Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Huizen of directe omgeving.

982 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen., raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen, raam eruit en erin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Huizen:

Kattenluik in glas plaatsen

Goedendag, Graag informeer ik naar de mogelijkheden voor een kattenluik in dubbel glas. Het zou gaan om openslaande deuren met roeden. Het glas is 30 cm breed, 37 cm hoog en het glas begint wel redelijk hoog op 25 cm vanaf de grond.

Glas zetten in balkon

Ik wil graag een glasplaat plaatsen bij mijn balkon. Ik heb alle bevestigingsmaterialen al aanwezig. De glasplaat is 143 x 70 cm. Het moet bevestigd worden aan klembevestigingen RVS en het moet aan de balkonpalen bevestigd worden.

Raamventilator plaatsen

Ik wil graag een Itho Daalderop RMV 23A in het bovenraam laten plaatsen, het raam is dubbelglas, graag uw prijsindicatie,

Facetglas opnieuw plaatsen in deuren woonkamer

Ik heb een deur in mijn woonkamer laten verplaatsen en de 6 ruitjes die er in zaten laten vervangen voor 1 facetruit met 6 mm matglas. (afmetingen zijn 0,60 meter x 1,30 meter). De ruit is door kennis geplaatst, maar ik ben niet tevreden over werkzaamheden. Ik wil de ruit en de glaslatten laten herplaatsen. De ruit is geplaatst met band en kit. Glaslatten zijn gespijkerd.

Houten luik vervangen door beloopbaar glas

In onze woonkamer zit een luik van 183 x 78 cm en deze willen we vervangen door een glazen luik van beloopbaar glas in een RVS frame. De scharnieren mogen op de lange (luik zit tegen de muur aan) maar ook op de korte zijde. Openen/sluiten middels elektrische motor. We gaan de vloer geheel nieuw opbouwen (cementdekvloer met afwerking) dus alle gelegenheid om scharnieren/frame hierin gelijk mee te nemen. Graag een plus/minus kostenopgave voor het geheel realiseren van een dergelijke oplossing.

Dubbelglas raam vervangen

Het ruit, dubbel glas, van een Velux dakraam GGL 4 (1983) dient te worden vervangen.

Glaslatten vervangen

Het betreft het vervangen van glaslatten 1e verdieping 5 meter liggend, glaslatten 2e verdieping (dakkapel) 3 meter liggend en de staande latten (+/- 4 meter).

Ruiten vervangen door isolatieglas

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1955. Er is door de vorige bewoners gedeeltelijk dubbel glas geplaatst, maar dat is inmiddels 30 jaar oud en er is hier en daar lekkage in die ruiten. Wij willen graag onze woning laten beoordelen en advies ontvangen voor de vervanging van 2 hele grote ruiten, 3 kleine ruiten en 1 ruit in een deur. We willen ook advies over eventueel plaatsen van driedubbel glas. We ontvangen graag een offerte voor de diverse opties.

Enkel glas laten plaatsen

Ik wil graag enkelvoudig glas laten plaatsen in de schuurdeur. Het gaat om een afmeting van: 130.5 x 64.3 cm. De deur is geschilderd en kant en klaar, behalve het glas.

Dubbelglas in aluminium schuifpui vervangen

Van onze aluminium schuifpui op de eerste etage is het dubbelglas in het bewegende deel lek. De afmeting van de pui is 1.82 meter breed en 1.98 meter hoog. De schuifpui staat op de 1e verdieping van een drive in woning.

Krassen uit een ruit polijsten

Er is door dronken jeugd geprobeerd om een aardewerken pot door ons raam met HR++ glas te gooien. Dit is niet gelukt maar er zitten helaas nu wel krassen in het glas ter grootte van 25 x 30 cm.

Glazen tafel polijsten

Glazen salontafel polijsten van 120/120

Glas in bovenlichten van binnendeuren vervangen

Het betreft vervangen van het glas (transparant - 4mm dik) in het bovenlicht van in totaal 5 binnendeuren. De breedte is ongeveer 88 cm en de hoogte ongeveer 30 cm. Het betreft een systeem met een veerconstructie waarin het glas geplaatst kan worden.

Maatwerk spiegels leveren en plaatsen

Graag zou ik op maat spiegels willen bestellen voor de 2 toiletten en een grote spiegel voor in de badkamer. De afmetingen zijn als volgt: - badkamer 1.70 hoog bij 82 cm breed; - toilet 170 hoog bij 20 cm breed; - toilet 2.15 lang bij 25 cm breed.

Spiegelwand op maat leveren en plaatsen

Voor een grote wand, spiegels op maat leveren en plaatsen voor een sportschool. Het moet worden geplaatst in een souterrain, dus wellicht moeten de spiegels in delen worden geleverd. Het gaat om 3 of 4 wanden, waar 6 mm veiligheidsglas spiegelwand moet komen. De exacte afmetingen heb ik, deze kan ik u mailen.

Dubbel glas vervangen

Graag wil ik dubbel glas vervangen. Het glas is niet stuk, maar het lekt tussen de glazen, en het beperkt het uitzicht. Het betreft een huis welke verhuurd wordt. De afmetingen heb ik opgenomen, maar voordat het gezet wordt zou ik graag willen dat het door deskundigen opnieuw wordt opgemeten. De ruit is 162 cm breed en 207 cm hoog, het is dubbel glas. Graag wil ik wederom dubbelglas, wellicht kunt u diverse soorten en kwaliteiten aanbieden. De klus heeft geen haast. De ruit bevindt zich rechts als men voor de voordeur staat (het is een woonkamerraam).

Dubbel glas plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van dubbelglas in "oude" ramen. Boven de ramen zit glas in lood. Deze willen we ook in dubbel glas laten zetten. Het zijn schuiframen. 1.20 bij 52 zijn de kozijnen. Het gaat over twee identieke ramen. Tevens hebben we een toograam waar glas in lood in zit. Deze is gezet in ijzer?! of metaal. Ook hier willen we dubbel glas voor of een voorzet raampje. Betreft het leveren en plaatsen.

Nieuw glas zetten

Ik wil nieuw glas in voordeur en raam naast de voordeur (bovenbrievenbus) laten zetten. Er was een offerte opgevraagd bij een bedrijf in de buurt maar was ruim 600,- euro voor 2 kleine stukjes glas, het lijkt mij dat dat goedkoper moet kunnen.

De woning voldoet niet aan de huidige ...

De woning voldoet niet aan de huidige wooneisen. We willen dubbele beglazing plaatsen en ook enkele nieuwe kozijnen. Aan de hand van de verwachte kosten kunnen we exact bepalen wat we willen.

Voordeur moet dubbel glas in komen.

Voordeur moet dubbel glas in komen.

2 ramen met dubbele beglazing aan de ...

2 ramen met dubbele beglazing aan de voorzijde van ons huis zijn lek waarschijnlijk door een breuk onder de glaslat. Ze moeten vervangen worden. raam 1: breed 2.20 hoog 1.80 raam 2: breed 1.10 hoog 1.80

Vervanging van de beglazing van 3 grote ...

Vervanging van de beglazing van 3 grote vaste ramen, 2 draairamen 1 klein raam en 1 deur naar dubbel glas. Alle ramen op de eerste verdieping. Vast raam 1: 1.900 mm x 1.200 mm Vast raam 2: 800 mm x 1.200 mm Vast raam 3: 2.300 mm x 1.200 mm Deur: 700 mm x 1.400 mm Draairaam 1: 700 mm x 900 mm Draairaam 2: 700 mm x 900 mm Klein raam: 900 mm x 400 mm Alle maten zijn indicaties, daar de woning nog niet beschikbaar is om in te meten.

Wij zoeken een hoek-douchewand, zonder ...

Wij zoeken een hoek-douchewand, zonder douchebak. De deur 95 bij 210 en het zijpaneel 65 bij 210. Het liefst willen we niet met stabilisatiestangen werken. De glazen platen willen we ook niet in een rails maar aan de zijmuren met glasklemmen en op de grond met pootjes met glasklemmen, of helemaal niets. dikte rond de 8 a 10 mm. We zoeken iemand die dit kan uitvoeren en willen weten wat de mogelijkheden/kosten zijn.