Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Heerhugowaard of directe omgeving.

919 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, plexiglas plaatsen op het balkon, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen, raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Heerhugowaard:

Twee ruiten vervangen waarvan een ruit met kant en klaar kattenluik

Wij zouden twee ruiten willen laten vervangen. Een ruit is 51 x 51 cm en daarin zouden we een kattenluik willen hebben. Er zijn ramen te bestellen waar zit al in zit. Dan willen we een ander raam vervangen van 56 x 56 cm, hier hoeft geen kattenluik in.

Ventilatierooster in het raam vervangen

Wij hebben in ons huis 5 roosters. Al deze rooster doen het niet meer. Waarschijnlijk omdat de vorige bewoner dit geschilderd heeft en vast is geplakt. De roosters zijn van alusta uit etten leur thermob 135. De maten van de roosters zijn: woonkamer: 1470 mm breed keuken: 1920 mm breed slaapkamer 1: 1440 mm breed slaapkamer 1 en 2: 840 mm breed hoogte: 85 mm frame: 95 mm De wens is om ze te reparen maar dat gaat niet lukken denk ik omdat deze vast zitten. Graag zouden we dan willen vervangen. Wat zijn de opties?

Kattenluik in dubbellaags glas plaatsen

Graag wil ik informeren of ik een offerte kan ontvangen voor het plaatsen van een kattenluik in raam van een achterdeur van staal/kunststof. Hierbij moet de bestaande ruit vervangen worden door een dubbel laags ruit, de oude ruit wordt opgeslagen in mijn woning moet dus in zijn geheel verwijderd worden. Het kattenluik is van het merk Sureflap en is met een glas adaptor geschikt om in glas te plaatsen. Luik en adaptor zijn bij mij aanwezig. De ruit die vervangen moet worden meet 56.5 bij 210.5 cm.

Raampjes boven binnendeuren vervangen

Ik heb 5 nieuwe deurkozijnen geplaatst voor binnendeuren. Ik wil graag mat glas voor boven de deuren er in hebben. Hoe weet ik welke maten in nodig heb? Moet het een paar mm meer zijn in de hoogte zodat het goed klemt met de veren bij het deurkozijn?

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het plaatsen van een kattenluik in dubbelglas. Met uw offerte kan ik toestemmingvragen bij de VVE. Optie 1: bovenraam afmetingen ongeveer 62.50 cm lengte 70.50 cm hoogte Optie 2: onder raam afmetingen ongeveer 76 cm lengte 91.50 cm hoogte

Kattenluikje in dubbel glas plaatsen

We willen graag een kattenluikje in ons zijraam plaatsen, en na even rond zoeken op internet heb ik begrepen dat we dan een volledig nieuwe ruit (inclusief het benodigde gat) moeten bestellen en laten plaatsen. Het glas zit in een hardhouten kozijn. De gegevens van het huidige glas: THERMOPLUS E71 GLAS ST N HR++ 2005/2 695604/6. De maat van het zijraam is ongeveer: 64 x 198 centimeter. Bijzonderheden: Ventilatierooster aan de bovenzijde van het glas (wel binnen het hardhouten kozijn). Hier zou ik graag een offerte voor ontvangen.

Lek dubbel glas vervangen

Lek dubbel glas vervangen

Dubbel glas in een aluminium schuifpui vervangen

Ik wil het dubbel glas in mijn aluminium schuifpui laten vervangen. De maat is 1.80 bij 2.02 meter. Ik wil er weer dubbel glas in laten zetten. Wat gaat mij dit kosten?

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Graag zou ik het dubbel glas laten vervangen door een nieuw raam met daarin een kattenluik. Het stuk glas is 68 bij 163 cm.

Raam in de schuurdeur vervangen

Er is een barst in het raam gekomen van de schuurdeur. M'n verzekering vraagt om een offerte voor het vervangen van het raam, wat ik graag wil laten doen. Het gaat om enkel glas. Afmeting 115,5 x 73,5 cm inclusief een houten frame.

Ruiten polijsten

4 ruiten polijsten; 2 van 200 cm bij 70 cm en 2 van 60 bij 70 cm. Ruiten zijn enkel glas met krasjes en kalk, het zijn ruiten van een aquarium.

Dubbelglas leveren en plaatsen

Het dubbelglas van het keukenraam lekt en moet vervangen worden. Glasmaat: breed 90,5 cm - hoog 124,5 cm. Glas in een houten kozijn. Mijn glasverzekering vraagt om een offerte (herstelkosten). Uitvoering zo spoedig mogelijk.

Dansspiegels leveren en plaatsen

Als het mogelijk is wil ik de prijs weten voor het monteren van 4x 1,70 bij 2 meter, 4 mm dikte, dansspiegels. Ze moeten naast elkaar geplaatst worden. Monteren op een betonnen wand. Tussen 25 en 29 augustus plaatsen. Graag een prijs apart voor spiegels en de montage.

Raamljst vervangen en afkitten

Het repareren van een raam in een serre dat lekkage heeft: het betreft een dubbelglas raam, gezet in houten kozijnen. Ik denk dat de deklijst/raamlat vervangen en afgekit moet worden. Het lijkt wat verrot/slecht. Lengte ongeveer 60 a 70 cm. Graag zou ik vrijblijvend een offerte willen ontvangen.

Lek raam vervangen

Een raam vervangen op de 1e verdieping. Het betreft dubbel glas, maar het raam is lek. De afmetingen zijn: 776x1136. Betreft leveren en plaatsen van nieuw dubbel glas. Reactie bij voorkeur via email.

glas vervangen wegens lekkage.maat ong . ...

glas vervangen wegens lekkage.maat ong . 2 m bij 2 m

Twee ruiten (dubbel glas) vervangen, al ...

Twee ruiten (dubbel glas) vervangen, al dan niet dubbel glas, HR+ of HR++. 1x ca. 1,74 mx2,12m. 1x ca. 41.5 cm x 43,5 cm.

plaatsen van 2 dakramen,78 * 118, op de ...

plaatsen van 2 dakramen,78 * 118, op de zolder verdieping,leistenendak. Graag offerte inclusief alle materialen en montage te Heerhugowaard