Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor ruit in tussendeur laten vervangen:

Ruit in tussendeur laten vervangen

In onze tussendeur zit een ruit van 130 bij 66 cm. Deze is gebarsten en willen we graag laten vervangen (voor indien mogelijk melk)glas. Zie foto. De deur heeft nog een schilderbeurt nodig, dus als de glaslatten ook vervangen moeten worden is dit geen probleem. Het schilderen doen we achteraf zelf.
Onze klant uit Slootdorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ruit in tussendeur laten vervangen uit heel Nederland:

Plaatsen nieuwe ruit in binnendeur

Door het dichtklappen van onze tussendeur ivm tocht wil ik graag offertes aanvragen voor het plaatsen van een nieuwe ruit in het bestaande deurkozijn. Afmetingen ruit (hxb): 153 cm x 63 cm Graag uitvoeren in semi-transparant veiligheidsglas, zodat bij een eventueel volgend ongeluk niet de hele ruit er uit springt. Graag aftimmeren met latjes, schilderen doen we zelf.

Tussendeur repareren

Onze tussendeur van hout met glas is kapot. Het is een deur met 1 deel glas wat door de houten spijlen verdeeld was in drie ruitjes. De lijst is er af omdat we de ruit er uit moesten halen, deze omlijsting is kapot. En de ruit dus ook. Het gaat om een ruit van 173 cm hoog en 66 cm breed (mat glas niet doorzichtig) dikte van de deur is 4 cm. We willen de deur laten herstellen en graag weten wat dat kost.

Glas in een bovenlicht vervangen

Boven de deur tussen de woonkamer en de gang zat een ruit, deze is gesneuveld en ik wil er graag een nieuwe ruit in hebben. Er zat draadglas in maar ik ontvang graag uw advies of het wenselijk is hier weer voor te kiezen. De tussendeur zelf bestaat namelijk grotendeels uit geslepen glas. De maat is ongeveer 93 x 34 centimeter. Graag ontvang ik een complete offerte voor verschillende glas opties (draadglas en 'gewoon' glas), het leveren en plaatsen van het nieuwe glas inclusief de hiervoor noodzakelijke latjes etc. De kozijnen zijn van kunststof.

Ruit in een binnendeur zetten

Bij het versjouwen van houten delen van een bed, is een punt daarvan door de glazen ruit van mijn tussendeur gegaan. Er moet nu een nieuwe ruit in worden gezet. Het gaat om helder glas, waarvan de maat hier even moet worden opgenomen. Ik ontvang graag een offerte voor de verzekering. Als die akkoord gaat wil ik het werk graag op korte termijn laten verzorgen.

Glas naast tussendeur vervangen

Graag zou ik glas laten vervangen vanwege een ster in het glas. De ruit wordt dan 20 cm breed en ongeveer 195 cm hoog, enkel glas. Wat zijn ongeveer de kosten hiervan?

garagedeur is aan vervanging toe, deur ...

garagedeur is aan vervanging toe, deur is al gekocht vorig jaar,ligt in garage.echtgenoot geen tijd meer door vrouw in rolstoel beland .graag hulp voor het plaatsen van de nieuwe deur.en kozijn. Het gaat om 1 tussendeur zonder ruit. een buitendeur met hangensluitwerk en de breedte is ongeveer 90 cm en hooghte 2 meter.