Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Purmerend of directe omgeving.

1344 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: balkon beglazing plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, dubbelglas in de serre vervangen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen, ramen vervangen, raam vervangen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks), glas vitrinekast-deurtjes vervangen, glas laten zetten, nieuw bovenlicht plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, vervangen glas in binnen deuren, raamventilator plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Purmerend:

Vervangen glas in schuifpui voor HR++ en glas vervangen schuurdeur

2 juni 2020 krijg ik de sleutel van mijn nw. Woning. Het glas in de huidige houten schuifpui wil ik graag laten vervangen voor HR++ glas. In 1 glas deel moet een kattenluik (of kleinste hondenluik) komen van ten minste 23 cm x 26 cm. Glas deel vast: 1140 x 2080 mm, hier zit een luchtrooster boven Glas deel schuifdeur: 1050 x 2010 mm Glas deel vast waar kattenluik in moet: 1160 x 2280 mm + Het (enkel) glas van de schuurdeur moet vervangen worden. Daar heb ik nu geen maten van maar is standaard deur.

Spiegels laten plaatsen

Ik wil graag twee veiligheidsspiegels (6mm) laten plaatsen en monteren op een bakstenen muur in de garage. De (polyslijpen) spiegels zijn 1270 mm breed en 1950 mm hoog. Spiegellijm en kunststof stelblokjes zijn reeds aanwezig. Gewenste datum plaatsing is woensdag 13 mei na 12.00 uur.

Ventilatieroosters in bestaand raam plaatsen

Ik wil graag in 4 of 5 houten kantel-kiepramen met dubbel glas ventilatieroosters laten plaatsen. Het glas in de ramen zijn ongeveer 1,12 x 1,26 meter. Het liefst winddrukgeregelde roosters. Maar als dit heel duur is dan wil ik gewone roosters.

Kattenluik in schuifpui

Wij willen een kattenluik in het glas van onze schuifpui. Er moet dus een nieuw glas geplaatst worden. Het glas is 1,5 bij 2 meter.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Graag zou ik een kattenluik laten monteren. Echter is onze achter pui bijna volledig van glas (u kunt foto's opvragen) er is wat ons betreft geen andere/makkelijkere optie voor het monteren. Graag ontvangen wij een offerte/advies en mogelijkheden voor het monteren van een kattenluik.

Ventilatierooster in het raam vervangen

Wil nieuwe ventilatie roosters omdat deze heel erg tochten ook al zijn ze dicht komt heel veel kou door. Dus bij de nieuwe wil ik dat zeker niet. Het gaat om 5 roosters.

Dubbel glas in stacaravan plaatsen

Ik wil rondom kunststof kozijnen met dubbel glas in mijn caravan met twee deuren. De caravan staat in Vierhouten.

Glazen bijzettafel annex lektuurbak lijmen

Ik heb een glazen lektuurbak annex bijzettafel Deze bestaat uit twee onderdelen. Staande gedeelte is lektuurbak. Liggende deel is als bijzetblad gelijmd op/naast het lektuurgedeelte Bijzet gedeelte is los gegaan Kan dit er weer opgelijmd worden? Lijm gedeelte is 44 centimeter lang en glasdikte is 1 centimeter.

Raam met scheur vervangen

In het dubbel glas van een klein raam zit een scheur. Deze dient te worden vervangen. Het raam is 1 meter lang en 59.5 cm breed.

Glas in aquarium repareren

Ik zou graag een offerte ontvangen van het vervangen van een voorruit en een zijruit; de maten zijn voorruit 200 x 60 cm en zijruit 50 x 60 cm. Ze zijn niet gebarsten, maar zitten vol krassen.

Glas van het aquarium laten polijsten

Ik heb een aquarium van 200 x 60 x 50 cm. In de voorruit zitten een paar vervelende krassen, kunnen deze weg gepolijst worden?

Lekke ruiten laten vervangen

Ik wil graag twee ruiten vervangen. De ruiten zijn namelijk lek. Het gaat hier om een Velux dakraam GGL- 2 Bouwjaar 1982 en een gewoon raam, maat 552 x 745 mm. Beide ramen hebben houten kozijnen. Ik wil graag dubbel glas laten plaatsen.

Gebroken glas vervangen

Achter buiten deur is vanocthend gebroken. Reparatie is met spoed nodig.

Ramen met schade herstellen

Door het knappen van een gevelpaneel hebben wij schade aan onze ramen. Wij willen graag weten of de ramen hersteld kunnen worden. Hier paneel geknapt, de ramen getikt. Beide keukenramen zijn beschadigd. kan dit kwaad moet dit worden hersteld. Als de ramen hersteld kunnen worden kan er dan een vrijblijvende offerte gemaakt worden?

Dubbelglas met ventilatierooster plaatsen

Ik wil graag mijn slaapkamerraam met enkel glas laten vervangen door dubbelglas met ventilatierooster. Het gaat om een raam van 72 cm bij 137.5 cm. Het kozijn hoeft niet vervangen te worden.

Buitenzijde van het raam polijsten

Wat kost het bij jullie, het polijsten van een raam per m2.

Dubbelglas met rooster plaatsen

Allin prijs, kan evt het complete raam brngen en ophalen, allinprijs incl meten etc etc. Kan deze week op zat en wo.

Krasvrij maken van een salontafel

Krasvrij maken van salontafel 140x80

Lek dubbelglas in de voordeur

Het dubbelglas in mijn voordeur is lek. Ik wil dat laten repareren of vervangen. Afmeting ongeveer 10 x 165 cm, binnenzijde gemeten. Geblazen glas, niet helemaal doorzichtig, moet het ook weer worden.

Glas in Velux GGL-2 dakraam vervangen

Van ons Velux GGL-2 het glas vervangen, het huidige glas is lek.

Glasplaat boven binnendeur leveren en plaatsen

De tussendeur tussen de hal en de woonkamer mist een glasplaat. (Enkelglas) Deze zie ik graag geplaatst.

Glasplaat boven binnendeur nodig

De deur tussen de hal en de huiskamer mist een glasplaat. Graag wil ik weten wat zo'n plaat kost en wat de kosten zijn om het te plaatsen.

Thermopane glas plaatsen

Doucheraam vervangen op de 1e etage. Dit raam is 60 x 100 cm. Er zit nu een houten kozijn in wat verrot is. Er zit nu enkel glas in, dit mag worden vervangen door thermopane, zonder vernieuwing kozijn maar met glas latten vastzetten. Vervolgens kozijn scharnier punten opvullen.

Krassen uit een raam verwijderen

Ik zou graag willen weten wat het ongeveer kost om krassen uit het raam van onze schuifdeur te laten verwijderen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 1 m2 schat ik. Het gaat om dubbel glas.

Plaatsen dubbelglas

3 ramen waarvan 2 klein en 1 groot moeten voorzien worden van dubbelisolatieglas. Het oude glas moet afgevoerd worden. Het gaat om de volgende afmetingen: 1e verdieping: 55 x 103 cm 88 x 116 cm Begane grond tuinkant: 161 x 171 Gelieve voor de exacte afmetingen vooraf op te meten. Graag een scherpe prijs voor goed geisoleerd glas. Het huidige glas beneden is ook isolatieglas en schat ik op zo'n 12 mm, maar weet dit niet zeker. Boven is enkelglas. Betreft dus leveren en plaatsen. Vriendelijke groet, Marc