Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor gehard glas polijsten:

Gehard glas polijsten

een glas balustrade van gehard glas geplaatst. Afmeting totaal ongeveer 1500 x 1050 mm . Glas is 88.4 Zitten wat krassen op, kunt u dat repareren/polijsten?
Onze klant uit Laren (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gehard glas polijsten uit heel Nederland:

Glasplaat van inductie kookplaat vervangen

Wij willen de glasplaat van onze inductie kookplaat graag vervangen, maar weten niet of dit mogelijk is. Hierbij de beschrijving: -4 Inductiezones die een magnetisch veld; snel koken, energiebesparing, precieze veranderingen in temperatuur. -Vier Large (21 cm) inductie zones bepalen de grootte van de gerechten en selecteert automatisch de optimale temperatuur. Zorgt voor een meer handige plaatsing van potten en pannen op de kookplaat. -Dno Cookware warmt gemakkelijk; wanneer u weg te nemen de gerechten, inductie zone koelt snel af. Met zintuiglijke bedieningspaneel met vergrendeling functie voor extra veiligheid. -Indikatornaya Restwarmte indicator voor maximale veiligheid. Glad gehard glas oppervlak met geïntegreerde bedieningspaneel biedt een eenvoudig te verzorgen een extra werkoppervlak. Productafmetingen Breedte: 71. 0 cm Diepte: 52. 0 cm Lengte: 5. 3 cm

Deuren van gehard glas leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor 5 deuren van gehard melk glas inclusief beslag. De breedte zal 85 cm zijn en de hoogte 240 cm of 95 cm breed en 240 cm hoog. De deuren worden geplaatst in aluminium kozijnen. Voor 3 van de deuren wil een greep in de gehele lengte. De andere 2 deuren zijn voor badkamer en toilet en dus met sloten.

Leveren en plaatsen van een gehard glazen tussendeur

Ik wil een geharde glazen deur laten plaatsen van 8 mm breed. Het liefst wil ik blank Crepi met loopslot en deurkruk. Als dat niet kan, wil ik graag een normale deur of een taatsdeur met glas erin. Het gaat om een standaard maat van ongeveer 201,5 bij 90 cm.

Glazen binnendeur plaatsen

Graag ontvang ik uw beste prijs en snelste levertijd voor: - Levering en montage van een glazen binnendeur uit gehard helder glas - (als vervanging van een bestaande deur met kozijn, zie de bijgesloten foto) - Type taats- of pendeldeur, zonder kozijn (in beide richtingen te openen) - Scharnierpunten in betonnen vloer en plafond (wanneer mogelijk, want er is vloerverwarming aanwezig) - Bediening d.m.v. T-greep L=70 cm - afmeting bestaande deur H x B= 232 X 88 cm - afmeting muursparing H x B= 237 X 97 cm

Vouwdeur op maat laten maken

Wij willen een vouwdeur op maat laten maken en laten plaatsen. Wit met gehard glas. De afmeting is 2.40 meter hoog en 1.70 meter breed. Het betreft een bestaande opening. De glazen vouwdeur dient als tussenwand door de gang en keuken/woonkamer. Soortgelijke foto stuur ik mee. Ik ontvang graag offertes.

Douchewand plaatsen

In een ruime douche ruimte een losse douchewand van gehard glas met motief plaatsen tussen de douchehoek en de wastafel, formaat circa 90/100 cm. Plaatsing aan de wand en andere zijde met steun aan de parallelle wand. Geen afvoergoot nodig. Onderrand douchewand wel afdichten op de vloer. Materiaal moet ook geleverd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Taatsdeur met blokomlijsting tussen hal en zithoek maken

Ik zou graag een metalen taatsdeur willen tussen de hal en de zithoek. Met een zwart kader, gezuurd gehard (matterend) glas en zwarte blokomlijsting (kozijn). De afmeting is ongeveer 2.820 mm x 2.070 mm. Graag ontvang ik gratis en vrijblijvend een gespecificeerde offerte aanbieding met een totaalprijs inclusief montage- en levering, inmetingsbezoek, transport, BTW et cetera. Kortom een complete prijs alstublieft. Plus de voorwaarden en informatie over de garantie van de deur.

Afscheiding van gehard glas met palen plaatsen

Wij willen een schutting van ongeveer 17 meter lengte geplaatst hebben en hadden daar graag een offerte voor. Het betreft een afzetting van gehard glas met platen van 1 meter breed en een gedeelte is 170 cm hoog en de rest zal 90 cm hoog zijn. Het betreft voornamelijk het plaatsen van de staande metalen palen in beton van ongeveer 70 cm diep. De glasplaten zullen met glasklemmen, die al op de palen gemonteerd zijn, worden vastgezet. Spreekt voor zich dat dit uiterst zorgvuldig gedaan moet worden.

Glas van Agpo Ferroli Aquasol zonnecollector laten repareren

De rechterhelft van de zonnecollector van de Agpo Ferroli Aquasol op het dak is gesprongen. We maken al 1.5 jaar geen gebruik meer van dit systeem maar wil alleen het ''glas'' vervangen hebben zodat het weer netjes is op het dak. Mag ook gewoon een net gehard glas in als het maar weer oogt zoals een zonnecollector.

Taatsdeur met gehard glas laten plaatsen

Wij zijn op zoek naar prijsopgave voor de volgende taatsdeur. GEHARD GLAZEN DEUR Fabrikaat: Saint-Gobain Glass. O.g. Type: SGG SECURIT DOORS Deurtype: taats BOUTIQUE Breedte (mm): 1. 500 (verlegd draaipunt op circa 150mm, definitieve maatvoering i/h werk te bepalen) Hoogte (mm): 2. 600 (definitieve maatvoering i/h werk te bepalen) Dikte: minimaal 8mm, te bepalen door leverancier aan de hand van de NEN 35 69, Glassoort : gehard veiligheidsglas Kleur : blank glas Bewerking zijkanten (NEN 13 03-88): gesneden. Nabewerking zijkanten (NEN 13 03-88): geslepen. Bewerken randen van gaten: recht. Deur: draaiend op vloerveer Bevestigingsmiddelen: - rechte deurgreep, aan beide zijden. - verticaal, circa 1. 240 mm - bevestigingsmiddelen RVS - greep, RVS Deze deur moet gemonteerd worden in Hooglanderveen Ik hoor graag van jullie --

Partners

Partners van Casius