deel Kozijnen moeten aan een gesloten worden. * hr++ (dubbelglas) * Antraciet kozijn buitenzijde * Wit draaiende element buitenzijde * Wit binnenzijde * Verdiept profiel 120 mm zonder aanslag * Breedte draai-kiepraam 100 Kozijnen moeten op de 2e etage gemonteerd worden. Vanaf de straat zijde is vanaf de straat 2 etages. De achterzijde is bereikbaar via een terras. Dan is dan de afstand 1 etage. Graag ook een prijs noemen voor het vervangen van de huidige dorpels. Huidige dorpel is van metaal en moet vervangen worden door en stenen exemplaar. Het gaat alleen om het plaatsen, de dorpels heb ik al gekocht. De kozijnen zijn nu van houten en worden kunststof. Afvoerkosten graag apart op de offerte. Een steiger plaatsen is mogelijk. Rond juni zou ik graag beginnen.

Woonkamer met open keuken schilderen + halletje

Graag laat ik mijn muren en plafond sausen, 2 raamkozijnen met vast en draairaam, 4 gladde opdek deuren met kozijnen, 2 deuren met raam en kozijn. (Voor en achterdeur). Oppervlakte 11 x 5 meter. Ziet er nog goed uit maar moet opgefrist worden.

Kunststof deur en vaste raam plaatsen en oude verwijderen

Graag willen wij een indicatie voor het plaatsen van een kunststof voordeur (lengte 2390 cm breedte 102 cm) en het plaatsen van een kunststof vast raam (lengte 122 cm en breedte 186 cm). Graag huidige deur eruit halen, geldt ook voor het raam. Graag zou ik een ventilatierooster in het raam willen hebben. De deur hoeft niet de duurste te zijn, ik wil er beglazing (gedeelte) in en een brieven bus.

Partners

Partners van Casius