Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor spiegels laten plaatsen:

Spiegels laten plaatsen

Ik wil graag twee veiligheidsspiegels (6mm) laten plaatsen en monteren op een bakstenen muur in de garage. De (polyslijpen) spiegels zijn 1270 mm breed en 1950 mm hoog. Spiegellijm en kunststof stelblokjes zijn reeds aanwezig. Gewenste datum plaatsing is woensdag 13 mei na 12.00 uur.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spiegels laten plaatsen uit heel Nederland:

Spiegels leveren en plaatsen

Voor onze winkel hebben wij twee grote spiegels nodig. Er is een grote spiegel wand maar er zijn er twee gesneuveld. Het gaat om een tweetal spiegels van 1 meter bij 1.80 meter.

Sanitair plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons volgende klussen wil doen: 2 douchedeuren ophangen, 2 badkamermeubels ophangen met wastafels en kranen, 2 spiegels en een badkraan aansluiten. Gaat puur om installatie en ophangen.

Trapkast en zo

Dit gaat over het Duraline F-wandsysteem in de trapkast. Wij hebben inmiddels alle materialen (incl. rails, planken, dragers) gekocht. Alle planken zijn ook op maat gezaagd. Ik heb ook het ontwerp toegevoegd als referentie. Daarnaast een gordijnrail plaatsen. Wij hebben de gordijnen al thuis en wij gaan binnenkort ook de rail kopen. De breedte van de kamer is 2.2 meter. Een derde klusje is om twee Ikea spiegels op te hangen. Eentje in de slaapkamer, eentje in de hal. Eenvoudige werk maar wij hebben niet het juiste gereedschap.

Nieuwe badkamer realiseren

Hoi! Wat fijn dat ik op deze manier een offerte kan vragen! Wat wij willen: Alles uit de badkamer slopen (zelf doen). Bad niet terug. Op de plek van de douchecabine willen we een inloopdouche met 2 klapdeurtjes (160 x 88 cm, dus muurtje bouwen naast de ingang. In de douchecel willen we achterin tegen de wand een klein bankje en een nis voor de shampoo, met spotje erin. Een regendouche uit het plafond en een mengkraan met losse douche uit de muur). Aan de wand waar nu de wasbak zit een wastafelmeubel tussen de 140-160 cm met 2 waskommen, beide met mengkraan uit de muur. 2 ronde spiegels met verlichting aan de wand. Ook 2x verlichting uit het plafond voor de spiegel. Alle kranen etc. en het toilet zwart. Toilet op dezelfde plek houden (ik wil hem het liefst verplaatsen, maar mijn schoonvader zegt dat dat niet handig is). Toilet achterkant tot boven opbouwen en dan een nis (met spot) erin. Naast het raam 2 handdoek rekken boven elkaar, zodat 6 handdoeken tegelijkertijd kunnen drogen. Onder dit rek een horizontale (design) radiator. De vloer en de nisjes getegeld met patroon tegeltjes, de muren met cire stuc op de natte plaatsen en gewone stuc op de niet natte plaatsen? Er zit nu vloerverwarming in (via de Cv, die eruit en evt elektrische vloerverwarming). Plafond graag nieuw met spotjes. Ben heel benieuwd!

Vervangen lichtpunten en aanleggen electrapunten

Vervangen van licht punten in plafond: circa 8 stuks inbouw en 2 hanglampen. Vervangen huidige deurbel en opener met nieuw systeem (bekabeling hopelijk te hergebruiken) Aanleggen elektra connectie voor externe zonwering: circa 4 punten die door de gevel moeten worden aangelegd Verbinden verwarmingselement en licht voor spiegels in badkamers: 2 stuks, elektra punt is er maar moet worden verbonden met de spiegel en op juiste Lichtschakelaar worden verbonden. Nieuw intercomsysteem plaatsen

Badkamer renoveren

Badkamer van 3 m bij 1.90m moet worden gerenoveerd.(december dit jaar) Indeling wordt wel veranderd, maar de leidingen liggen wel goed. Douchecabine, bad en wastafel gaan er uit en alles moet opnieuw waterproof worden gemaakt. In de doucheruimte willen we betegelen. de rest van de ruimte moet worden gestuuct. De vloer en 1 wand moet worden betegeld en we willen graag twee nisjes in de muur van de doucheruimte en een bankje om op te zitten. Deze wand met nisjes en bankje willen we graag ook met beton ciré behandeld hebben. Er moet een radiator worden opgehangen en een badkamermeubel met twee wasbakken en 1 of 2 spiegels met verlichting. In de rest van de woning zijn meerdere toiletruimtes die moeten worden vernieuwd (tegels, beton ciré, plaatsing nieuwe toiletten en fonteintjes etc) Wellicht interessant om in z'n geheel te doen? In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen

Badkamer maken

Dit betreft een volledige badkamer renovatie in een bestaande woning. In de laatste week van juli of de eerste week van augustus wordt er gestuced, dus voor die tijd leiding punten enz verplaatsen / aanleggen. Vervolgens na het drogen van de stuc moet er een inloopdouche met inbouwkraan verwezenlijkt worden, een vrijstaand bad met een vrijstaande mengklaar geplaatst worden, een radiator opgehangen, badkamer meubel met spiegels en inbouwkranen plaatsen en de volledige badkamer moet natuurlijk betegeld worden zowel de muren en als de Vloer.

Schuifdeuren met spiegels monteren

Ik zoek een deurenspecialist die in mijn woning twee schuifdeuren kan plaatsen met spiegelglas inclusief rails et cetera. Het gaat om het afschermen van een trapgat. De deuren moeten in totaal ongeveer 200 cm breed worden.

Klussen in huis laten doen

Ik wil een horraam (ik heb er al twee) op maat maken en plaatsen voor het zij raam en slaapkamer raam. Ik wil twee gordijn railsen op laten hangen. Ik wil zeven lampen op laten hangen en twee grote spiegels.

Spiegelwand op maat leveren en plaatsen

Ik ben op zoek naar twee spiegels die ook geplaatst kunnen worden. Breedte 3 meter, hoogte 1,8 meter. Dit is voor onze groepszaal in de sportschool. De sportschool is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius