Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raampjes boven binnendeuren vervangen:

Raampjes boven binnendeuren vervangen

Ik heb 5 nieuwe deurkozijnen geplaatst voor binnendeuren. Ik wil graag mat glas voor boven de deuren er in hebben. Hoe weet ik welke maten in nodig heb? Moet het een paar mm meer zijn in de hoogte zodat het goed klemt met de veren bij het deurkozijn?
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raampjes boven binnendeuren vervangen uit heel Nederland:

Binnendeuren schilderen

Ik wil wat deuren en ramen geschilderd hebben. Het gaat om totaal 4 deuren: 2 deuren met 2 rechte panelen, en 2 glasdeuren met 8 raampjes erin. Onderin zit nog een paneeltje.

Binnendeuren overspuiten of schilderen

Wij hebben 3 eiken binnendeuren (gangkast, wc-deur en woonkamer) die we aan beide kanten wit willen laten schilderen of overspuiten. Gangkast en wc-deur zijn zonder ramen, woonkamer bevat 4 raampjes.

Raampjes boven binnendeuren vervangen

Ik wil bij 2 binnendeuren de bovenraampjes laten vervangen omdat er een barst inzit. Beide enkel glas.

Binnendeuren aflakken

Ik heb 2 binnendeuren gekocht bij Praxis, die moeten beide nog worden afgelakt. Het zijn opdekdeuren van 201,5 cm hoog. Eentje is 83 cm breed, de andere 73 cm. Breedste deur is de Dublin met facetglas. Dit glas wordt los geleverd, zodat er eerst gelakt kan worden. Daarna moet dit glas gemonteerd worden. De smallere deur is een zogenoemde Liverpool. Geen glas, volledig hout. Het betreft enkel het aflakken van de deuren, bij voorkeur op locatie bij de vakman en niet bij mij thuis. Na afloop van het lakken moeten in de grootste deur nog raampjes worden gezet. Kunt u dat meenemen in de offerte?

Binnendeuren vervangen

Op de 1ste verdieping wil ik 4 stompe deuren vervangen door 4 nieuwe deuren met sluitwerk. Deze deuren moeten tevens ondoorzichtige glazen raampjes bevatten.

Plaatsen en afwerken van een tussendeur met tochtvaldorpel

Graag willen wij een offerte opvragen voor het plaatsen / afwerken van een tussendeur (van de hal naar de woonkamer). We hebben al een Lundia-deur bij de Gamma besteld: http://www. Lundia. Nl/binnendeuren/eerlijk-en-eigentijds/eva/. Maat: 201.50 bij 88 cm. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Deur op maat afzagen; we verwachten dat de deur net iets te lang is en dat er aan de onderkant ongeveer 2 cm af moet. Hierbij moeten we rekening houden met dat we te zijner tijd een andere vloer krijgen (pvc of houten vloer), waardoor de deur wellicht nog iets meer ingekort moet worden; 2. Tochtvaldorpel infrezen; 3. Tochtvaldorpel zelf hebben we nog niet besteld, misschien kan dat via u? Kunt u de prijs hiervoor in de offerte opnemen? 4. Acht raampjes in de deur plaatsen (het glas hebben we al besteld. Het is Blank glas (dus geen mat) en er stond bij dat het extra sterk is / veiligheidsglas); 5. De deur inhangen; 6. Nieuw glas zetten in het raampje boven de tussendeur (wij hebben een tussendeur met daarboven een raampje. In dit raampje zit ouderwets bobbelachtig glas. Dit glas willen wij graag vervangen voor normaal glas, wat ook in de nieuwe tussendeur zit). 7. Het glas voor het bovenraampje hebben we nog niet besteld. Kunt u de prijs voor het glas ook in de offerte opnemen? Heel globaal is het raampje ongeveer 30 x 90.

Opdekdeuren op maat maken en afhangen

Ik heb 5 nieuwe opdek binnendeuren gekocht. Eén deur moet smaller gemaakt worden, van 83 cm naar 63 cm. Deze was niet verkrijgbaar in 63 cm. Omdat ik graag de randjes mooi afgewerkt wil hebben, wil ik dit extern laten doen. Er zitten geen raampjes in de deur. Zo snel mogelijk indien mogelijk, dit is namelijk een wc deur.

Twee binnendeuren met raampjes

Ik wil graag twee deuren die qua stijl op elkaar lijken. Met vier, zes of acht raampjes erin. (A la merk Java) De deuren hebben een standaard afmeting, van 83 x 201.5 meter. .

Nieuwe stompe binnendeuren afhangen

het betreft het afhangen van 8 nieuwe deuren. De scharnieren, sloten en deurkrukken overbrengen van de oude naar de nieuwe deuren. Het zijn stompe deuren. Houten deuren en houten kozijnen. Een deur heeft 8 glazen raampjes.

Binnendeuren schilderen / spuiten

2 binnen deuren. Bruin hout. Graag hoogglanswit. Met 13 raampjes in de deur. Wat zijn de kosten ongeveer