Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor uitzet raam vervangen door ventilatierooster met vast dubbelglas:

Uitzet raam vervangen door ventilatierooster met vast dubbelglas

Huidig uitzet raam van +/- 83 bij 30 cm (op hoogte 2.13 m) vervangen door een ruim ventilatierooster met stang bediening te bedienen voor iemand in rolstoel, dit i.c.m. vast dubbel glas.
Onze klant uit Wormer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitzet raam vervangen door ventilatierooster met vast dubbelglas uit heel Nederland:

Een deur en twee kozijnen vervangen

We willen de voordeur en een kozijn vervangen met daarbij een uitzet raam er boven. Ook willen we een nieuw kozijn met uitval raam in de keuken. Beide van hardhout.

4 Raamventilatoren plaatsen

wij willen graag 4 (geluidswerende) raamventilatoren in de 4 uitzet/klapraampjes (in het kozijn of het raam) in ons huis (2 x woonkamer, 1 x slaap, 1 x logeerkamer. De reden hiervoor is dat we betere ventilatie, invoer van frisse buitenlucht, willen hebben. Het gaat om raampjes boven een deur of boven een ander glas, +/- 80 bij 30 cm. Momenteel enkel glas en het mag naar dubbelglas. De ventilatie mag ook in het kozijn van het raam

Tuimeldakraam

Vervangen uitzet dakraam voor een kunststof tuimel dakraam. Huidig raam 55x66 Gewenst een 55x78 Velux kunststof.

Kozijnen, ramen en balkondeuren vervangen

De kozijnen op de 2e etage verzakken door een bouwfout tijdens de bouw in 2005. Daardoor klemmen de ramen. Tevens willen we op de 1e etage de balkondeuren laten vervangen door draai/kiep deuren zodat ze 's nachts open kunnen. Alles is hardhout. Aan de achterzijde zit een zelfde dubbel raam als op de 2e verdieping aan de voorzijde als ook een klein uitzet raam van plusminus 1 m2.

Garage verbouwen tot slaapkamer met doucheruimte

Wij willen de garage renoveren tot slaapkamer met douchegelegenheid. De 2 openslaande deuren aan de voorzijde van de garage moet worden vervangen door 2 ramen waarvan 1 openzetraam met daaronder een muurtje van ongeveer 60 cm maken. De voorkant van de garage wordt slaapkamer daarvan moet circa 12,50 meter geïsoleerd worden, inclusief het dak. De afmeting van de slaapkamer wordt circa 3.08 x 4.00 meter en de douche met kleine bergruimte ongeveer 3.08 x 2.60 meter. Tussen de douche en de kleine bergruimte komt een muurtje. In de achterzijde van de garage wat douche wordt moet een klein uitzet raam geplaatst worden. Het wordt een inloopdouche zonder glazen wand of deur maar met een wastafel met spiegel. Een optie is om de muur van de naastgelegen bijkeuken open te breken en aan de kleine berging te trekken. Dit kan besproken worden of dit mogelijk is, dragende muur? Gaarne ontvang ik spoedig een offerte waarna er een afspraak gemaakt kan worden. Verder een vraag of dit nog dit jaar verwezenlijkt kan worden?

1e verdieping en dakkapel schilderen

Ik wil de kozijnen op de 1ste verdieping en dakkapel laten schilderen. De dakkapel bestaat uit een uitzetraam in het midden en 2 ramen aan weerszijden. Kozijnmaat: 240 breed x 120 hoog Raam: 75 b x 110 h 2 maal slaapkamer kozijn met uitzet raam Kozijn: 175 b x 150 h Raam: 80 b x 130 h 1 maal slaapkamer kozijn met uitzet raam Kozijn: 88 b x 180 h Raam: 65 b x 175 h 1 maal douche kozijn met uitzet raam Kozijn: 75 b x 120 h Raam: 65 b x 95 h De douche en 3 slaapkamers op de 1ste verdieping hebben een betimmering van bovenkant kozijn tot aan de dakgoot die ook mee geschilderd moet worden. Dit is wat oppervlakte betreft ongeveer 25 cm hoog maal de breedte van de kozijnen. Samen: (175 b + 175 b + 88 b + 75 b) x 25 h. De raamkozijnen zijn lauriergroen (9305) de resterende delen Papyruswit (9135). Kwaliteit verf van het merk Wijzonol is al aanwezig in de juiste kleuren. Het bestaande schilderwerk is redelijk oud (tussen de 5 en 10 jaar geleden gedaan).

Ramen vervangen, hout, glas en hang- en sluitwerk

Ik wil graag een tweetal ramen vervangen doordat het hout hiervan is uitgedroogd. Het betreft 2 ramen op de eerste verdieping, maten zijn ongeveer 50x90 en 90x90. Het hang/sluitwerk dient ook vervangen te worden. Het grote raam is een hangraam en hierbij wil ik een lange uitzet ipv de korte die er nu op zit. Op de bijgaande foto zijn het de 2 rechter ramen. Het rooster hoeft er niet in terug.

Dubbel glas plaatsen in bestaande ramen

Wij zijn bezig met de aankoop van een huis en willen in juni de enkele beglazing laten vervangen voor dubbel glas. Alle kozijnen zijn van hout. Het gaat om de 1e verdieping om het vervangen van het glas in de badkamer (groot+uitzetraam), slaapkamer (groot+ uitzetraam) slaapkamer (2 kleine uitzet- en 2 kleine vaste ramen) en op de begane grond van 2 kleine ramen, 1 tuindeur raam. Wij willen graag dubbelglas met ventilatieroosters.

Klein dakraam in de badkamer vervangen

Ik wil graag een klein dakraam (uitzet raam) laten vervangen in de badkamer. De maat is ongeveer 45 x 50 cm. Wat kost dit inclusief montage en afwerking?

Klein dakraam laten plaatsen

Aanwezig is nu een standaard kunststof dakraam. Wij willen een dakraam van 55x78 (kantel) of uitzet van 55x98 cm. Van Velux of een ander merk. Met betrekking tot het materiaal geen voorkeur. De locatie is naast een dakkapel, in een schuin pannendak, op de zolderverdieping. Van binnenuit of via de dakkappel naar het dak om het raam te plaatsen. Graag een indicatie van kosten all in.