Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor ventilatierooster in 2 ramen plaatsen:

Ventilatierooster in 2 ramen plaatsen

Ik wil graag in 2 draai kiepramen, 2 witte ventilatieroosters laten plaatsen. Het betreft draai kiepramen van een groot dakkapel met kunststof kozijnen. Afmeting glasbreedte 57,5 cm.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatierooster in 2 ramen plaatsen uit heel Nederland:

Ventilatieroosters in bestaande ramen plaatsen

Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van ventilatierooster in bestaande dubbelglas ramen, houten kozijnen. Het gaat om 4 roosters/ ramen in totaal. 1e verdieping. Wat heeft u van mij nodig om een offerte op te stellen?

Raamkozijnen aanpassen

We willen twee aparte ramen aan laten passen, de situatie is nu: kozijnen: hardhout, ongeveer 190 (l) bij 135 (h), elk kozijn heeft twee openslaande ramen, vanuit het midden. Een van deze ramen kan blijven, er moet een tussenstijl worden geplaatst, een raam wordt dus vervangen door vast glas met een ventilatierooster, en nieuw vast glas moet worden geplaatst in plaats van het te vervallen openslaande raamdeel. Verder moeten de ramen tochtdicht worden gemaakt. Het bestaande glas is dubbel glas, dit moet minstens zo blijven. Offerte moet bevatten: aanpassen kozijnen (plaatsen tussenstijl), aanpassen blijvend raam, plaatsen vast isolatieglas met ventilatie en oplevering in een nieuwe laag eenpots beits. Vragen graag via mail, net als offertes, geen telefonisch contact in verband met offerte. Het materiaal is hardhout, als aangegeven, idem de globale maten, het gaat om twee raamkozijnen – een aan de voor en achterzijde van het huis met momenteel ieder een dubbel openslaand raam met dubbel glas die die we wellicht willen aanpassen door een middenstijl in het huidige kozijn te laten plaatsen en een vast raamdeel en een kiep/draai raam met dubbel glas of drie dubbel glas te laten plaatsen. Voor nu gaat het om een prijsindicatie. Een schets of foto is nu nog niet noodzakelijk. Er op vertrouwend dat deze aanvullende informatie duidelijk en afdoende is.

Ventilatierooster in een raam of kozijn maken

Ik zoek een specialist voor het realiseren van ventilatierooster in twee ramen. De ramen zijn 102,5 bij 66,5 en 100,5 bij 66,5. De ramen zitten in houten kozijnen die naar buiten toe open klappen op de eerste en tweede verdieping van de woning.

Ventilatierooster in het raam plaatsen

In 1 of 2 ramen kunnen bovenin het kozijn ventilatie roosters geplaatst worden. Bij de rest van het huis is het al gedaan.

Kozijnen + draaikiepramen vervangen

In mijn woning (uit 1999) wil ik graag drie houten kozijnen met draai kiepraam laten vervangen (vanwege houtrot) en één vast raam allen door kunststof (= totaal 4). Nieuwe ramen met HR++ glas en draaikiepramen met ventilatierooster met winddrukregeling. Formaten van kozijnen met draaikiep zijn: 1100 x 1159 mm; 1111 x 1167 mm; 1100 x 1168 mm. Kozijn van vaste raam is 670 x 1165 mm.

Kunststof dakkapel aan achterzijde van circa 4 meter

Kunststof dakkapel 3,8m breed 1,75m hoog helling dak ca 30-35 graden. 2 draaikiep ramen en 1 vaste ruit. 1 ventilatierooster. Kozijnen in wit, rest in antraciet. Achterzijde woning dus geen vergunning noodzakelijk.

Ventilatierooster plaatsen en nieuw dubbelglas

We willen graag dubbelglas laten plaatsen in de 2 sets ramen van de 2 slaapkamers aan de achterzijde (bovenverdieping). Zie bijgevoegde foto's. Dan laten we ook graag direct ventilatieroosters plaatsen. Ook het schilderwerk en voegwerk van de kozijnen dient opgeknapt te worden. Daarnaast willen we ventilatieroosters laten praten in de 2 (dubbelglas) ramen aan de voorzijde (bovenverdieping).

Ventilatieroosters in bestaand dubbelglas raam maken

Ik heb een kleine studio en wil daar graag een of twee extra ventilatie roosters in de bestaande kleine ramen 42,50 x 42,50 centimeter aanbrengen. Verder wil ik mijn schuur ook wat meer ventilatie mogelijkheden in overleg (een ventilatierooster in deur verwerken)

Dakkapel achterzijde huis

Graag een offerte op papier voor de complete kosten van het plaatsen van een dakkapel van 4 meter over 2 kamers aan de achterkant van de woning. 1,5 meter in de ene kamer met 2 ramen en 2,5 meter in de andere kamer met 3 ramen. Een dakkapel met 5 ramen en 3 draai- kiepramen. Er is volgens mij een dakkapel nodig, de vergunning aanvraag laten wij graag uitbesteden. De dakkapel van kunststof. Volledige afwerking binnen, afval afvoeren, dakkapel 1,75 meter hoog, HR++ dubbele beglazing. In 2 ramen een ventilatierooster. Graag een offerte waarin alle kosten, waaronder de volgende kosten zijn inbegrepen.

Ventilatierooster in badkamer / hal en een dubbelglas raam vervangen

Badkamer twee ramen 60 x 40 cm vervangen en moet een ventilatierooster in een raam geplaatst worden. Hal dubbelglas vervangen 100 x 60 cm.

Partners

Partners van Casius