Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Nieuw Vennep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Nieuw Vennep heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Nieuw Vennep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Nieuw Vennep of directe omgeving.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Vennep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbelglas in aluminium schuifpui vervangen, glas in lood in een binnendeur plaatsen, 4 ventilatoren plaatsen in enkel glas ramen op kantoor, ventilatierooster in het raam vervangen, dubbelglas voorzien van uitsparing met kattenluik, dubbel glas in keukendeur zetten, dicht raamkozijn vervangen voor klapraamkozijn, ventilatierooster in bestaand raam plaatsen, kattenluik in dubbel glas, kattenluik in dubbelglas plaatsen, dubbelglas in aluminium schuifpui vervangen, dubbelglas raam vervangen, glazen deur vervangen, kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten, privacyfolie op ramen aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Nieuw Vennep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Nieuw Vennep:

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik (reagerend op chip) laten plaatsen in een bestaande dubbelglazen wand . Diameter van de cirkel is 212mm. Ik verneem graag de mogelijkheden en offerte.

Kattenluik in glazen deur plaatsen

SPOED!!! Prijs gevraagd! Ik wil graag een kattenluik geplaatst hebben in paneel HR++ glas - 70 x 2. 00 Wat kost dit? Als er geen oplossing is moet mijn kat anders dit weekend het huis uit ;-(

Alle isolatieruiten vervangen in de serre

Wij hebben achter onze woning een grote serre van wit gecoat aluminium met daarin isolatieglas van 18 jaar oud. We willen daar graag alle ruiten laten vervangen door isolatieglas met het hoogste rendement van deze tijd. Het gaat om zowel horizontale als verticale ruiten. Wij nodigen bedrijven die hier ervaring mee hebben graag uit om de situatie hier op te nemen en het werk in te meten. We ontvangen daarna graag uw gespecificeerde offerte.

Diepe krassen uit ramen polijsten

Bij 2 achterruiten heeft de hond van de voormalige bewoners krassen in de ruit achter gelaten. Graag zien we een offerte tegemoet om deze ramen te polijsten. Afmeting 90*210 cm en 80*160 cm (achterdeur en wandhoog glas

Kras uit glas van een aquarium verwijderen

Graag zou ik willen weten of het mogelijk is om lichte krassen in het glas aan de buitenzijde van m'n aquarium te verwijderen. En indien dit mogelijk is, wat de kosten hiervan zijn. Zie uw reactie met belangstelling tegemoet.

Isolatieglas in schuifpui vervangen

Er zit vocht in de isolatieruit van een aluminium schuifpui, op de begane grond aan de achterzijde van mijn woning. De maat van de ruit is 153 cm breed x 191 cm. hoog. Graag ontvang ik een offerte voor de vervanging van deze ruit.

Bekrast raam in de schuifpui

Hierbij informeren wij voor een prijs opgave , onze zoon van 2 heeft met een steentje onze ramen bekrast, we overwegen deze eventueel door u te laten verwijderen. Alvast bedankt voor uw reactie,

Ik wil mijn appartement(benedenwoning) ...

Ik wil mijn appartement(benedenwoning) van dubbel glas voorzien; wil graag weten hoeveel dit gaat kosten. Het zijn 14 ramen, waarvan een groot aantal kleine ramen en 5 grotere. Er zit nu enkel glas in en ik wil het vervangen voor dubbelglas. Er zitten ook vier boven klap raampjes bij.

Op zolder hebben wij een tussenwand ...

Op zolder hebben wij een tussenwand gemaakt voor een kamer. In die wand moet nog een raampje komen inclusief kozijn. De maten zijn ongeveer 72 bij 51. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.