Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Wormer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Wormer heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Wormer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Wormer of directe omgeving.

203 klanten uit Wormer bevelen een bij Casius in Wormer aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Wormer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: ventilator plaatsen in een raam, dubbelglas in de serre vervangen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, kattenluik plaatsen in dubbel glas, twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen, ramen vervangen, raam vervangen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, kattenluikje in dubbel glas plaatsen, draadglas boven achterbalkon vernieuwen, glas vitrinekast-deurtjes vervangen, glas laten zetten, nieuw bovenlicht plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, vervangen glas in binnen deuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Wormer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Wormer:

HR++ glas in deur vervangen

Wij willen graag een kattenluik in HR++ glas laten plaatsen in de keukendeur. Afmeting zichtbaar glas: 0,46 x 2,04 m. Installatietekening en afmeting gat zijn toegevoegd. Graag inclusief prijs met nieuw te bestellen glas.

Vast raam vervangen voor een kleiner vast raam en een draairaam

Ik wil graag een vast raam vervangen voor 2 ramen (middenstijl nodig). Een vast raam en een draairaam. Raam bevindt zich op de eerste etage. Dit zal moeten gebeuren in de eerste week van juni.

Uitzet raam vervangen door ventilatierooster met vast dubbelglas

Huidig uitzet raam van +/- 83 bij 30 cm (op hoogte 2.13 m) vervangen door een ruim ventilatierooster met stang bediening te bedienen voor iemand in rolstoel, dit i.c.m. vast dubbel glas.

Hr++ glas plaatsen met ventilatierooster

Het glas in het keukenraam moet vervangen worden omdat het lek is. Hierin moet dan Hr ++ glas en een ventilatierooster. Het hout van het kozijn moet gecheckt worden of het nog oke is en zo niet vervangen worden (dan mogelijk een niet meer te openen raam). Afmeting van het keukenraam is 44 cm hoog en 47 cm breed. (Zie bijlage). Het wc raampje kan nu geopend worden en eruit gehaald worden. Dit moet veranderd worden in een 'vast' kozijn met hr++ glas en ventilatierooster. Afmeting is nu 42 cm hoog en 31 cm breed.

Dubbel glas door isolatieglas vervangen

Het dubbel glas in het voorraam willen wij graag laten vervangen door HR +++ glas. De hoogte van dit raam is 1.66 meter en de breedte 2.22 meter.

Glas in een Velux GGL2 en GGL8 dakraam vervangen

Mijn glas in de Velux GGL2 en GGL8 is lek. Ze zijn beide 30 jaar (jong). De ramen zitten op slaapkamers, zijn los te klikken er eruit te halen. Graag wil ik weten wat vervanging (incl. plaatsing) kost van het glas.

Beveiligingsglas plaatsen in de voordeur

In de voordeur dient nieuw glas geplaatst te worden. Het betreft een dubbele glaslaag, 0.5 cm. tussenruimte, te zijn met plakfolie aan de binnenzijde. De afmeting is 17 bij 137 cm.

Tijdelijk het raam verwijderen

Ik wil graag het huidige raam tijdelijk verwijderen omdat er een aantal spullen naar binnen moeten worden gebracht, dit raam moet later op de dag weer worden teruggeplaatst. Het gaat om een raam van ongeveer 200cm x 400cm en het is enkel glas van 20-30 jaar oud. Klus moet op 31-10-2014 plaats vinden.

Glas vervangen in kozijnen

Vervanging van glas in 2 lekke vaste ramen voor Hr++. Begane grond afm ca 100x 156 cm. 1e verdieping ca 80x110 cm met ventilierooster boven glas Alles zonder ladder te monteren via dak serre. Offerte graag incl demontage en afvoeren.

Luifel vervangen

Plexiglas luifel bij de buitendeur vervangen en plaatsen. Het glas ook leveren. Afmeting weet ik niet precies, niet heel groot.

plaatsen van dubbelglas

Renovatie drive-in woning (straatkant). Plaatsen van nieuw glas (dubb glas / HR) op de eerste verdieping (woonkamer) en tweede verdieping (2 slaapkamers). Eventueel in combinatie met schilderwerk gehele voorgevel. Betreft houten kozijnen.

Ik heb voor mijn achterdeur 6 losse ...

Ik heb voor mijn achterdeur 6 losse dubbel glas ruiten nodig in de volgende afmetingen: breedte 32,3 x hoogte 36 x dikte 12-15mm. Het mag gewoon standaard dubbel glas zijn. Ik haal de ruiten zelf af.