Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Heemstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Heemstede heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Heemstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Heemstede of directe omgeving.

625 klanten uit Heemstede bevelen een bij Casius in Heemstede aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Heemstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen, ventilatieroosters in bestaande ramen maken, double glazing, tijdelijk raam eruit halen om bank te verhuizen, kattenluik plaatsen in bestaand glas., ventilatie roosters plaatsen, ventilatierooster plaatsen en nieuw dubbelglas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Heemstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Heemstede:

Kattenluik in dubbelglas

Ik zoek een glaszetter die in ons slaapkamerraam (75 bij 87 cm) een kattenluik kan plaatsen. Dit moet gebeuren op de eerste verdieping.

Kattenluik plaatsen in een pui van dubbel glas

Graag een offerte voor het leveren/plaatsen van een nieuwe glasplaat (HR++) met een gat voor een kattenluik. Maat glas is ongeveer 46 cm breed en 240 cm hoog. Diameter gat zou precies 212 mm moeten zijn.

Kattenluik in dubbelglas monteren

Ik wil graag een advies voor het plaatsen van een kattenluik in dubbelglas. Wat voor kattenluik is het meest geschikt, op welke plek in het glas, en wat zijn de totale kosten van plaatsen inclusief eventuele aanpassingen van het glas. De onderste rij bestaat uit 2 ruiten, elk ongeveer 35 cm breed. Mogelijk moet ze er beide uit en 1 nieuwe van 70 cm geplaatst worden? We zien het graag zo snel mogelijk geplaatst.

Ramen in de woning vervangen

Er dienen 2 ramen vervangen te worden in onze woning, beide op de eerste verdieping aan de voorkant. De afmetingen zijn ongeveer 1.70 bij 80 cm en de ander 1.70 bij 1.70 meter. De ramen dienen dubbel glas te zijn, dit zit er nu ook in.

Dubbelglas met kattenluik laten plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas laten plaatsen.

Isolatieruit vervangen door een ruit met een kattenluik

Ik wil in de woning van mijn zus een isolatieruit laten vervangen door een isolatieruit met daarin een kattenluik. De dagmaten zijn: 79 bij 205,5 cm (bxh). De onderkant van het raam zit 12 cm van de vloer. Ik zou de ruit zet kunnen ophalen en plaatsen.

Kattenluik in dubbelglas laten zetten

Ik wil een kattenluik ik dubbel glas laten zetten. Het raam is ongeveer 70 cm breed.

HR+++ glas zetten

Ik wil driedubbel (HR+++) gelaagd glas en een nieuw kozijn plaatsen op de 1e verdieping met kozijn maat 615 mm breed en 1412 mm hoog. Mogelijk ook andere ramen vervangen (alleen glas). Graag even komen kijken om de mogelijkheden door te spreken.

Maatwerk spiegel leveren

Ik ben op zoek naar een spiegel van circa 120 x 120 cm. Begrijp ik het goed dat u ipv bovenop het facet slijpen ook nog keuze heeft uit een eventuele rand/lijst eromheen? Als het facet geslepen is dan met gaten in het glas voor de bevestiging. Facetrand niet te iel. Het is voor in een badkamer waar eerder een spiegel van dit formaat gehangen heeft. Ik hoor het graag.

Glas in GGL-2 dakraam en andere dubbelglas vervangen

Graag een opgave voor het vervangen van het glas van een Velux GGL-2 dakraam. Ook een andere dubbele ruit van 56 x 105 cm vervangen. Bij beide ruiten zit er condens tussen.

Gebroken ruit in de balkondeur vervangen

Gebroken ruit in balkondeur. Is met dubbelglas, ruit binnenzijde gebroken. Pui is van aluminium. Ik weet niet of het thermopane is.

Glasschade aan thermopane glas

Van onze thermopane balkondeur is het glas gebroken. Binnenzijde in keuken.

Aanbrengen dubbel glas begane grond in ...

Aanbrengen dubbel glas begane grond in jaren 30 vrijstaand woonhuis. Voor: erker met totaal 6 ramen (ong 4 m2) Achter: tuindeuren met ramen er naasrt, totaal 6 ramen (ong 5 m2) Zijkant: 2 ramen die elk uit 2 delen bestaan (vast) (ong 4 m2)

Velux dakraam in prima staat, dubbele ...

Velux dakraam in prima staat, dubbele beglazing. Is lek waardoor vocht tussen het glas komt. Kortom Alleen het glas moet vervangen worden.