Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor nieuwe dubbele glas in de woonkamer / tuin vervangen:

Nieuwe dubbele glas in de woonkamer / tuin vervangen

Graag zou ik het dubbele glas laten vervangen daar de isolatie niet goed meer is. Het gaat om een ruit van 115 bij 192 cm en zal geplaatst moeten worden in een houten kozijn.
Onze klant uit Muiderberg (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe dubbele glas in de woonkamer / tuin vervangen uit heel Nederland:

Een woning uitbouwen

Aanbouw achterzijde tuinkant. Gelet op het budget graag de meest voordelige doch functionele oplossing. Ik ga niet voor goedkoop. gevel breedte is 5 meter. Los gebouwd van de serre buren 1 zijde. Andere zijde aanpassen van de schutting. Zijwanden dienen dicht te zijn, geen glas. Bestaand kozijn afvoeren, zo ook het houten terras. vergunningvrij tot 4 meter uit de gevel. Wensen: kunststof zwart kozijn met een schuifpui. Geen buitenverlichting. binnenafwerking glad met een lichtpunten links en rechts. 2x2 dubbele wandcontactdozen links en rechts, totaal 4 stuks, 1 schakelaar. aanpassen radiator. 2 loze leidingen voor internet o.i.d. gladde vloer.

Dubbele stalen/ metalen deur plaatsen in boog in dragende muur

Ik heb een boog van de woonkamer naar de eetkamer. Deze boog zit in een dragende muur van ongeveer 30 cm en ik vind dit lelijk. Ik heb iemand laten komen om te kijken of het mogelijk is de boog recht te maken en er dan een deur in te laten plaatsen, maar dan wordt de constructie zo ingewikkeld en er komt zoveel puin, dat ik opzoek ben gegaan naar andere opties. Ik ben op een andere oplossing gekomen en dat is om een stalen of metalen dubbele deur met glas in de boog te laten plaatsen. De deur moet in een boog komen. is ongeveer 180 cm breed en laagste punt start van de boog is 190 cm en hoogste punt boog is 210 cm. De boog gaat heet geleidelijk. Is dit mogelijk en wat zou dit ongeveer gaan kosten?

2 Ramen in een voordeur vervangen

Ik heb een witte kunststof voordeur met daarin twee ramen. Ik ben op zoek naar een specialist die dat kan vervangen. Afmeting ongeveer Boven: 123,5 x 72,5 cm en Onder: 57 x 72,5 cm Op dit moment zitten daar dubbele beglazing in met aan de binnenkant helder glas en de buitenkant figuurglas. Beide ramen zou ik graag willen vervangen voor dubbele beglazing met mat glas.

Uitbouw achterzijde (hoek)woning

Wij willen een uitbouw van onze (houten)woning. Het huis is 5m breed en we willen de uitbouw vooralsnog 1,5 m diep hebben. Vergunning is hiervoor niet nodig. Voor de fundering weten we niet wat nodig zal zijn. We willen een houtenskeletbouw hebben. Voor het gevelmateriaal zijn we nog niet helemaal uit, dus hier willen we graag advies over. Aan de lange zijden willen we of een heel groot raam, of dubbele openslaande deuren of een schuifpui. In het dak willen we of een lichtstraat of het gehele dak van glas, maar dit is afhankelijk van de mogelijkheden en de kosten. We willen graag casco en complete oplevering vermeld op de offerte als dat mogelijk is. Er moeten 3 gevels gebouwd worden.

Eiken boogdeuren en kozijn leveren en plaatsen, met en zonder glazen

Wij zijn een oude stal aan het restaureren en willen graag informatie/advies over aanschaf van massief eiken boogdeuren en kozijnen en het plaatsen ervan. Wij zijn de stal aan het ombouwen naar een woonhuis. Het gaat om 5 deuren die verschillend van maat zijn: 2 dubbele deuren met maten h 220 x b 140 cm, deze met glas (vorm van deuren aansluiten bij het huis). 3 enkele deuren h 220 x b 87 cm (2 hoeven niet met glas, vorm van deuren aansluiten bij het huis) (bij benadering). Graag zouden we een authentiek element van een stalraam terug laten komen in de deuren, dus er dient glas in verwerkt te worden. Het zijn allemaal binnendeuren. Er moeten nog muren gemaakt worden, daar heb ik een partij voor. Omdat wij nog niet weten wanneer de muren geplaatst worden vinden we het lastig inschatten wanneer we kunnen beginnen met het plaatsen van de deuren, maar dat zal dit jaar worden.

Werkzaamheden: uitbouw realiseren, vloerverwarming en tegelvloer leggen en stucwerk

Graag laat ik meerdere werkzaamheden uitvoeren: - Uitbouw: het liefste van 1.80 m diep bij 4.80 m breed, met een lichtpunt in het midden aangesloten op het bestaande lichtnet. Aan weerszijde een dubbele wandcontactdoos in muren. Buitenkraantje verleggen. Dubbele deuren met hor en daarnaast glas tot op de grond. Vloerverwarming en stucen van plafond en wanden. Er is denk ik geen vergunning nodig is, maar ben hiervan niet geheel zeker. Wij hebben veengrond, dus er moeten heipalen komen. De buitenkant van metselwerk. Kozijnen het liefste van kunststof. - Vloerverwarming (43 m2, met uitbouw 50 m2). Bedoeling als hoofdverwarming. Wij hebben een zand cement ondervloer. - Nieuwe vloer (tegelvloer met houtlook, 43 m2, met uitbouw 50 m2) - Plafond stucen (dit gaat om 40 m2) er zit nu spachtelputz op, dit moet glad worden. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet.

Gevelbekleding voor een deel vervangen, ramen vervangen voor dubbel beglazing en deuren vervangen

Het gaat om een renovatie van de woning. Het gaat om de gevelbekleding van de voor- en wellicht de achterkant van huis met puntdak over de lengte. Er zitten nu houten rabbat-delen. Het gaat om aanschaf en montage. Er moet gekeken worden of alles vervangen dient te worden of een deel. Over de breedte is het ongeveer 5-6 meter en de hoogte tot in de nok ongeveer 6 meter hoog. Isolatie is niet nodig. Daarna moeten de rabbat-delen vervangen worden voor kunststoffen waarschijnlijk. Mogelijk dat het deel van de gevel dat niet bekleed is geschilderd moet worden. Aan de voorkant van het huis gaat het om de eerste verdieping dat bekleed moet worden. Ook denken we na over dubbele beglazing. Zou dit apart op de offerte vermeld kunnen worden? Het gaat om ongeveer 3 ramen van ongeveer 1 x 1 meter. Een raam zou weggehaald mogen worden en dichtgemaakt waar de gevelbekleding overheen kan. Steiger plaatsen is mogelijk. Het huis is ongeveer 60 meter van de weg af. Dan moeten er nog deuren vervangen worden en afgevoerd. Het gaat om de achterdeur, dubbele klapdeuren helemaal van glas, en een schuurdeur.

Dubbel glas in stacaravan vervangen

Het dubbelglas van groot raam in erker en van de dubbele tuin deur is lek, deze wil ik laten vervangen. Het dubbelglas wat er nu in zit is dun, ongeveer 10 mm, misschien is het grote raam te vervangen door een dikkere variant, als het kozijn wordt uitgefreesd. Het erker raam is ongeveer 1,26 x 1,57 groot en van deur 0,47 x 1,46.

Vervangen ruit

In een van de ramen aan de voorkant van het huis zit is tussen dubbele glas condens gevormd. Het raam bestaat uit dubbelglas en heeft een afmeting van 96 bij 117 cm.

Achterzijde uitbouw

Ik wil graag een uitbouw realiseren Aanbouw aan achterzijde huis, over de hele breedte (bijna 6 m) 2, 5 meter diep. Inclusief doorbraak achtermuur. Zijkanten steen. Achterkant volledig glazen pui met kunststof kozijnen in 4 delen. H+++ glas. Vloeroplevering klaar voor hout. Muuroplevering sausklaar. Verwarmingen verplaatsen. Aansluiting kitdicht. Verplaatsen zonnescherm. 6 dimbare spots in plafond. 1 schakelaar voor dimmer. 2 x dubbele wandcontactdoos (een links een rechts)

Partners

Partners van Casius