Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Uithoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Uithoorn heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Uithoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Uithoorn of directe omgeving.

499 klanten uit Uithoorn bevelen een bij Casius in Uithoorn aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Uithoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: renoveren dak serre, kattenluik in dubbelglas, hR++ glas plaatsen in nieuwe erker, kattenluik in dubbel glas laten plaatsen, glas vervangen, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, vervangen hr++ glasplaat in tuindeur door identieke plaat met kattenluik, nieuwe thermopane ruit met opening voor kattenluik, kattenluik in zijlicht HR+++ glas, kattenluik in dubbelglas, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, kattenluik met chip in dubbelglas leveren en plaatsen, kattenluik in glas plaatsen, ventilatierooster plaatsen in bestaand kunststof draai/kiepraam, dubbelglas met gat voor kattenluik en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Uithoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Uithoorn:

Kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten

Kunt u mij een offerte geven om het glas in onze pui te vervangen door nieuw HR++ dubbelglas met uitsparing voor een kattenluik erin. Graag een volledige offerte inclusief montage e.d.. Afmetingen van het raam zijn ongeveer 217 bij 214 cm. Bij voorbaat dank.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil een kattenluik in dubbelglas laten maken. Graag prijs en levertijd. Tuindeur is 70 cm x 174 cm.

Nieuw raam van dubbelglas met kattenluik plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een nieuw raam met dubbelglas met daarin een kattenluik voor de grotere kat (6 kg). Het huidig raam is aan de binnenzijde 442 x 799 mm.

Enkel glas door HR++ glas vervangen

Heer/mevrouw, Graag willen wij de oost en westkant begane grond en eerste verdieping voorzien van dubbel HR++ glas. Hierbij de afmetingen. 200x253, 61x101, 270x200, 131x54*, 39x54*, 69x69, 101x69, 3x(210x28) begane grond 2x(270x149), 3x(55x117)*, 87x103*, 120x149 eerste verdieping 4pansraam 54x44* dakraam 2e etage *raam wat open kan=* Alvast bedankt voor uw contact en offerte. Het is mogelijk om voortijds de woning op te meten en beoordelen. Sleuteloverdracht 15 december, die week voorkeur.

Spiegel met facet leveren

Wat kost een spiegel in de maat 60.3 x 90.3 cm? Kunt u deze met facet maken? Zo ja, wat zou dat dan kosten? Ik ben slecht bereikbaar tussen 05/07 en 26/07 i.v.m. vakantie.

Glas in een vitrinekast zetten

Ik vraag me af wat een glaasje in een vitrinekast kost. Het glaasje is eruit en moet een nieuwe in. Gaat om een afmeting van ongeveer 40 x 40.

Tijdens de storm vorige jaar is er een ...

Tijdens de storm vorige jaar is er een barst gekomen in het raam van onze dakkapel op zolder. Inmiddels is deze barst uitgegroeid naar een scheur :( Graag zouden wij deze willen laten repareren/vervangen. Het gaat hier om dubbele beglazing. Over de ombouw (aluminum) ben ik niet helemaal zeker.

Het glas in de voordeur en het kozijn er ...

Het glas in de voordeur en het kozijn er omheen moet vervangen worden. Het is enkel glas en moet dubbel glas worden. en anti inbraak om dat het de voordeur betreft. Een stuk van 40 bij 170 cm boven de deur In de deur 3 x 43 x 60 cm Naast de deur 201 x 23,5 cm In de deur zal een extra scharnier aangebracht moeten worden ivm het nieuwe gewicht van de deur?De vervanging betreft alleen het glas en niet het kozijn en de deur. Beide objecten zijn van hout.

op zolder een raam vervangen van 1.70 ...

op zolder een raam vervangen van 1.70 bij 0.55 voor eenzelfde raam maar dan met een rooster erin.