Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Koog aan de Zaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Koog aan de Zaan heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Koog aan de Zaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Koog aan de Zaan of directe omgeving.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Koog aan de Zaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: rolluik verwijderen en glazen vervangen in de woning voor dubbelglas, vast raam vervangen door draai-kiep raam, lekkage in dubbel glas repareren, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, vervangen stalen raamkozijn door hout, dubbelglas in aluminium schuifpui vervangen, houtenkozijn in blinde muur plaatsen, inclusief latei, ventilator in dubbel glas plaatsen, plexiglas op balkon laten plaatsen, double glass in windows, inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen, vervangen ruit, raam in voordeur maken, dubbel glas in raam van caravan vervangen (suseeker), kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Koog aan de Zaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Koog aan de Zaan:

Ventilatierooster in badkamer / hal en een dubbelglas raam vervangen

Badkamer twee ramen 60 x 40 cm vervangen en moet een ventilatierooster in een raam geplaatst worden. Hal dubbelglas vervangen 100 x 60 cm.

Kattenluik in glas laten plaatsen

Ik wil een kattenluik in enkelglas laten plaatsen in een raam waarin zit er nu dubbelglas zit. De afmeting is ongeveer 1,7 meter bij 0,9 meter van het raam. De afmeting van het kattenluik moeten 20 cm breed en 20 cm hoog worden. De omranding van het kattenluik graag van hout.

Nieuw dubbel glas laten plaatsen

We hebben een lekkende dubbel glas van 102 x 210 cm in ons terras pui. Heel graag ontvangen we een offerte voor het vervangen van het glas.

Ramen met een cementsluier polijsten

Heb een raam met dubbel glas van 160 x 80 waar dikke witte strepen in zitten met krasjes vroeg me af of dat wel te verhelpen is met polijsten?

Dubbelglas ramen vervangen

Het betreft het vervangen van 15 ramen op de begane grond, 1e en 2e verdieping waarvan er 3 reeds lek zijn. Het gaat om standaard dubbel glas waarvan 3 keer melkglas. Graag maken wij een afspraak zodat u de ramen goed kunt inmeten.

HR++ glas plaatsen

Plaatsen hr++ glas, met de maten: 1 keer 86,5 *117 cm, 2 keer 86,5 * 70 cm, 2 keer 103,5* 117 cm en 1 keer 103,5 *70 cm . Graag ook nog komen nameten, tevens aftimmeren en schilderen. Leveren en plaatsen van het dubbele glas.

nieuwe raampjes met dauerlufter

De 3 slaapkamers en de badcel op mijn eerste verdieping hebben nu uitklapramen van ca. 40x70 (slaapkamers) en 40x170 (badcel) die ik wil laten vervangen door vastgemonteerd dubbelglas en aan de bovenkant een dauerlufter voor de ventilatie. Ik denk dat de 1.70 breedte in de badcel beter kan worden vervangen door 2 dito ramen.

Vervanging van 3 ramen

Ik heb 3 ramen die lek zijn en graag wil laten vervangen. Het gaat om een keukenraam van 155x128, een raam aan de tuinzijde van 73x154 en een raam op zolder van 107x96. Het kozijn aan de achterzijde heeft een klein stukje dat rot is die ook vervangen moet worden. Dubbelglas.

vervangen enkelglas op eerste verdieping ...

vervangen enkelglas op eerste verdieping door dubbelglas in bestaande kozijnen! 4 ramen 2 van ongeveer 1.10x0.40m (draaiende ramen) 1 van ongeveer 1.10x1.40m 1 van ongeveer 1.10x0.65m Indien mogelijk [aantrekkelijk tarief] tevens complete plaatsing van 2 veluxramen op zolder

2 ramen op 2e verdieping waarvan 1 ...

2 ramen op 2e verdieping waarvan 1 geopend kan worden van enkel naar dubbel glas (40x60?). 2 ramen op 1e verdieping waarvan 1 geopend kan worden (kantel) van enkel naar dubbel glas (60x40? vergelijkbaar met bovenlicht). 1 raam op begane grond van enkel naar dubbel glas (kantel) braakwerend? (60x40? = bovenlicht) Overige ramen van het huis zijn voorzien van dubbel glas (houten kozijnen). Huis is gebouwd +/- 1930. Kunststof niet van toepassing. Vervanging van dakraam op tweede verdieping, mogelijk kunststof uitvoering vanwege duurzaamheid. Eventueel plaatsing van 2 extra dakramen (kunstof) 1 breed en 1 smal.