Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Hilversum of directe omgeving.

1667 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: balkon beglazing plaatsen, dubbel glas plaatsen, dubbelglas in de serre vervangen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, change (3 x) single glass window to double glass window, twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen, ramen vervangen, raam vervangen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks), glas laten zetten, nieuw bovenlicht plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, vervangen glas in binnen deuren, raamventilator plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Hilversum:

Byzantijn fijn blank (graag dubbelglas)

Geachte heer/mevrouw, Het glas in de voordeur is gebroken. Hoeveel kost reparatie door een monteur? Byzantijn fijn blank (graag dubbelglas) en plinten? Glas maat H 820 mm B 145 mm / type glas Byzantijn fijn blank glas. Graag z.s.m.

Raam met kattenluik plaatsen

Ik zou graag een offerte willen voor het plaatsen van een raam, dubbelglas, met een kattenluik met chip. Het raam is 197,5 cm hoog en 71,5 breed inclusief glaslat. Ik heb een achterwand van alleen maar glas, vandaar dat ik een raam wil vervangen. Afvoerkosten graag apart op de offerte.

Double glass in windows

I would like to get a quote on some double glaze glass to replace some existing single pane glass windows in our home. Double Glazing glass to be installed in existing wooden frames. 2 x (2,450cm x 1,750cm) (Entrance hall) 2 x (2,450cm x 1,750cm) (Entrance hall) 1 x (2,860cm x 2,080cm) (Lounge) 1 x (2,000cm x 1,920cm) (Dining room)

Ventilatierooster vervangen in raamkozijn

Het ventilatierooster in het kozijn van mijn keukenraam is defect. Ik wil graag een nieuw rooster laten zetten. De binnenmaten van het gehele kozijn zijn 59 x 105. Wanneer je vanaf de buitenkant het hele glas en ventilatierooster er uit zou halen ontstaat er een gat van 63 x 110. Het ventilatierooster zelf is aan de binnenkant 12 x 59. Wat kost het om een nieuw rooster te plaatsen, er zit al dubbel glas in, dus dat wil ik graag behouden.

Ventilatierooster in 2 ramen plaatsen

Ik wil graag in 2 draai kiepramen, 2 witte ventilatieroosters laten plaatsen. Het betreft draai kiepramen van een groot dakkapel met kunststof kozijnen. Afmeting glasbreedte 57,5 cm.

Glas in ramen, of hele raam vervangen

Ik wil de bestaande beglazing vervangen door een type glas Silence 34/32 van Saint Gobain, inclusief de profielen van Deventer, type 56699. Ik zou graag een offerte willen voor het plaatsen hiervan.

Beschadigd raam repareren

Ik wil het gebarsten dubbelglas raam vervangen in een houten kozijn. Afmetingen ongeveer 136 x 51 cm (ik heb het opgemeten, maar kan niet precies meten hoeveel ruit er in de kozijn valt). Uit te voeren werkzaamheden is op de begane grond (makkelijk bereikbaar). Raam kon vroeger open, maar nu niet meer (dicht gelijmd/geschroefd). Ik weet niet wat voor dubbel glas het betreft, of welke dikte. Het betreft een huurhuis dus wij willen de kosten laag houden.

HR++ ruit verwijderen en herplaatsen i.v.m. transport van een bank

Vanwege een nieuwe hoekbank die in minder delen werd geleverd dan vooraf gedacht (kan de hoek niet maken in de gang), moet het volgende gebeuren: - de achterruit van ons huis dient uit het kozijn te worden gehaald - de hoekbank moet dan door het kozijn de huiskamer in worden getild - dezelfde achterruit moet vervolgens weer worden teruggeplaatst Raamafmetingen: 110 cm hoog, 160 cm breed. Het betreft HR++ glas en het is op de begane grond. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Ruitje met ventilator plaatsen

In een kelderraam van 40 x 55 cm wil ik graag een enkelglas ruit met een ventilator met vochtsensor gemonteerd hebben. Ik wil graag uw prijsindicatie ontvangen.

Kattenluik met chip in dubbelglas plaatsen

Omdat ik begrijp dat het niet mogelijk is een kattenluik in dubbel glas te plaatsen zonder dat het totale glas vervangen wordt, wil ik vragen wat deze optie kost. Het gaat dus om het vervangen van dubbel glas (HR++) van circa 70 cm bij 220 cm waar dan een kattenluik in is geplaatst. Ik wil graag dat de vakman alle materialen levert (dus zowel het glas als het kattenluik).

Vervanging van een voordeurruit

Het figuurglas in mijn voordeur is kapot en ik wil dit laten vervangen. Het gaat om enkel glas.

Dubbelglas raam tijdelijk verwijderen

Achterraam verwijderen ivm eventuele aankoop nieuwe bank

Isolatieglas, monumentenglas of raamfolie aanbrengen

Ik wil isolatie glas / monumentenglas laten plaatsen op onze 2de verdieping. Ramen hebben roedeverdeling: 1 raam heeft 6 vensters van ongeveer 35 bij 35 cm. Gaat in totaal om minimaal 5 ramen, maximaal 13, beetje afhankelijk van kosten of ik alle ramen wil doen. Is een monumentaal pand en er zit nu enkel glas in. Totale dikte van roedekozijn is ruim 4 cm. Wat zou dit all-in per venster of per raam kosten? Belangrijk dat isolatiewaarde goed is, maar beneden 3 is goed genoeg, en zonlicht doorlaatbaarheid hoog (hoe hoger hoe beter). Kozijnen zijn in goede staat. Ook ontvang ik graag als alternatief kosten voor plaatsen isolatie-raamfolie, dus zonder vervanging van het glas. Wat zou dit kosten en hoe verhoudt prestatie en uiterlijk zich met plaatsen monumentenglas?

Dubbel glas plaatsen

32 van

Enkel glas in ramen en deur vervangen

Enkel glas in ramen en deur vervangen met dubbel glas: 1 x deur sponning 103.5 bij 67 cm (totale sponningmaat) 2 ramen zijn 46.7 bij 110 cm Op 2 hoog goed bereikbaar met ruim balkon. De kozijnen zijn 40 mm dik, 22 mm diepe ruimte voor glas, latten etc. Wij werken zelf na plaatsing het verfwerk af.

Schuurschade aan glas repareren

Schuurschade aan diverse ruiten.

Binnenglas van de tuindeur vervangen

Bij het dichttrekken van de tuindeur schoot er een barst in het raam aan de binnenkant van het dubbel glas. Graag zou ik deze ruit vervangen. De maten zijn ongeveer 60x165. Ook krijg ik graag apart een offerte voor het vervangen van een ruitje in het schuurtje buiten: 50x80. Tijdens kantooruren (9-5) word ik liever niet mobiel gestoord, op mail reageer ik over het algemeen het snelst.

Glasschade: dubbel glas laten polijsten

Door schade aan mijn dubbel, zonwerend glas heb ik krassen en zou graag met u een afspraak willen maken voor het opmaken van een offerte. Het gaat om 1 raam bij ons en wellicht bij een ander appartement ook nog een raam.

Dubbel glas 1e etage

In 3 ruimtes moet enkel glas worden vervangen door dubbel glas. En 2 draairamen moeten vernieuwd worden wegens houtrot. 1 raam 705 x 1265 mm glas 4-6-4 HR 1 raam 708 x 1265 mm idem 1 raam 710 x 1265 mm idem 2 draairamen nieuw: 502 x 1270 mm 1L, 1R, Meranti, glas idem 3 ramen 605 x 1124 mm idem 5 ramen 645 x 1124 mm idem Graag prijsopgave inclusief alle extra materialen en kosten en btw.

Raampje boven binnendeur vervangen

Het raam boven de deur naar de badkamer is gebarsten en moet vervangen worden. Glas leveren en plaatsen.

Installeren van dubbel glas

Installatie van dubbele glas in onder- en bovenverdieping. Beneden gaat het om 7 ramen. Boven gaat het om 14 ramen. Dubbel glas leveren en plaatsen.

Plaatsing dubbelde beglazing

Plaatsing dubbele beglazing op 1e verdieping en deel van de begane grond. Nu zit er enke glas in, houten kozijnen. 1 kozijn moet evt vervangen worden. Subsidieregeling energiebesparing.

Ik wil van een appartement ( jaren 50) ...

Ik wil van een appartement ( jaren 50) op 3 hoog alle enkelglas ramen vervangen door dubbelglas. Het liefst zonwerend. Maar dat is niet noodzakelijk.

Wil graag een Velux tuimelraam op ...

Wil graag een Velux tuimelraam op zolder, afstand tussen de horizontale balk is 1.19 Vraag of de mogelijkheid er is een raam van 1.14x1.18, met het benodigde gootstuk enz. te plaatsen. Wellicht weet de vakman of deze afmeting mogelijk is. Afvoer van afval Zou gaarne een offerte willen ontvangen

Geluidswerende voorzetramen in huiskamer ...

Geluidswerende voorzetramen in huiskamer en slaapkamer. Moet het geluid van een zeer druk kruispunt zeer goed dempen. Het gaat om ramen met een grootte van 3x: 240 x 180 en 1 raam bestaande uit 3 delen van 70 x 180 die aan elkaar vast zitten in een 'rond' lopende hoek. Het geluid moet zeker met 80% verlaagd worden.