Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vervangen glas in schuifpui voor hr++ en glas vervangen schuurdeur:

Vervangen glas in schuifpui voor HR++ en glas vervangen schuurdeur

2 juni 2020 krijg ik de sleutel van mijn nw. Woning. Het glas in de huidige houten schuifpui wil ik graag laten vervangen voor HR++ glas. In 1 glas deel moet een kattenluik (of kleinste hondenluik) komen van ten minste 23 cm x 26 cm. Glas deel vast: 1140 x 2080 mm, hier zit een luchtrooster boven Glas deel schuifdeur: 1050 x 2010 mm Glas deel vast waar kattenluik in moet: 1160 x 2280 mm + Het (enkel) glas van de schuurdeur moet vervangen worden. Daar heb ik nu geen maten van maar is standaard deur.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen glas in schuifpui voor hr++ en glas vervangen schuurdeur uit heel Nederland:

Raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster

Ik wil graag het dubbel glas in een raam (100x93 cm) laten vervangen (is lek). Graag zouden we gelijk een kattenluik en ventilatierooster in dit glas willen hebben.

Reparatie of vernieuwing daklicht

Over ons daklicht heb ik wat vragen. Ter ondersteuning een aantal situatie foto’s: • Het betreft hier 2 daklichten naast elkaar • Er is een lichte helling (15%?) • Ieder daklicht heeft 2 “schuine” vlakken samenkomend in de nok • Elk schuin vlak heeft 3 ramen/glasplaten • De glasplaten zijn 30 minuten brandwerend en doorzichtig en gewapend • De afmetingen van de glasplaten zijn ongeveer 56.5 cm breed, 138 lang en 8 mm dik • Een totaal vlak van 1 vlak met 3 ramen is ongeveer 182 cm breed en 150 cm diep Er treden de volgende problemen op waar wij graag een oplossing voor hebben: Bij daklicht 1: • Zijn 2 ramen gebarsten en moeten dus vervangen worden • Is er op meerdere punten lekkage Bij daklicht 2: • Er is daar condens vorming • Is er ook op meerdere punten lekkage De vraag die wij hebben is dit door reparatie/herstel op te lossen of moet er een geheel nieuwe construktie komen? Bij dit laatste valt natuurlijk aan uw produkt te denken Nog even als laatste, wij willen geen plastic maar wederom doorzichtig glas Ik hoor graag van u

Vervangen glas van serre

gaat om 5 ramen van ongeveer 1.80 X 2.00, 1 raam van ongeveer 0.80 x 2.00. dit zijn staande ramen. Voor het dak gaat het om 3 panelen van 3.30 x 0,65 en 2 driehoeken samen ongeveer 2,5m2 dit moet gehard glas zijn, zie bijlage. (voor het dakdeel heb ik een offerte, maar wil ik niet met die partij verder) voor vragen ben ik vanaf morgen (29mei) bereikbaar, ander per mail of whatsapp

Appartement verbouwen in een bestaand pand

Ik heb een casco appartement van 5.00 x 9.60 met wat bewoonbaar moet worden. Overal zit een kruipruimte onder. Er moeten 2 slaapkamers in gebouwd worden, een (open) ikea keuken geplaatst, een kleine badkamer met douche, toilet, wasbak en wasmachineaansluiting moet worden gemaakt. Ook de electra moet worden gedaan (de stoppenkast is wel in orde). Ook een kozijn moet vervangen worden door schuifdeuren, en het glas van 2 andere ramen moet worden vervangen door dubbel glas (past in het kozijn). De spullen voor sanitair, de keuken en het laminaat regel ik zelf, maar voor de wanden etc. dat laat ik graag regelen. De tekening in de bijlage geeft aardig wat houvast. Graag mailen, daar reageer ik vaak snel op.

Vervangen bestaande serre achterzijde en doorbreken achtergevel

Mijn bestaande houten serre is aan vervanging toe. Momenteel is er ook nog een achtergevel waar ik doorheen moet om in de huidige serre te komen. Ik wil dat open hebben dus meer een 1 geheel met de woonkamer. Afmetingen van de nieuwe serre afhankelijk van prijs en advies. De nieuwe serre wil ik aan 1 korte zijde gesloten hebben en achterzijde en andere korte zijde veel glas met hout.

Dak van serre laten vervangen

Huidige serre (15 jaar oud) is met glas uitgevoerd. Vrijwel alle panelen zijn 'lek'. D.w.z. er is damp ontstaan tussen het glas. Het gaat om een serredak in een halve paraplu vorm met 16 ramen, waarvan de langste bijna 4 meter is. Het totaal aantal ramen bedraagt 12. onze voorkeur gaat uit naar polycarbonaat

Vervangen glas door tuindeuren

In woonkamer een raam vervangen door houten tuindeuren met HR++ glas . Afmeting ca. 170 cm x ca. 210 cm. Gelaagd glas.

schuifpui vervangen

Wij willen een houten schuifpui (hef) laten vervangen (3.25 m x 2.45 m). De huidige is 50 jaar oud en verrot. Het gaat om een appartement op de 8e verdieping. Wij willen weer een houten schuifpui terug, met dubbel glas.

Achterdeur(en) vervangen

De keukendeur is aan het rotten en moet vervangen worden. De deur heeft een kattenluik, veiligheidsbeslag. Het glas is de deur moet tevens vervangen worden voor heden gaafs dubbel glas. Achter gevel heeft twee deuren, bij geschikte prijs mogelijk ook de andere deur vervangen. Driepuntssluiting gewenst. Al het materiaal en ook de arbeidskosten graag specificeren.

Woonkamerraam vervangen

Dubbelglas (ongeveer 278x190cm) doorzonwoning vervangen door HR++ of HR+++ glas wegens scheurtje/lek. Begane grond.

Partners

Partners van Casius