Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glaswand plaatsen op kantoor:

Glaswand plaatsen op kantoor

Wij willen graag een glazen wand plaatsen bij ons op kantoor. Ik heb foto's bijgevoegd om een beter beeld te krijgen. De afmetingen: hoogte: 305 cm en breedte: 80 cm. Het moet aansluiten op een bestaande wand. Hout.
Onze klant uit Halfweg (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glaswand plaatsen op kantoor uit heel Nederland:

Glaswand met deuren van staal plaatsen

Wand van ongeveer 3h bij 4,5 b met schuifdeuren

Badkamer renoveren

De oude douche verwijderen. Een glaswand 200/110 en douchebak 90/110 plaatsen. En 8 a 10 wandtegels plaatsen. Alle materialen zijn al besteld en staan klaar om afgehaald te worden. Graag uw offerte op korte termijn, uitvoering hoeft pas in april 2018.

Glazen deur en wand plaatsen

Het betreft de vervanging van een kozijn met bovenlicht, deur en glaswand door volledig glas. Opties: een volledig glazen deur of 2 glazen deuren. Maten bestaande situatie: circa 1475 x 2465 mm. Er zijn foto's beschikbaar van het huidige kozijn.

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een douchewand van 1 bij 2 meter plaatsen. De werkplek is goed bereikbaar en de glaswand is al aangeschaft. De klant heeft een maximum budget van 100 euro.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. 2.35 bij 2.40 meter. De werkzaamheden bestaan uit: Slopen: tegelwerk wand en vloer. Plafond verwijderen gipsplaten, badkuip verwijderen, wastafel verwijderen. Nieuw plafond van gipsplaten en 6 spots geschakeld met schakelaar. Lichtpunt boven spiegel. Nieuwe leidingen water en afvoer infrezen voor douche met drain. En wastafel met afvoer. Betegelen van de wanden 60 x 30 tegels. Vloer 40 x 40 cm. Glaswand plaatsen 2.30 x 1.40 meter. Ten behoeve van een inloopdouche. In de bijlage staat een bestand van sketch-up hoe de nieuwe badkamer er uit moet komen te zien. Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte per klus. Het huis heeft houtenvloer bekleed met gipsplaten. In de hoek is een koof aanwezig om de bestaande badkamer op aan te sluiten. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit zelf het afval weg.

Stalen/aluminium glaswanden in L-vorm leveren en plaatsen

Ik wil graag een stalen/ aluminium glaswand plaatsen bovenop 1. 40m muur in L vorm, met aan lange zijde een enkele draaideur. Afmetingen glaswand: Zijde A: 2. 50m breed, 1. 90 hoog Zijde B: 3. 50m breed, 1. 90 hoog (verlaging plafond op 1/3) incl. Enkele draaideur Mocht er met standaard afmetingen worden gewerkt, kan de ondermuur worden aangepast. Bijgevoegd impressie ruimte en impressie gewenst lijnen spel (open ter discussie/inspiratie).

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Het volgende moet gedaan worden: De wand en vloer betegelen ongeveer 25 m2, plafond vernieuwen ongeveer 8 m2, inbouw wc 20 cm verplaatsen, radiator vervangen, wastafel aansluiten, inloopdouche aansluiten en glaswand plaatsen, kortom badkamer compleet vernieuwen. Er zit een kantelraam in de badkamer die netjes verwerkt moet worden. Bij de douchecabine wil ik een verhoging hebben. Er moet ook een nieuwe radiator komen.

Balkonbeglazing leveren en plaatsen

Wij hebben een inpandig balkon met een muurtje willen daar glas op laten plaatsen. Voornaamste reden daarvoor is geluid tegen te gaan. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ons te adviseren wat hier het beste past. We willen een glaswand die wel open kan, door te scharnieren of schuiven. Het gaat om ongeveer een lengte van 750 cm en twee haakse delen daarop van 90 cm. De hoogte bedraagt ongeveer 170 cm. We ontvangen graag uw offerte.

Glasscherm plaatsen op balkon

Ik wil op het balkon een glaswand (laten) plaatsen van 1,50 breed en 2,40 meter hoog. Dit moet dan HR++ glas worden. Het is makkelijk te bereiken en er is een lift.

Badkamer en toilet renoveren

Wij willen de badkamer en apart toilet renoveren van een eerste verdieping appartement: - slopen en afvoeren van bestaande badkamer en toilet - badkamer 2.20 x 2.80 meter, ±7 m2 vloer-oppervlak en ±30 m2 wand-oppervlakte. - nieuwe wand plaatsen - nieuwe vloertegels en wandtegels in overleg tot aan het plafond plaatsen (in grotere tegels) - scheidingswandje gezet worden tussen douche en wasmachine - inloopdouche met glaswand - de vloer moet aflopend worden - wastafelmeubel plaatsen - verhogen dorpel - Afvoergoot plaatsen - wasmachineaansluiting en radiator moeten verlegd worden - gipsplaten plafond (met anti-schimmel behandelen) en spotjes Apart toilet van ±1 m2 vloeroppervlak en 10 m2 tegel- of stucwerk - achterwandje hangtoilet en waterreservoir plaatsen - fonteintje plaatsen Kunt u langs komen om de mogelijkheden te bespreken? De materialen als sanitair en tegels schaffen we zelf aan. Overige materialen kunt u leveren. Uitvoering in het overleg, dat zal het najaar gaan worden.