Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit IJmuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in IJmuiden heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in IJmuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in IJmuiden of directe omgeving.

356 klanten uit IJmuiden bevelen een bij Casius in IJmuiden aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit IJmuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: lekkende geiser vervangen voor een nieuwe geiser, vervangen van 10 ventilatieroosters, hR++ glas leveren en plaatsen in 14 ramen, zeven ramen vervangen van een uitbouw, geluidswerende beglazing of achterzetglas plaatsen, dak met polycarbonaat platen door glas vervangen, enkel glas vervangen door dubbelglas, voorzetraam plaatsen voor geluidsisolatie in amsterdam, ramen boven de binnendeuren vervangen (6 stuks), uitzet raam vervangen door ventilatierooster met vast dubbelglas, ventilatieroosters in bestaande ramen maken, balkonbeglazing laten monteren, hR glas plaatsen, hondenluik in raam van dubbel glas laten plaatsen, voorzetramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in IJmuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in IJmuiden:

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas van een deur plaatsen. De glasmaat is 185 x75 cm.

Dubbelglas plaatsen

Het gaat om het leveren en plaatsen van 7 stuks dubbelglas. De afmetingen zijn: 1 stuks 689 x 1437 mm naast de voordeur 2 stuks 580 x 1625 mm in de openslaande deuren in de slaapkamer aan het balkon 4 stuks 598 x 1240 mm in de dakkapel. ladders en stellages zijn niet benodigd.

Kattenluik in nieuwe ruit plaatsen

Graag wil ik een kattenluik in enkel glas van een uitgangsdeur naar de tuin laten plaatsen. Nu zit er enkel glas in en het hoeft ook geen HR ++ glas worden (ik weet dat het geadviseerd wordt, maar de kosten daarvan vind ik te hoog). De afmetingen van de deur zijn 80 x 200 cm, afmetingen van het kattenluik zijn ongeveer : 23 X 23 cm. Zal het leveren van het kattenluik niet inbegrepen in jullie diensten zijn, regel ik het ook zelf. Het huidige glas moet bewaard blijven dus netjes eruit halen. Het is best wel een dringende klus, gewenste plaatsing data is tussen 25 april tot 3 mei.

Glas vervangen in een deur

Een van de ruitjes in onze keukendeur is gebroken. De restanten glas moeten er uit en een nieuw ruitje geplaatst. We weten niet waar we het glas vandaan kunnen halen.... De ruit is ongeveer 20 x 25 cm, zie de foto van de deur. Kunnen jullie ons verder helpen?

Dubbel glas keukendeur vervangen

Wegens krassen in het glas van mijn keukendeur wil ik de ruit laten vervangen. Het betreft dubbelglas met een afmeting van ongeveer 58,5 bij 104 cm, gemeten op de glaslatten. De glaslatten mogen gelijk vervangen worden. Ik neem aan dat de glaszetter vooraf even exact komt meten. Het gaat om een woning in IJmuiden.

Glas in het aquarium polijsten

Ik wil graag het voorruit van mijn aquarium (juwel trigon 350) laten polihsten/krasvrij laten maken. Er zitten nu wat verschillende goed zichtbare krassen op. Ik zou graag willen weten of dit te reapareren is en wat de kosten hiervoor zijn.

HR++Glas plaatsen

Ik wil dubbelglas HR++ laten plaatsen in het linker voorraam. Hier zit nu enkel glas in. De maten zijn ongeveer 0.90 meter bij 0.30 meter. Het betreft houten kozijnen. Eventueel schilderwerk doe ik zelf.

Glas in lood plaatsen / repareren

Orgineel glas-in-lood kozijn mist 1 blank glas. Doordat er een bal tegenaan is gekomen.

Beglazing op het balkon aanbrengen

Ik neem de beglazing over van mensen met hetzelfde appartement als ik. Het betreft de beglazing aan de zijkanten van het balkon. Het appartement waar het glas eerst moet worden verwijderd, bevindt zich in hetzelfde wooncomplex. Vervolgens het glas op mijn balkon plaatsen, dit wordt direct op de ondergrond geplaatst.

Dubbelglas in strandhuisje

Graag een offerte voor het zetten van een ruit dubbelglas van 2.00 meter breed en 1.26 meter hoog in ons strandhuisje te IJmuiden.

Ik ben een Pool die werkzaam zijn in de ...

Ik ben een Pool die werkzaam zijn in de ramen van welke aard dan ook vanaf 3 jaar

In mijn bovenwoning zijn 16 ramen aan ...

In mijn bovenwoning zijn 16 ramen aan waar ik dubbelglas in wil. Dit zijn 3 ramen 1mx1m, (waarvan 1 die open kan) 6 ramen 0m50 x 0m50, 5 ramen 1m0 x 0m5, (waarvan 2 in een balkondeur verwerkt) 2 ramen 0m30 x 0m30. Omlijsting is hout.