Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor facetglas opnieuw plaatsen in deuren woonkamer:

Facetglas opnieuw plaatsen in deuren woonkamer

Ik heb een deur in mijn woonkamer laten verplaatsen en de 6 ruitjes die er in zaten laten vervangen voor 1 facetruit met 6 mm matglas. (afmetingen zijn 0,60 meter x 1,30 meter). De ruit is door kennis geplaatst, maar ik ben niet tevreden over werkzaamheden. Ik wil de ruit en de glaslatten laten herplaatsen. De ruit is geplaatst met band en kit. Glaslatten zijn gespijkerd.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor facetglas opnieuw plaatsen in deuren woonkamer uit heel Nederland:

Binnendeur inmeten, plaatsen en afhangen

Ik wil een opdek binnendeur bij de gamma kopen, maar weet niet zeker of de maten die ik opgemeten heb de juiste zijn. Mijn meting is dat de deur 93 cm breed is, maar met aan beide kant zo'n cm opdek. Dan zou de deur dus 95 cm breed worden. Zodra ik dat duidelijk heb, kan ik een deur kopen en laten afhangen. Ik wil graag de mogelijkheden bespreken. Het liefst wil ik twee rijen ruitjes erin, van boven naar beneden helemaal. Met 8 tot 12 ruitjes facetglas.

Mat facetglas plaatsen in nieuwe deuren

Ik wil graag in 2 nieuwe deuren van Wehkamp 6504C facetglas mat laten plaatsen. De deuren zijn 93 bij 231,5. Het betreft stompe deuren.

Cando binnendeuren inmeten en vervangen

Ik wil graag 4 CanDo binnendeuren laten inmeten en plaatsen en afhangen. Type Cardif met facetglas, kozijnlijsten aanbrengen, de deuren graag afgelakt leveren. Graag offerte met materiaalkosten gespecificeerd. We willen de oude deuren ook graag verwijderen afvoeren.

Appartement verbouwen

Ik wil de volgende werkzaamheden in mijn appartement laten uitvoeren. Verkleinen van een ombouw van de open haard, afwerken met pleisterwerk. Maken van een doorgang van de keuken naar de kamer van 2.5 meter breed, deze netjes afwerken. Omzetten boiler: 1 meter verplaatsen. Badkamer douche er uit en weghakken van opstaande rand, plaatsen glaswand in inloop douche. Opnieuw betegelen en licht spots maken in plafond. 2 deuren vernieuwen door deurtype Manchester met facetglas. Leveren en plaatsen van 4 glazen planchetten van 6 mm dik en inbouw spot maken in besteende muurkast. Toilet hooghangend reservoir verwijderen en vervangen door nieuwe toiletpot en de toiletruimte betegelen tot 90 cm.

Facetglas plaatsen in een nieuwe deuren

Graag laat ik dubbel glas in de voordeur met facet glas plaatsen. Aan de binnenzijde dient het melkglas te zijn en aan de buitenzijde blankglas. De afmeting is 1,20 x 0,60 meter.

Nieuwe Cando binnendeuren plaatsen

Ik wil 2 nieuwe binnendeuren van Cando laten plaatsen. De maat van de deurpost is: hoog 198 en breed 83 cm. Het betreft opdekdeuren. Onze keuze is gevallen op 1x de Dublin met facetglas mat en 1x de Kent. Dus aangezien de standaard maat 201,5 is bij 83 zullen de deuren ingekort moeten worden.

Lundia deuren in bestaand kozijn plaatsen

Het betreft het afhangen van 2 deuren van 211,5 x78. Daarnaast dienen er nog 4 x2 ramen met facetglas geplaatst te worden. De deuren zijn al besteld, gaat alleen om het monteren.

Facetglas plaatsen in nieuwe deuren

Ik heb 6 nieuwe skantrae 220 binnendeuren waarin facetglas moet worden geplaatst. Iedere deur bestaat uit 6 delen met glas.

2 Stuks facetglas plaatsen in binnendeur

Twee stuks blank facetglas plaatsen in binnendeur met celband en kit. Sponningmaat 283 x 1030 mm. Blank glas 6 mm dik, met geslepen facet 10-35 mm rondom.