Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor ventilatierooster vervangen in raamkozijn:

Ventilatierooster vervangen in raamkozijn

Het ventilatierooster in het kozijn van mijn keukenraam is defect. Ik wil graag een nieuw rooster laten zetten. De binnenmaten van het gehele kozijn zijn 59 x 105. Wanneer je vanaf de buitenkant het hele glas en ventilatierooster er uit zou halen ontstaat er een gat van 63 x 110. Het ventilatierooster zelf is aan de binnenkant 12 x 59. Wat kost het om een nieuw rooster te plaatsen, er zit al dubbel glas in, dus dat wil ik graag behouden.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatierooster vervangen in raamkozijn uit heel Nederland:

Raamkozijnen aanpassen

We willen twee aparte ramen aan laten passen, de situatie is nu: kozijnen: hardhout, ongeveer 190 (l) bij 135 (h), elk kozijn heeft twee openslaande ramen, vanuit het midden. Een van deze ramen kan blijven, er moet een tussenstijl worden geplaatst, een raam wordt dus vervangen door vast glas met een ventilatierooster, en nieuw vast glas moet worden geplaatst in plaats van het te vervallen openslaande raamdeel. Verder moeten de ramen tochtdicht worden gemaakt. Het bestaande glas is dubbel glas, dit moet minstens zo blijven. Offerte moet bevatten: aanpassen kozijnen (plaatsen tussenstijl), aanpassen blijvend raam, plaatsen vast isolatieglas met ventilatie en oplevering in een nieuwe laag eenpots beits. Vragen graag via mail, net als offertes, geen telefonisch contact in verband met offerte. Het materiaal is hardhout, als aangegeven, idem de globale maten, het gaat om twee raamkozijnen – een aan de voor en achterzijde van het huis met momenteel ieder een dubbel openslaand raam met dubbel glas die die we wellicht willen aanpassen door een middenstijl in het huidige kozijn te laten plaatsen en een vast raamdeel en een kiep/draai raam met dubbel glas of drie dubbel glas te laten plaatsen. Voor nu gaat het om een prijsindicatie. Een schets of foto is nu nog niet noodzakelijk. Er op vertrouwend dat deze aanvullende informatie duidelijk en afdoende is.

Ventilatierooster vervangen in dubbel glas schuifpui

Het ventilatierooster sluit niet meer goed. Moet vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte.

Ventilatierooster boven dubbelglas raam door suskast vervangen

Door het ventilatierooster van ons slaapkamerraam komt veel stedelijk omgevingsgeluid binnen. Daarom willen wij op de plaats van het huidige ventilatierooster een suskast laten plaatsen. Het kozijn is van hout. De spouwmaat is 13 mm en het raam is 765 mm breed. We laten ons graag adviseren over welk model/soort/merk suskast het beste werkt voor onze situatie. Alvast bedankt.

Herstellen badkamerlekkage en renoveren

Wij hebben lekkage in de badkamer. Vermoedelijk het sifon van het bad maar er is geen luik dus hier is niet bij te komen. Het badmuurtje moet dus opengebroken worden en indien de lekkage ernstig is wellicht helemaal afbreken om de vloer en de muren te herstellen. Daarna alles weer opbouwen en met nieuwe tegels afwerken. Tevens het badkamerplafond witten en badkamerlampen vervangen. De elektrische afzuigventilator hoor je wel werken (staat aangesloten op het lichtpunt) maar lijkt niets te doen. Ventilatorwerking checken en eventueel vernieuwen. En eventueel nog een extra ventilatierooster in de badkamerdeur aanbrengen. Ook graag een offerte voor de verzekering.

2 tuimeldakramen plaatsen

1x tuimeldakraam vervangen en 1x tuimeldakraam plaatsen. Beide dakramen 114 x 118 van kunststof voorzien van ventilatierooster. Door jullie te plaatsen!

Kozijnen + draaikiepramen vervangen

In mijn woning (uit 1999) wil ik graag drie houten kozijnen met draai kiepraam laten vervangen (vanwege houtrot) en één vast raam allen door kunststof (= totaal 4). Nieuwe ramen met HR++ glas en draaikiepramen met ventilatierooster met winddrukregeling. Formaten van kozijnen met draaikiep zijn: 1100 x 1159 mm; 1111 x 1167 mm; 1100 x 1168 mm. Kozijn van vaste raam is 670 x 1165 mm.

Houten kozijn vervangen

Helaas zijn onderdorpel en zijdorpel aangetast door vocht. Kozijn is op eerste verdieping Bij voorkeur duurzaam hardhout (anders even overleg over houtsoort) Layout als op foto Ipv houten bovenraam mag ook ventilatierooster, of iets dergelijks Inclusief HR dubbelglas Maten: 400cm bij 180 cm.

Ventilatierooster in het raam vervangen

I need to install Ventilatierooster in 2 existing windows.

Badkamer compleet renoveren

Mijn badkamer wil ik begin 2021 compleet laten renoveren maar omdat het druk is wil ik nu alvast contact met een goede vakman. De maatvoering is 2,73 meter x 2,05 meter. De huidige badkamer is 20 jaar oud en moet volledig gesloopt en afgevoerd worden. Bad komt niet terug, ik wil een inloopdouche met een glazen wand en een rvs-drain. Ook een hangtoilet. Volledig nieuw betegelen. Ooit is het raampje in de badkamer vernieuwd voor een vast raampje wat dus niet open kan. Dit wil ik ook graag laten veranderen ivm extra ventilatie. Mogelijk ook een zwaardere elektrische afzuigventilator dan de huidige indien nodig. En eventueel een extra ventilatierooster in de badkamerdeur of in het bovenlicht. Graag advies van de vakman. De badkamerdeur moet ook hersteld of vervangen worden want door slechte/onvoldoende ventilatie is deze door vocht aangetast.

Complete badkamer renoveren

We willen onze badkamer laten renoveren. Oftewel; alles verwijderen incl tegels van muur en vloer, het verleggen van leidingen, het plaatsen inloopdouche, wastafels, toilet en kastjes. Muren en vloer helemaal tegelen. De badkamer heeft een afmeting van 2 bij 3.5 (rechthoekig met een kleine(50cm)nis) Op dit moment zit er een houten raamkozijn in de badkamer welke we graag laten vervangen voor een kunststof kozijn met melkglas, ventilatierooster en dat open kan. Het zou fijn zijn als dit in de offerte meegenomen kan worden, mocht dit niet tot uw specialisme behoren, kunnen wij hier ook een andere partij voor zoeken.

Partners

Partners van Casius