Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor kattenluikje in dubbelglas:

Kattenluikje in dubbelglas

Ik wil een kattenluikje laten plaatsen in een dubbelglas vouwdeur naar het balkon. Graag offerte voor leveren en plaatsen inclusief kattenluikje en alle bijkomende kosten.
Onze klant uit Santpoort-Noord (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kattenluikje in dubbelglas uit heel Nederland:

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een kattenluikje in dubbelglas laten plaatsen. De ruit heeft een afmeting van ongeveer 70 X 30 cm.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluikje laten plaatsen in dubbelglas, in het raam van onze schuifpui aan de tuinzijde van ons huis. De afmeting van het glas is ongeveer 1 bij 1 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en installeren hiervan.

Kattenluik met chip in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluikje met chipherkenning in het raam naast mijn voordeur. Het gaat om dubbelglas. Raam is 27 cm breed en 91,5 cm hoog, binnenzijde kozijn gemeten. Als dat handiger/goedkoper is mag het raam ook vervangen worden door een paneel (inbraak- en tochtbestendig). Graag een volledige offerte, inclusief montage.

Kattenluik in dubbelglas laten plaatsen

In ons nieuwe huis in Weesp willen we in de deur naar de tuin een kattenluikje laten plaatsen. Het glas in de betreffende deur is 0,65 breed en 2,13 hoog. Eind oktober kan gemeten worden, plaatsing als mogelijk in de derde week november. Kan op basis van deze informatie een offerte gemaakt worden en aangegeven worden of de planning mogelijk is?

Kattenluik plaatsen in de deur of dubbelglas

Ik wil een kattenluikje laten plaatsen, maar ik weet nog niet precies waar. Ik wil graag dat er advies wordt gegeven en het kattenluik wordt geplaatst. De reden voor de aanvraag is dat de deur heel dik is en dubbelglas heeft. 4 augustus heeft de voorkeur.

Kattenluikje plaatsen

Ik wil graag een kattenluikje plaatsen in een glazendeur waar nu dubbelglas in zit. De totale deurhoogte is 246,5 cm en de breedte 60 cm. De ruit is 209,5 hoog x 47 cm breed. Misschien is het ook mogelijk/goedkoper om aan de onderkant hout aan te brengen en daar het luikje in te plaatsen. Of een nieuwe ruit met het luikje er al in? Bij voorkeur in de middag of avond contact.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas laten plaatsen. Het glas is 104 cm bij 66 cm. Ik heb nog geen kattenluikje gekocht.

Kattenluik in het dubbelglas plaatsen

We willen graag een kattenluikje in dubbelglas laten plaatsen. We hebben begrepen dat het raam dan vervangen moet worden. Wij wonen op de tweede/derde verdieping van een appartementencomplex. Er zijn gratis parkeermogelijkheden voor de deur. Het gaat om een groot raam die tussen de woonkamer en het balkon staat. Het raam is dus van zonder problemen van beide kanten toegankelijk. Het kozijn is volgens mij gewoon van hout. Het originele raam willen we goed laten inpakken (eventueel met de verpakking van het nieuwe raam) en behouden voor de volgende bewoner. De maten van het raam: 235 cm hoog en 86 cm breed. SGH isolide Superplus HR++Gas/LE 1. 1 5//33. 1 K7151 507679-1 886x2267 LE-E 5MM 1. 1-sp15G 2267. 0 886. 0 15/00 04. 05. 2017

Kattenluikje in nieuw dubbelglas maken

Graag wil ik weten wat het kost om een kattenluikje met chip in een nieuw raam met dubbel glas te plaatsen. Afmeting van het raam is 28 cm bij 110 cm.

Kattenluikje in glazen schuifpui maken

Ik wil een kattenluikje in een glazen schuifpui laten plaatsen, wat zijn hiervan de kosten? Alleen belangstelling als dit in het bestaande dubbelglas kan worden gemaakt. Gelieve mailen en niet bellen.

Partners

Partners van Casius