Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Hoofddorp of directe omgeving.

1920 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: hr++ glas ramen leveren en plaatsen (12 ramen), 7 glaspanelen van serredak vernieuwen, facetglas plaatsen, glas in schuifdeuren vervangen, raam in blinde muur plaatsen, kattenluik plaatsen in dubbel glas, vervangen bovenglas in serre (3 stuks), kattenluik plaatsen in dubble glas, glaslatten vervangen, kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen, dubbelglas in velux ggl 1 dakramen vervangen, kattenluikje in dubbel glas plaatsen, gat maken in dubbel glas voor een airco, draadglas vervangen op dak tuinhuis, plexiglas laten plaatsen in een binnendeur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Hoofddorp:

Raam in blinde muur plaatsen

Wij willen een raam met kunststof kozijn op zolder laten plaatsen. Afmeting 60x60. Vergunningsvrij, geen dragende muur. De buren hebben ook al zo'n raam gerealiseerd, maar hun vakman is van het dak gevallen. Wij zijn dus opzoek naar een betrouwbare partij die ons hierbij kan helpen.

Kattenluikje in dubbelglas

Kattenluikje met chipherkenning en timer (kan ik eventueel zelf aanschaffen) plaatsen in een raam van kleine 70 X 70 cm, te Hoofddorp. Wat zijn daar de kosten van?

Vervangen hr++ glasplaat in tuindeur door identieke plaat met kattenluik

Ik heb onlangs een nieuwbouw appartementje betrokken (huur) en zou een kattenluik willen plaatsen in de tuindeur. De glasplaat lijkt verdeeld te zijn in 6 raampjes maar het is één grote glasplaat met vakverdeling (en interne profielen waardoor het 6 ramen lijken?????). De originele plaat zou vervangen moeten worden door een exemplaar met een kattenluik erin, kunnen jullie dat verzorgen en zo ja, wat zouden dan de kosten zijn? Incl nette afwerking (kit, latten, verf e.d.). Zie ook bijgaande foto’s...het gaat om de rechterglasplaat en het luikje zou daar linksonderin moeten komen Ik geloof dat het gat zodanig gemaakt wordt dat de isolatiewaarde/gasvulling van de glasplaat intakt blijft toch? Afmeting glasplaat HR++: 750 x 2177 Ik weet deze afmeting omdat er bij de bovenbuurman onlangs een plaat met defect vervangen moest worden. Ik heb toen ook vernomen dat het 1 glasplaat is en niet 6 raampjes, ik zie dat zelf echt niet namelijk....??

Kattenluikje plaatsen in dubbel glas ruit nieuwbouwwoning

Ik wil een katten luik in een HR++ ruit laten zetten. Ruit is 800mm breed en 2200mm hoog.

Luchtrooster in raam verplaatsen

Ik wil een ventilatie rooster verplaatsen in een raam van 80 cm in breedte. Hoeveel zou dit ongeveer kosten?

Glas in de schuifpui polijsten

Kunstof schuifpui van +/- 4. 5m x 2. 2m ramen polijsten. Zit wat oude cement resten op (6mnd oud) Graag verwijderen en krasjes verwijderen. Het betreft dubbel glas

Ruit verwijderen en terugplaatsen bij verhuizing

Voor een verhuizing rond 14 augustus willen we tijdelijk een grote ruit uit de voorgevel op de 1e verdieping van onze tussenwoning laten verwijderen, zodat een autolaadkraan een aantal aanrechtbladen naar binnen kan hijsen via de voorgevel. Graag ontvangen wij uw offertes voor het verwijderen en weer terugplaatsen van de ruit op dezelfde dag. De afmeting is 180 cm breed en 130 cm hoog op de eerste verdieping.

Ruit boven de binnendeur vervangen

Wij hebben een binnendeur met een bovenlicht van 36,5 x 83,5 cm dat is gesneuveld. Het kapotte glas hebben wij al verwijderd. We horen graag wat het kost om er een nieuw helder enkel glas ruitje in te laten zetten.

Kattenluikje plaatsen

Bestaand raam met HR++ glas moet vervangen worden door raam met kattenluik doorsnede 22 cm.Formaat raam (moet door glaszetter nagemeten worden) is 77 x 230 cm, glaslatten zitten aan binnenzijde. Houten kozijn. De woning is van eind 2012. Glas blijft behouden, dus niet afvoeren.

Glas in binnendeuren vervangen

Ik wil graag het glas van 2 binnendeuren laten vervangen. Het gaat om twee deuren met 4 ruiten per deur. Doorzichtig glas, 90 x 80 cm per deel.

Dubbel glas achterdeur

Vervangen van een dubbele glas deur ivm schade.

Kattenluik in glas laten plaatsen

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in een raam met dubbelglas van 83.5 x 219 centimeter. Het luikje zelf is reeds aanwezig.

Ruiten van een woning laten polijsten

Op onze ruiten aan de voorkant van ons huis zitten nogal veel strepen van ingebrande kalk, afkomstig uit de cementvoegen. Wij hebben de ruiten enkele jaren geleden laten polijsten en ze waren weer mooi. Dat willen we nu weer laten doen. Graag ontvangen wij een offerte.

Dubbelglas in Velux GGL 3 dakramen vervangen

Wat zijn de kosten als het raam van een Velux dakraam GGL- 3 vervangen moet worden? Graag hoor ik van u.

Glazen salontafel polijsten

Het betreft een design glazen salontafel met max lengte 1,4 m en max breedte 0,85 m, dikte glas 1,5 cm. Er zit één flinke diepere kras in en meerdere heel lichte krasjes. Het blad ligt los dus kan zo meegenomen worden. Kunt u dat repareren en zo ja; wat zijn dan bij benadering de kosten?

Dubbelglas van Velux dakraam vervangen

Mijn dubbelglas Velux raam GGL 3 op zolder is lek. De afmeting is ongeveer 1.36 bij 76 cm. Waarschijnlijk heb ik een nieuwe nodig. Graag wil ik weten hoe duur het wordt. Graag per mail.

Raam eruit om bankstel te verhuizen

Ik heb een bank besteld die helaas niet door het de gang naar binnen past. Hiervoor moet het voorraam eruit. Het betreft een groot raam van ongeveer 2 meter bij 1,80 meter, op de begane grond. Kun u een indicatie geven van de kosten?

Ruiten polijsten

Wat kost het mij om 1 raam te laten polijsten. Er zitten een paar krassen in.

Glazen salontafel polijsten

Is het mogelijk mijn glazen salontafel te polijsten graag een prijsopgave de tafel is 120 x 70. Bvb mijn

Dubbelglas vervangen

Het raam is lek, er zit vocht tussen. Ik wil graag weten hoeveel het kost deze te laten vervangen. De afmetingen zijn (bxh) 39 centimeter x 130 centimeter.

Krassen uit de salontafel halen

Ik heb een glazen salontafel , in de vorm van een strijkijzer . Op zijn langst 1,40 meter en op zijn. Breedst 0,90 meter, glas is 1,5 centimeter dik. Op een aantal plekken zit een wat diepere kras, met je nagel te voelen. Ik zou deze graag willen laten verwijderen . Wat gaat dit in totaal ongeveer kosten?

Ramen met ventilatieroosters plaatsen

Plaatsen van ramen met ventilatie roosters. Afmeting ongeveer: 40 cm. breed en 185 cm. hoog.

Vervangen enkel glas en plaatsen dubbelglas

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het vervangen van het enkelglas van de voordeur en het naastgelegen kozijn. Tevens het plaatsen van dubbelglas. Dubbelglas ook leveren.

Vervanging 1 raam 2e verdieping

Vervanging raam 2e verdieping ca. 190 bij 100 cm dubbel glas. Leveren en plaatsen van dubbel glas.

De opdracht beslaat het plaatsen van ...

De opdracht beslaat het plaatsen van dubbel glas in reeds bestaande kozijnen. Deze kozijnen zijn voor het grootste gedeelte goed maar her en der zullen er wel latten vervangen moeten worden. Tevens zijn alle openslaande delen nog voorzien van een stalen kozijn. Deze moeten vervangen worden door houten kozijnen. Niet alle delen die nu open kunnen moeten straks nog steeds open kunnen. Dit staat nader gespecificeerd achter het desbetreffende raam. Op de begane grond gaat het om het volgende: Voorzijde begane grond 2,50 m breed x 1,41 hoog. Openslaande deel: 0,80 breed x 1,41 hoog. Hoeft na vervanging niet meer open. Achterzijde begane grond: 1,12 breed x 1.00 hoog. Openslaande deel: 0,80 breed x 1,42 hoog. Hoeft na vervanging niet meer open te kunnen. Voorzijde 1e etage: 2,60 bree